Şimdi Ara

jameson js 2016 tuhaf problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uydu cihazini 1 haftadir kullaniyorduk tv'de tek hdmi girisi var cihazi cikartip laptop bagladik işimiz bitince tekrar uyduyu bagladik ama goruntu gelmedi televizyona. hdmi girisi bozuldumu diye laptopu bagladim goruntu geldi televizyona e dedik uydu bozuldu onu baska televizyona bagladik orada calisti sorun nerede olabilir uydu baska tvde calisiyor bizim tvde calismiyor tv nin hdmi baglantisida bozuk degil bir fikri olan varmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 8 Ekim 2014; 17:23:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bendede var

• quote:

Orijinalden alıntı: webmastr_99

Aynı sorun bendede var

Tam olarak ayni sorunmu sendekide

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Aynı sorun bendede var

Benim Sony marka LCD televizyonun var ondada cihaz açılıyor ama hiç görüntü felan gelmiyor, AV kablosuyla denedim ses var görüntü yok.
    Başka marka tvlerde demedim açıldı başka bi Sony de denedim yine açılmadı sorunu anlamadım henüz servise götürcem televizyonu.

• quote:

quote:

quote:

Aynı sorun bendede var

Benim Sony marka LCD televizyonun var ondada cihaz açılıyor ama hiç görüntü felan gelmiyor, AV kablosuyla denedim ses var görüntü yok.
    Başka marka tvlerde demedim açıldı başka bi Sony de denedim yine açılmadı sorunu anlamadım henüz servise götürcem televizyonu.

Bende cihaz hic acilmiyor menu goruntusu gelmiyor televizyona ama baska tvde gosteriyor gostermeyen tvnin hdmi giriside arizali degil garip bir durum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı sorun bendede var

Bende cihaz hic acilmiyor menu goruntusu gelmiyor televizyona ama baska tvde gosteriyor gostermeyen tvnin hdmi giriside arizali degil garip bir durum

Cihaz açılıyordan kastım IR ışığından açıldığı belli oluyordu onun dişinda hic tepki yok Sony ile uyumsuz mu diye düşünüyorum ama çok saçma geliyor.

• Hiç bir fikri olan yokmu arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilen varsa yazsın beyler

• çok tuhaf ben bi kaç kez söküp aynı yere diji ıq plus bağladım tekrar aleti taktım sorunsuz.
    tv beko hd ready
  • Ben de Jameson 2016 sahibiyim. Philips 46 inç 4908 tvye taktım. ilk önce çalıştı. Daha sonra kapatıp açtım tvyi ve hoop tv bozuldu. TVyi fişe takınca kendi kendine açılıp açılıp kapanıyor televizyon.

Şu an serviste televizyon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.