Şimdi Ara

jamo s606 hcs3 yanına AVR onerısı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Selam arkadaşlar, uzun zamandır ertelediğim ev değişikliği gelip kapıya dayanınca yine ertelenen Jamo projemde tekrar gündeme geldi, aslında 1 yıl önce olsaydı kafam gayet net idi. Jamo HC33 ün yanına STR-DA2400ES alıp işi çözmeyi düşünüyordum ama o zamanlar 1.400 TL 'ye almayanı dövdükleri STR yi şimdilerde bu krize ve durgunluğa rağmen 1.800 TL gibi rakamlara çıkardıkları için hiç içime sinmeyecek gibi görünüyor.Yani sizlerden alternatif önerilerinizi bekliyorum.

Sistem ile kullanmayı düşündüğüm cihazlar;

* Samsung LE-46b750
    * Popcorn hour
    * Kuvvetle muhtemel bir ps3
    * kimin ürününü alacağımı henüz bilmiyorum ama bir uydu sistemi olacaktır, şimdiki gibi kablo tv ile devam bu televizyona küfür etmek gibi olur sanırım.
    * ayrıca bilgisayarımdan bir bağlantı düşünüyorum

yani sistemin en az 4 HDMi grişi olması benim için çok büyük bir (+) olacak, ayrıca sağlam bir sinema izleyicisi olduğum için mkv lerimi problemsiz izleyebilmek daha doğrusu dinleyebilmek istiyorum ama diger yandan zaten ses çözme işini popcorn gayet güzel hallediyor sanırım.

Ayrıca özellikle Jamo HC33 kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, sonuçta bir apartman dairesinde oturacağım için jamolara bir sub eklemem şart mı ? evet biliyorum efektler için sub çok hayati ama benim film izleme saatim gece 11 den sonradır genelde ve insanlarında huzurunu kaçırmaktan hoşlanmıyorum ayrıca jamoların gayet yeterli bass verdikleri söyleniyor.

Ha siz söylemeden, evet forumda bu konulara pekçok yerde değinildi özellikle STR-DA2400ES vs. harman yada STR-DA2400ES yamaha gibi ama hakikaten artık işin ucunu kaçırdım o kadar yerli ve yabancı yazı ve yorum okudum ki sanki tüm bildiklerim sıfırlandı gibi geliyor, sanırım buna isviçreli bilim adamları dumur diyor

PS: önereceğiniz AVR lerin istanbul içinde yasal yollarla ithal edilmiş ve garantili bulabildiğiniz (benimde bulabileceğimi düşündüğünüz) en makul fiyatlarınıda eklerseniz sevinirim, ayrıca jamoların forum audioda ki 1900TL (pazarlığa açık) fiyatıda beni biraz rahatsız etti geçen sene bu zamanlar 1200 civarı rakamlara bu sistemi + sub200 ile alanlar olmuştu diye hatırlıyorum, sanırım @cayote idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertuyn -- 30 Eylül 2009; 2:10:06 >

• arkadaslar fikrini paylasmak isteyen yokmu?
  • alakanız gözlerimi yaşarttı arkadaşlar, çok teşekkürler
  • bu tür sorular çok geldiği için belki de o yüzden yanıtlanmıyor
    devam eden bir tartışmaya girip soru sormak faydalı olabilir
    aslında o kadar araştırdıktan sonra bir kaç model arasında kalmanız lazım idi
    bu şekilde sorulunca herkes kendi kullandığı veya sevdiği ürünü önerir ki çoğu zaman çözüm olmuyor
  • Maalesef forumdan mesaj atmaya kalktığımda "Uyarı ! Tarayıcınızın gizlilik düzeyi en üst seviyede olabilir. Lütfen ayarlarınızı kontrol ediniz" mesajı alıyorum aylardır, bu yüzden halihazırda devam eden forumlara girip takip etmek ve mesaj yazmak gerçekten eziyet haline gelicekti (neyseki cepten attığım bir mesajı normal yollarla forum üzerinden editleyebildiğimi keşfettim ) ayrıca spesifik olarak ihtiyaçlarımı belirterek açacağım bir başlıkta daha çok yardım alacağımı düşünmüştüm.

Aslında seçenekler çok da dağınık durumda değil, yaklaşık olarak aynı özelliklere sahip ürünleri şöylece sıralıyabiliyorum.

Sony STR-DA2400ES
    Harman Kordon AVR-255
    Denon 1909
    Yamaha RX-V 863

Tüm bu ürünler içerisinde hala fiyat performansı en yüksek olarak sony görünüyor, özellikle yurt dışı fiyatlarıyla kıyaslandığında sony nin fiyatı gerçekten daha insaflı gibi, ancak bu ürünü aldıktan sonra en az 5-6 yıl kullanmayı düşündüğüm için ince eleyip sık dokumak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertuyn -- 30 Eylül 2009; 15:04:52 >

• evet sony fiyat konusunda çok iyi
    bende olsam sony tercih ederdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer Deh-4950MP Yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.