Şimdi Ara

Japon kızlar, onları istemiyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
3
Favori
27.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Japonya'da nüfusun üçte bir oranında azalacağı ve ülkenin zor duruma düşeceği bildirilirken, bunun en önemli sebebi ise...

Japonya'nın 128 milyon olan nüfusunun 2060 yılında üçte bir oranında azalarak, 87 milyona ineceği dün Japonya Sağlık ve Refah Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada bildirilmişti.
    Bu nüfus kaybının yanı sıra, 65 yaş ve üstü yaş grubundaki insanların sayısının da ikiye katlanarak toplam nüfusun yüzde 40'ını oluşturacağı ve ülkenin ciddi sıkıntıya girebileceği belirtiliyor.
    Japon gençliği arasında yapılan bir anket, bu durumun oldukça ilginç sebepleri olduğunu ortaya çıkardı.
    Japonya Aile Planlama Birliği tarafından yapılan ankete göre, yaşları 16 ile 19 arasında değişen Japon erkeklerinin yüzde 36'sı seks konusuyla ilgilenmediklerini, hatta küçümsediklerini söylüyorlar.
    Aynı anket 2008 yılında yapıldığında bu oran sadece yüzde 17 idi.
    Anketten çıkan başka bir sonuç da, aynı yaş grubundaki Japon kızların yüzde 59'unun seksle ilgilenmediğini ve karşı olduklarını gösteriyor.
    Genç kızlar bu durumun "otçul erkek - soshoku danshi" adlı terimle tanımlanan genç Japon erkeklerinden kaynaklandığını söylüyorlar.
    Bu terim, genç Japon erkeklerinin kültürlerinde yer alan geleneksel erkeksi duruştan ve karşı cinsten uzak durmaya çalışmalarını ifade ediyor.
    CNN'e bu konuyla ilgili konuşan 24 yaşındaki Midori Saida adlı genç kız, "otçul erkek"lerin zayıf ve tuhaf olduklarını, Japon kızlarının "erkeksi erkekler" istediğini söylüyor ve ekliyor, "Biz bu tip çocuklarla hiç ilgilenmiyoruz".
    Genç kadın ve erkekler arasındaki bu çekişmenin yanı sıra, teknoloji bağımlılığının da ülke nüfusunun azalmasında etkisi olduğu, bireylerin gerçek dünya ve sevgililer yerine, sanal dünyalarda sanal aşklar yaşamayı tercih etmelerinin tehlikeli sonuçlar yaratabileceğinin altı çiziliyor.

Kaynak:Milliyet

•  Japon kızlar, onları istemiyor!

Yürüyün beyler, Japonya'ya gidiyoruz
  • kızlar istiyor erkeklermi istemiyor
    yoksa
    erkekler istiyor kızlarmı istemiyor

olay nedir
  • gerçek erkek isteyen kızlara gidip gösterelim
  • ırkçı değilim, japonları da severim ama şu bir gerçek ki japonya da adam yok arkadaş.Güneydoğu asya ile bunlarda ülkenin yarısından çoğu homo.Bizim buradan bir kişi gitse en tipsiz hali ile 25 kız kaldırır.Nhk world gibi kanallara bakın orada yaşayan abd'lilere bakın nerede homo abd'li var japonya'ya taşınmış.Ayrıca japonya gibi yerlerde penis uzunluğu ortalaması düşük olduğu için Türkiye'den giden biri orada rahatlıkla harem kurabilir.
  • özet geçiyorum beyler:erkeklerin %36sı kızlarla ilgilenmiyormuş.kızlarında yüzde %59u siz ilgilenmiyosanız biz hiç ilgilenmiyoruz modundaylarmış.ama kızlar açıklama yapmışlar erkek gibi erkek olursa tabikide ilgileniriz demişler.
  • Japonyadan yazıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birisi borç versin beyler bi japonyaya uğrayıp gelicem sizede bişeyler getirebilirim
  • Permatikle gelsin bayanlar;
    Günde 3 tane
    Haftada 21 tane
    Ayda 84 tane
    Yılda 30660 tane
    On yılda 306600 tane yeni birey kazandırırım onlara

Eğer iş güç falan olmasa SSK'mı yaparlarsa günde 5 6 ya çıkar o sayı. Ona göre gerisini hesaplasınlar
  • DH aşireti kuruyoz beyler uzak dogunun sonsuz bozkırlarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japonlar bana çekici gelmiyor.
    Verseler parçalamam.
  • elim ayam titriyo şuan duvara tekme atıyorum
  • Fitrati bozulmamis her kiz tabi ki erkek gibi erkek ister

Sumsuk pisirik kadin karsinda egilip bukulen kiritan yalakalik yapan nazik olucam diye oglanlasan tipleri normal bi giz istemez
    Erkek olacam diye hanzolukda yapmamak lazim

Ben mesela erkek gibi erkegim ama vaktim yok nasil gidim taa caponyalara.

Zaten bu aralar cok mesgulum onlar gelsin buraya

Hasta etmesinler adami
  • Ben bileti aldım gençler akşam ilk uçakla japonyaya gidiyorum.Size kartpostal atarım
  • Japonya ya tatile gitmeyi düşünüyorum belli olmaz oraya yerleşirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Clapton

elim ayam titriyo şuan duvara tekme atıyorum

niye
  • Toplanın beyler, ilk hedefimiz Japonya, ileri!!
  • Sultanahmet'in orada mahalleyi topladık işgale gidiyoruz. Ya Allah!

Japon kızlar, onları istemiyor!
  • Beyler acilen desteğe gitmeliyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wukong

DH aşireti kuruyoz beyler uzak dogunun sonsuz bozkırlarında

Evet hazırlanın beyler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.