Şimdi Ara

James Cameron'dan Avengers filmlerine tepki 'Gına Geldi' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haberin son satırında sanki Marvel fanıymışsınız hissi oluşturdu bende :) Amerika'daki Star Wars hayranları da The Force Awakens ile Avatar ve Titanic'in tahtından ineceğine o kadar emindi ki :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • James Cameron Quentin Tarantino ile birlikte abartısız sinema tarihinin en gerçek sinema yapımcılarından biridir. Bu konuda kast ettiği konu bence CGI kullanımın artık aşırı abartıldığı bir dönemden geçiliyor olması. Ortada sinema diye bir şey kalmadı. James Cameron da Quentin Tarantino da CGI olmadan önce büyük filmler yaptılar ve bilgisayar yazılımlarını en az düzeyde hatta hiç kullanmadan sinema baş yapıtları ortaya koydular. Hatta Quentin Tarantino CGI kullanmamak için kışın ayazın ortasında milletin selam vermek için bile yaklaşamadığı aktörleri oyunculuk yapmaya zorladı ama hiç CGI olmadan ne filmler çekti. En son örneği de dijital kamera bile kullanmadığı The Hateful Eight filmidir. James Cameron onu zengin ve ünlü yapan yapımlarında yine aktörleri soğuktan donmaya mahkum etmiştir. Ama ortaya Terminator ve Titanic gibi efsane yapımlar çıkmıştır.



    Kabul etmek gerekir ki bu adamların taşaklarının ağırlığı dünya sinemasının yarısı ağırlığında eder. O yüzden bu adamların sözünü dinlerken ne demek istediklerini anlamak gerek.





  • o kadar haklıki yazacak yorum bulamadım
  • Özel bir sevgim yok lakin adama sallayanları görünce gülesim geldi. Adam çoğu yönetmenden falan filan daha çok bu işlerin içerisinde ve genelde filmleri teknik manada ilerletmek için çabalayan bir adam. Sevdiği için sevdiği filmleri çekiyor bugün. Kimsenin sadakasına disney mesela ihtiyacı olmadığını söylemek lazım. Çok azı İkinci kez izlemeye değecek marvel, dc filmlerinin savunulacak pek bir tarafı da yok hani. Edger Wright’ı sallamış, göndermiş disneyin neresinden tutalım. İstisnalar dışında Çoluk çocuk filmi çekmeye devam ediyorlar işte. Ana seri Star Wars filmlerini heyecanla bekleyen kaldı mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 25 Nisan 2018; 15:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde yılda 200 tane çıkan komedi filmleri ile süper kahraman filmlerini karşılaştırmak çok yanlış.Bizde ki filmler 2 haftada 3 haftada çekiliyor.Süper kahraman filmleri 3-4 ay boyunca çekiliyor üstüne en az 1 yıl post productiondan geçtikden sonra geliyor.Bir yerde çok ciddi emek ve zaman verme var diğer tarafta sırf para kazanmak için yapılan filmler var.Süper kahraman filmlerinin en güzel yanı aralıksız bazen 10-15dk aksiyon veriyorlar kaliteli aksiyon hemde.Filmlerden sonra o aksiyon sahnelerinin kliplerini izlemek de ayrı bir keyif bana göre.Örneğin avengers 3 ve 4 ün toplam yapım bütçeleri 1 milyar dolar. :)Bu filmlerden alacağımız keyif tarif edilemez.James abimiz de avatar 2 yi çıkaraydı görseydik o da tekrara düşmüş mü düşmemiş mi diye.5 tane film yapacak avatara bakalım onları da merakla bekliyorum hepsini ilk günden izliyeceğim ve umarım süreleri az olmaz en az 2.5 saat bekliyorum bir de extended çıkarsa sonra tadından yenmez :D





  • Bize de gına geldi gerçekten ancak izliyoruz ne yapalım. Beğenerek izliyoruz hem de ilginç yanı bu bence :D

  • Yakinda senarist, yonetmen ve yapay zeka oturup bir kac saat konusacaklar. Sonra farmlar render'a baslayacak. Bir aya kalmadan da Marvel filmini sinemada gorecegiz. O hale getirdiler.

