Şimdi Ara

James Cameron'dan Avengers filmlerine tepki 'Gına Geldi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Deadpool ve ilk spider-man üçlemesi hariç hepsi çöp marvel filmlerinin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hızlı film çıkarmaya başladılar biraz ara verseler iyi olur. Mesela venom filmi çıkacak onun gibi farklı filmler çekseler hep iron man kaptan amerika görmekten gına geldi.
  • Bende bıktım ama thor filminde gayet eğlendim. Deadpool çıkınca da koşarak izlemeye gidicem. Bazen sadece kafa dağıtmak istiyor insan ve bu filmler tam öyle filmler. Düşünmek, derin duygular yaşamak istemiyorsun; yaşadığın hayat zaten öyle sürekli acı, keder, bırakında sinemada mal gibi ekrana bakıp eğlenelim be.

  • Katılıyorum, baydılar artık. Koca koca gökdelenlerin yerle bir olması falan iyice saçmaladılar. İlk Örümcek Adam üçlemesinin, ilk Kaptan Amerika'nın, ilk Iron Man'in doğallığı ve sadeliği hiçbirisinde yok. Ayrıca tüm filmler birbirinin aynısı. Tamam bunlar fantastik filmler ama işi öyle abartılyorlar ki fizik kurallarını iyice çöpe atmış durumdalar. Eskiden bunları arşivlerdim şimdi ise izleyip siliyorum. Son çıkan Avengers berbat bir filmdi. Ayrıca Deadpool da bence bir o kadar abartılı ve cıvık bir film. Küfürleri de cabası. İzlediğim gibi silmiştim.

  • James Cameron hak vermekle beraber, bende Hollywood'un kısır döngülerden kurtulmadığı sürece geriliyeceğini düşünüyorum.

  • adamların tarihi yok dünyayi nerdeyse sinema sektörüyle feth ediyorlar.bizim tarihi inceleyip film çekseler ayrı ayrı her kategoride 1000 sene çekseler bitiremezler. diğer yandan gelelim sinema sektörü ve oyuncularına, ne bir orjinallik, ne senaryo, ne oyunculuk, ne sahne nede çekim, hiç biri işe yaramaz diziside filmide ayni, özellikle diziler evlere şenlik konusu %90 hep ayni (konuyu artık siz tahmin edin) bir bölümde yüz cümle soyluyorlarsa onuda 2.5 - 3 saatte anca. oralardan bir veya birkaç babayiğit yönetmen çıkagelip incelese tarihimizi ve kültürümüzü film veya dizi çekselerde şu oyunculuk, yönetmenlik, filmi çeken kameraman ve senarist yoksunlarından bizleri kurtarsalar çok makbule geçecek.
  • En son batman v superman ı sinemada izledim . sonrasını takıp edemedim.Neyin serisi neyle bağlantılı belli değil.Avengers i çıkardılar bi ona baktım .
    yani bu nasıl devam edecek diyemeden aynı kahraman baska bir sinema filminde oynuyor.Karışıklık var

    edit :http://www.cizgikafe.com/2017/03/marvel-sinematik-evreni-kronolojik.html

    buraya göre izlenebilir galiba.incelemek gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21Temmuz -- 24 Nisan 2018; 16:0:16 >
  • İsteyen istediği filme gider? Kimseye zorla film izlettirmiyorlar. Herkese yeter bu pazar.

  • Ağlamış bildiğin.Kıskançlık sezdim film haftasında böyle açıklama yapayımda az gündeme gelirim demiş galiba :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

    Ağlamış bildiğin.Kıskançlık sezdim film haftasında böyle açıklama yapayımda az gündeme gelirim demiş galiba :D
    James emmi kim bir arastir istersen.?

    Ama yasina veriyorum , marvel dunyasina aitsiniz, hafta sonu imax de avengersi izleyecegim ama senin gibi cocuklarada tepki vermek lazim.

    Avatar 2 , 2016 da cikacakti, ozamanlar cok uzak dedik peki suan yil kac 2018 adam film cekmek icin cekmiyor , James Cameron kimdir diye az arastirsan , kiskaniyor dedigin icin utanacaksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avatar (2009) sonrası devam filminin 2014'te gösterime gireceğini söyleyen fakat Avatarın etinden kemiğinden iliğinden faydalanmak için sürekli tarih değiştiren vatandaşın açıklaması.
    İnsan dürüst olur "Ben bir halt ettim 2. bölümü çıkarmadan önce sineğin yağını bile Avatar adı altında satarak para kazandım, ama bu arada Marvel öyle bir seri çıkardı ki Avatar'ın devamı ve 3. kez çekilecek Terminatör serisi için uzun yıllar para kazanabileceğim bir boşluk göremiyorum" der...

  • Seyredilmese çekilmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylemiş ama kendisi de eskileri geri dönüşümle önümüze getirme derdinde olduğu için haklılığını maskelemiş gibi.
    Büyük ve yeni projelerle gelmesi lazım film endüstrisinin artık. Senelerdir yerli filmlerde kalitesiz komedi furyası, Holywoodda ise süper kahraman furyası.
  • James cameron abimize ne batmış ki böyle açıklama yapmış acaba?
    Çizgi roman filmlerine bir ilgi var ki her yıl düzenli olarak çekiliyor beğenmeyen izlemez takip etmez gidin avatar gibi çöp filmleri izlemeye devam edin siz
  • Bırakınız çeksinler, bırakınız yapsınlar.

  • Baxa kullanıcısına yanıt
    Film çıkmasına aylar varken böyle açıklamaya yapmayıp 2-3 gün kala yapmış kusura bakma ama gündeme gelmeye çalıştığı belli kardeş Bir adamı neredeyse ilahlaştıran birinden boyunu aşan cümleler kuruyorsun Bende yaşına veriyorum + blok.Boş yere cevap vermeye çalışma diye belirttim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 24 Nisan 2018; 20:37:28 >
  • Kendisi 10 senede bi avatar 2yi cekemede. Marvel her sene nasil yetistiriyo diye kiskanmis belli :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marvel filmleri tamamen saçmalık 5dk bile izleyemiyorum

  • yuzuklerın efendısı tarzında ya da game of thrones tarzında fılmler ıstıyoruz

  • Biz süperkahraman filmlerini seviyoruz daha izlenir, yeter ki kaliteli olsun.

    Batman için de çok film yapıldı ama Nolan farklı bir boyut getirdi.

    Bu mantıkla hiç aşk filmi falanda yapmasınlar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.