Şu an dip yemi kullanıyorum.Pet Shop sahibi bu yem tek başına yeterli olur dedi.Ben hiç beğenmedim.Hemen dibe çöküyor.Balıklarım için tavsiye edebileceğiniz markalar var mı?
Seranin japonlar icin urettigi yem japonlarin en sevdikleri yemdir ama kullandigin yemi kullan bence su ustunde duran yemler suyu sunger gibi ceker baligin da siser
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Arthemis12
Seranin japonlar icin urettigi yem japonlarin en sevdikleri yemdir ama kullandigin yemi kullan bence su ustunde duran yemler suyu sunger gibi ceker baligin da siser
Cevabınız için teşekkür ederim.Akvaryumcu da öyle söyledi.Diğer yemler suyu kirletiyormuş, iyi olan bu dedi.İnşallah bir sıkıntı olmaz.
Tetrapond multimix kullanmanı tavsiye ederim.yemin içerisinde 5 çeşit farklı yem var.Hepside japonların severek yediği yemler.
Sadece bu yemi alarak yavru alan arkadaşlar var :)
quote:
Orijinalden alıntı: alakota
Tetrapond multimix kullanmanı tavsiye ederim.yemin içerisinde 5 çeşit farklı yem var.Hepside japonların severek yediği yemler.
Cevabınız için teşekkür ederim.Bulabilirsem alacağım mutlaka.Fiyatı da çok hesaplıymış.Pet shoplarda var mıdır yoksa internetten mi alabiliyoruz sadece?
quote:
Orijinalden alıntı: the right hand of evil
quote:
Cevabınız için teşekkür ederim.Bulabilirsem alacağım mutlaka.Fiyatı da çok hesaplıymış.Pet shoplarda var mıdır yoksa internetten mi alabiliyoruz sadece?
Cogu petshop adini bile duymamistir belki de. Deneyimli bir petshopunuz varsa belki vardir.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: the right hand of evil
quote:
Cogu petshop adini bile duymamistir belki de. Deneyimli bir petshopunuz varsa belki vardir.
Aslında Pet Shoplardan mecbur kalmadıkça alışveriş yapmayı sevmiyorum.Ankara'da yaşıyorum hocam, bir sorayım bakalım bulamazsam netten sipariş veririm artık.