  • Adam haklı, çektiği avatar ve terminatör filmlerinin süper kahraman filmleriyle bir alakası yok. İyice saçmalamaya başladılar, bir filmde batman supermani dövüyor, öbüründe demir adam örümcek adama kıyafet dikiyor, thorla hulk başka gezegende birbirini dövüyor... 15 yıldır şöyle Yüzüklerin Efendisi gibi kaliteli bir film serisi göremiyoruz maalesef.

  • Kendi çok farklı filmlerle geliyor peh peh :D :D

  • Bencede yeter gari artık. Herşeyi herkesi birleştirdiniz. Bitmedi kahramanlar ve dünyayı ele geçirmek isteyen kötüler. Millette bayıla bayıla izliyo sanki marvel gerçekten iyi film yapma peşinde ve para kazanma derdinde değil. Marvel baktı iyi para geliyo veriyo odunu ateşe.

  • Son yıllarda orjinal konulara sahip filmler görmüyoruz. Zamanında çizgi roman olarak okumuştuk şimdi izliyoruz.
    süper kahraman filmlerinden hakkaten gına geldi.
    Esasında bu filmler hep insanları aciz ve doğaüstü varlıklar tarafından kurtarılmayı bekleyen acizler gibi gösteriyor. Acaba neden?

  • Marvelin sorunu çok fazla film olması. Cameron da .ekiyor araya boşluk koyuyorlar. Avatar çıkalı kaç yıl olmuş.

  • bencede hep ergen filmleri

  • Ama şu bir gerçek ki seyirci bundan vazgeçmeden film şirketi bundan hiç vazgeçmez. Hala sinema salonları tıklım tıklım doluyor bu filmler iyi gişeler getiriyor ise film şirketi ne yapsın? Bu pastayı çöpe mi atsın. Sorun seyirci bundan bıktığını gişeye yansıtmadan film şirketi asla senaryo ve yapımda bir yön değiştirmez, değiştiremez.

  • Çizgi roman okumamış bir çomarın söylemi. Bunu sakın çizgi roman severlere ve özellikle Marvel fanlarına söyleme James. Avatar gibi ne idüğü belirsiz film yapanın söylediğine bak hele.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FightFor1 kullanıcısına yanıt
    Kardeş terminatörde kavga sahnesi yokmu batman supermani dövüyomuş bikere bu başka bi evren ve sanki birisinin birisini dövmesi gerçek hayatta kaşılaşılamayacak bir durum demir adam spidey'e kıyafet falan dikmedi nerenden uyduruyon sizin gibi sevdiğini sallamasyon savunan insanlara internet falan vermesinler
  • [simage][/simage] AĞLAAAAAA SEN ESKİDİN MORUQ MARVEL ZİRVENİN TEPESİNE DOĞRU YOLDA EN ÇOK İZLENEN 11 FİLMDEN 5 İ MARVELİN CRY CRY CRY

  • Kendisi aynı anda 4 yeni Avatar filmi çekip peşpeşe vizyona sokacak ama bıraksın bu işleri.
    Sanki kendisinin çektiği Avatar süper-kahraman filmlerinden çok farksız mı ağırlığı nedir?

    James Cameron devrimci bir yönetmendir teknolojik açıdan daha doğrusu teknik açıdan birçok yeniliğe imza atmıştır.
    Ama sinema tarihinde ondan çok daha etkili yönetmenler var.

    Belki çok para kazanmış olabilirsin iyi filmler çok para kazanır diye bir şart yok kıstas bu değil.
  • Kabullenin üstad James Cameron kapitalist itin tekidir ama yine de severiz orası ayrı


    Tamam Terminator 2 ve Titanik gibi büyük projelerde imzası olan bir isimdir reddedilemez ama bunun böyle biri olduğu geçeğini değiştirmiyor.


    Ayrıca Aliens filmi de çok başarılıdır anmadan geçemeyeceğim kapitalizmin dibidir. O diyaloglar askerlerin şişirilmiş egoistik, hirçın tavırları falan filme çok iyi yedirilmiş




  • Nolan kardeşler falan olmasa güzel film izleyemeyeceğiz zaten adam haklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.