Şimdi Ara

JAMESON FULL HD MODELLER GENEL SORULAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
16.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bu cihazı internetten sipariş verdim. Kargo dahil 225 lira tuttu. Mağazada kapalı ürün bulamayınca mecburen internetten aldım. Müşteri hizmetlerine de mail attım, açık ürün gönderirseniz tüketici hakem heyetine başvururum diye tehdit ettim Umarım dikkate alırlar.
  • hangi mağazalara baktınız ?
  • dsmatla gayet güzel çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonntini

hangi mağazalara baktınız ?

Denizli foruma baktım 1 adet açık vardı. Arkadaşım da izmir foruma baktı dün sonuncuyu sattık dediler. Müşteri hizmetlerinden cevap geldi ilgili birimimize iletilmiştir diye ha şöyle yola gelin
  • yha bu cihazdanmı alsam yoksa d-smart mı alsam 1 sene sonra cihazda sende kalıyormuş galiba yada bu cihazı alıp modul alabilirm sizce nabıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonntini

yha bu cihazdanmı alsam yoksa d-smart mı alsam 1 sene sonra cihazda sende kalıyormuş galiba yada bu cihazı alıp modul alabilirm sizce nabıyım.

modüle almak daha iyi ben kulanıyorum dsmart modül s.tv ler hd futbol hariç 188 tl
  • modul ile bunun alsak daha pahalıya geliyo ama d smart ı alsak 360 a geliyo 12*29,90 1 sene tahattüt lü ama verdikleri uydu alıcıları nasıl onu bilmiyorum işte:D
  • şu an bimekste 319 tl modüle 400 çıvarı 3003 daha iyidir tabi karar sizin
  • Cihaza Pc den bağlanıp görüntü aktarılabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Cihaza Pc den bağlanıp görüntü aktarılabiliyormu?

hayır galiba 3005 de olabilir.
  • Şu an bimeksin internet sitesinde js-3003 gözükmüyor. Son siparişi ben verdim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 19 Ekim 2011; 15:30:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Şu an bimeksin internet sitesinde js-3003 gözükmüyor. Son siparişi ben verdim sanırım

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Şu an bimeksin internet sitesinde js-3003 gözükmüyor. Son siparişi ben verdim sanırım

hayırlı olsun

Teşekkürler. Adamları bir güzel tehdit ettim kapalı kutu göndermeleri için bakalım yeterince korkmuşlar mı
  • haydaa yalan olduk :S
  • ben magazadan aldım çalışma prensiplerini bildiğim için raftaki en arka kutuyu aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

ben magazadan aldım çalışma prensiplerini bildiğim için raftaki en arka kutuyu aldım.

İyi yapmışsınız. Şu mağaza personelinin teşhir ürünlerini satmaya çalışması beni deli ediyor. Dün Denizli forumdaki bimekse gittim elimizde 1 adet var o da rafta açık dedi. Ben de kapalı kutu istiyorum deyince bişeyi yok cihazın dedi. İnternetten alıcam cihazı dedim. İndirim sadece mağazada geçerli diye biliyorum dedi. Kampanya açıklamasında gerçekten de öyle yazıyodu ama internet fiyatlarına da indirimi uygulamışlar. 2 hafta önce tv bakarken balçova ege park exxtra teknosadaki eleman bir tane lg 42lv4500 gösterdi. Kutuyu açtık, rafa koyduk mağaza müdürü indirtti dedi, cihaz kullanılmadı dedi. Depodan getirdi cihazi kutudan çıkardı televizyonun çerçevesi çizik dolu, resmen 2. el olmuş ürünü kapalı kutu fiyatına satıyorlar

• Bu jameson'cuların amma da pesvente malı çıktı yahu !...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şimdide fiyat artmış, 302 TL. önceki fiyatla bir şekilde alınır da, bu fiyatla alacak olan düşünür.
  • akşam mağazaya gitcem eski fiyattan bulursam alıcam yoksa bu cihazda hayal oldu :S
  • bende bugün gördüm bimeks etlik forum avm de. 310 tl yazıyordu.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.