Bildirim
Jamin Overclock
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
overclock icin OmapClk adinda bir yazilim kullaniliyor
252 nin uzerinde overclock etmeyin, 240 ideali. SKYPE ile de sorunlariniz azaliyor. -
jamin le alakali oldugu icin buraya yaziyorum, JAMin de MP3 ve OGG dosyalarini leri melodi olarak atayamiyorsunuz. wma destegi var. Net uzerinde ALL2WMA programlari mevcut convert ederek kullanabilirsiniz. -
JAMin de biri aradiginda rastgele melodilerden birini secip calma gibi bir duzenleme yapmam sizce mumkun mu ? -
jaminde mp3 lerinizin üzerine gelip copy dedikten sonra windows dizini altında bulunan rings dosyasına copy ederseniz mp3 lerinizi zil sesi olarakta kullanırsınız,kullanılamaz diyenlere duyurulur -
tamam, duzeltiyorum onceki denedigim mp3 te sorun vardi sanirim.
quote:
Orjinalden alıntı: kanzer
jaminde mp3 lerinizin üzerine gelip copy dedikten sonra windows dizini altında bulunan rings dosyasına copy ederseniz mp3 lerinizi zil sesi olarakta kullanırsınız,kullanılamaz diyenlere duyurulur
-
arkadaşlar jamin e overlock yapmak için hangi programı kullanmak lazım? nereden bulabiliriz bi bilgilendirirmisiniz? teşekkürler.. -
http://rapid share.de/files/23997904/Omap_Clock.rar.html
buraya attim yalniz dikkat edin pil tuketimini ciddi arttiriyor -
arkadaşım teşekkür ederim ilgilendiğin için ancak ben bunun nasıl yüklendiğini anlayamadım .. bi yardımcı olabilirsen sevinirim dosya hangi dosyaya kopyalıyoruz? active sync ile olmuyo da yanlış bişey yapmıyım dedim..
teşekkürler.. -
PPC nin içine kopyalama kısmını mı anlamadın yoksa orada file manager ile çalıştırma kısmını mı? -
arkadaşım hangi dosyaya kopyalayacağımı da nasıl çalıştıracağımı da bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.. saygılar -
İçinden bir tane omapclock.exe diye bir şey çıkıyor. Bnu kopyala ppcye bunda ne var allah aşkına? Sonrada PPCdeki file managera girip çalıştıracaksın. -
teşekkür ederim arkadaşım ben belli bir dosyanın içine kopyalamak lazım sanıyordum.. nerden biliyim ben rastgele bi yere atacağımı.. yardımın için tekrar teşekkür ederim.. -
Arkadaşlar yeni konu başlattım bilginize
http://forum.donanimhaber.com/m_11543972/mpage_1/key_//tm.htm#11544203
Saygı ve sevgiler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X