Şimdi Ara

Jailbreak, teğet mi geçti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün itibariyle iphone 4 sahibiyim ancak telefon henüz elime ulaşmadı. New york apple storedan dün alındı. Sizce yeni yayınlanan jailbreaki telefonuma uygulayabilecek miyim, teğet geçme ihtimalim var mı? Iphoneda yeniyim, yeni konu açmamak için çok araştırdım ama aradığım cevabı bulamadım. Teşekkürler

• Buyuk ihtimalle 4.2 versiyondur. Jailbreak yaparsin da unlock icin yani T.cell le felan kullanmak icin bi 3-4 ay beklersin.
  • en son ne zaman unlock çıkmıştı ki?
  • 4.1 dir hocam yaparsin hemen piyasaya surmezler 4.2 telefonlari
  • 3 ay beklemezsin, 2 aydır zaten bekleniyor. en fazla 1 ay bence bekleme süren. iphone 4 için şuana kadar tek baseband 01.59.00'ı kırdılar. 4 ay olmuştur kırılalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

3 ay beklemezsin, 2 aydır zaten bekleniyor. en fazla 1 ay bence bekleme süren. iphone 4 için şuana kadar tek baseband 01.59.00'ı kırdılar. 4 ay olmuştur kırılalı.

..sürümü ne olursa olsun yani, değil mi?
  • yılbaşından önce çıkacak dediler ama bilmiyorum. sürümü ne olursa olsun kırarlar büyük ihtimal. hatta direk 4.2 yi kırabilirler bu şekilde 4.1'ler de direkt geçip kırar. ama süre konusuna güvenme. çünkü ben 2ay önce telefoncuya gittim- adam müşteriye 1-2hafta içinde çıkar dedi 2 ay oldu gelişme yok=)

saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.