ben yatıp uyuyorum zaten hiç beklemiyorum birazda şov amaçlı yapıyorlar bence uygun olsa da hava erteliyorlar olursa artık replay izlerim |
SPACE-X 3. Test Çok Yakında (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
SPACE-X 3. Test Çok Yakında
(En Son Oy Tarihi: 5.1.2025)
-
-
verdiğin kanalda birazdan starship eclipse olacak :)
-
Şu kanalda halen geri sayım devam ediyor sağ alt köşede
-
O kanalı boşver o hep eski tekrarları gösteriyor.
-
-
var mı bilgi sn9 ne zaman test yapılacak ?
-
1 ile 3 şubat arasında yapılması planlanıyordu fakat ffa dan yine izin çıkmamış. yarın için fırlatma yok şimdilik.
2 veya 3 şubatta yapılması planlanıyor. ortada siyasi bir problem var sanırım.
-
geçen amerikan borsasında Gamespot yanılmıyorsam ya da Gm hisseleri açığa satış yapıldı büyük balık denilen tipler tarafından
bir gurup reddit üzerinden birlik olup satılan hisseleri satın almış ortaya akıl almaz bir miktarda zarar çıkmış borsa genelinde 60-70 milyar dolar civarı
bu elemanlara elon muskın gaz verdiği destek çıktığı satım işlemine karşı guruplara alım işlemi yapmalarını pompaladığı haberleri çıktı twitter gamespot vs.... yazmıştı
bu büyük balıklar ortaya çıkan zararda muskın sorumluluğu olduğunu düşünüyorlar yukarıda ki video da barış özcanın bahsettiği durum bu
https://www.reddit.com/r/wallstreetbets/
-
Bu işte Musk aslında tek başına değil ama günah keçisi o olarak gösteriliyor basın tarafından. özgür demirtaş bu olayı çok güzel anlatmış aslında videosunda, biraz uzun ama bilgilendirici.
Konu amacından biraz saptı ama etkileri bunlar olduğu düşünülüyor.
-
-
Bakalım bu gün testi yapabilecek mi.
Şu şirketten bile 100 sene geride bir ülkenin vatandaşı olmak çok zor.
Şu mikro uydu fırlatma merkezi hemen yapılsa bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda son 6 aşama kaldı bakalım ne olacak bence bu sefer havada patlayacak sadfasdfdd
-
son 3 aşama kaldı
-
Hazırmısın bely flopa
-
başlıyor
-
Patladı :) hadi ii gecerler herkese
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 2 Şubat 2021; 23:32:47 > -
Olmadı :(
-
-
Ay sonuna doğru SN10 fırlatılacak bu sefer olur heralde.
Bu testleri bi 10 kere yapıcaklar, en az.
Bu roketler bina boyunda, insan yanında karınca gibi kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F97E00D06 -- 3 Şubat 2021; 1:52:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X