Şimdi Ara

Jamin Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

icinizde JAMin ini overclock eden var mi ? kac hizi onerirsiniz ? 235 ?

bu arada exchange server uzerinde push mail destegini nasil saglyacagim bilen var mi ?

• overclock icin OmapClk adinda bir yazilim kullaniliyor
    252 nin uzerinde overclock etmeyin, 240 ideali. SKYPE ile de sorunlariniz azaliyor.
  • jamin le alakali oldugu icin buraya yaziyorum, JAMin de MP3 ve OGG dosyalarini leri melodi olarak atayamiyorsunuz. wma destegi var. Net uzerinde ALL2WMA programlari mevcut convert ederek kullanabilirsiniz.
  • JAMin de biri aradiginda rastgele melodilerden birini secip calma gibi bir duzenleme yapmam sizce mumkun mu ?
  • jaminde mp3 lerinizin üzerine gelip copy dedikten sonra windows dizini altında bulunan rings dosyasına copy ederseniz mp3 lerinizi zil sesi olarakta kullanırsınız,kullanılamaz diyenlere duyurulur
  • tamam, duzeltiyorum onceki denedigim mp3 te sorun vardi sanirim.
    quote:

Orjinalden alıntı: kanzer

jaminde mp3 lerinizin üzerine gelip copy dedikten sonra windows dizini altında bulunan rings dosyasına copy ederseniz mp3 lerinizi zil sesi olarakta kullanırsınız,kullanılamaz diyenlere duyurulur
  • arkadaşlar jamin e overlock yapmak için hangi programı kullanmak lazım? nereden bulabiliriz bi bilgilendirirmisiniz? teşekkürler..
  • http://rapid share.de/files/23997904/Omap_Clock.rar.html

buraya attim yalniz dikkat edin pil tuketimini ciddi arttiriyor
  • arkadaşım teşekkür ederim ilgilendiğin için ancak ben bunun nasıl yüklendiğini anlayamadım .. bi yardımcı olabilirsen sevinirim dosya hangi dosyaya kopyalıyoruz? active sync ile olmuyo da yanlış bişey yapmıyım dedim..
    teşekkürler..
  • PPC nin içine kopyalama kısmını mı anlamadın yoksa orada file manager ile çalıştırma kısmını mı?
  • arkadaşım hangi dosyaya kopyalayacağımı da nasıl çalıştıracağımı da bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.. saygılar
  • İçinden bir tane omapclock.exe diye bir şey çıkıyor. Bnu kopyala ppcye bunda ne var allah aşkına? Sonrada PPCdeki file managera girip çalıştıracaksın.
  • teşekkür ederim arkadaşım ben belli bir dosyanın içine kopyalamak lazım sanıyordum.. nerden biliyim ben rastgele bi yere atacağımı.. yardımın için tekrar teşekkür ederim..
  • Arkadaşlar yeni konu başlattım bilginize

http://forum.donanimhaber.com/m_11543972/mpage_1/key_//tm.htm#11544203

Saygı ve sevgiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.