Şimdi Ara

Jailbreak'tan daha büyük bir şey geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçoğunuz tanıdığı p0sixninja (birçok jailbreakın çıkmasına yardım eden hacker) yeni birşey üzerinde çalıştığını tweet attı. Hatta twitter üzerinden başla bir geliştiriciyle görüştü. Söylediğine göre herhangi bir ios ipsw dosyasını istediği şekilde ve imzalanmış olarak elde edebiliyormuş. Bu istediğimiz sürümü yükleyebileciğimiz anlamına geliyor. İstersen ios5 istersen ios6 hatta ios4 bile.

Ayrıca son tweetlerinden birinde jailbreak'dan daha büyük bir şey geliyor diyen p0sixninja'nın iphone a android jellybeanı port ettiği veya jailbreak yapmadan da jailbreak programlarının yüklenebileceği bir sistem geliştirdiği söylentiler arasında.
    Bir kısım da iphone da root yetkisi elde ettiğini ve sistem dosyalarını kurcalabişdiğini idda ediyor.

-edit

p0sixninja:
    Bu şey beklediğimden de büyük çıktı

@p0sixninja: wow, seems like this shit might be bigger than I thought

Valla meraklandım.

-güncelleme:
    @p0sixninja: Ok, I hate redsn0w, I hate sn0wbreeze, and I hate 6.1.3. I'm ready to get this #openjailbreak off the ground

p0sixninjanın attığı son tweet e göre bir açık kaynak jailbreak sistemi üstünde çalışıyor. Anladığım kadarıyla jailbreak ın da kendi geliştirici programı olıcak ve az-çok kod bilen herkes jailbreak uygulaması yazabilecek.

Jailbreak ölüyor diyenlere kapak olsun ;)

Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ejder- -- 1 Temmuz 2013; 13:57:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• App Store da olan ne varsa telefona kurabilirsiniz zaten. ipa dosyalarini tekrar imzalayip ;) Tweak ve temalar icin isteyen olursa da yapicak bisey yok maalesef. JB sart.

Android portu konusunda da kimsenin kullanicagini düsünmüyorum. Herkes kurar, ayni gün geri döner:) Stabil olmayan bir sistemi neden kullansin insanlar. Cogumuz zaten stabil oldugu icin kullanmiyor mu iOS'u? Birde port ettikten sonraki kararsizliklar olucak.. Android ekosistemindeki binlerce telefonu saymaya gerek bile duymuyorum. Üstelik hepsi iPhonedan ucuz iken. Fantaziden baska bisey degil yani port olayi :)
  • Bu adam jb konusunda hiçbir zaman atıp tutmadı, hep sözünün arkasında durdu ve yapacağım diyip de yapmadığı bir şey yok. Bu konuda da bizi şaşırtacak bir şeyler yapacaktır mutlaka ama jbnin biteceğini sanmıyorum.

• Android mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

App Store da olan ne varsa telefona kurabilirsiniz zaten. ipa dosyalarini tekrar imzalayip ;) Tweak ve temalar icin isteyen olursa da yapicak bisey yok maalesef. JB sart.

Android portu konusunda da kimsenin kullanicagini düsünmüyorum. Herkes kurar, ayni gün geri döner:) Stabil olmayan bir sistemi neden kullansin insanlar. Cogumuz zaten stabil oldugu icin kullanmiyor mu iOS'u? Birde port ettikten sonraki kararsizliklar olucak.. Android ekosistemindeki binlerce telefonu saymaya gerek bile duymuyorum. Üstelik hepsi iPhonedan ucuz iken. Fantaziden baska bisey degil yani port olayi :)

Jb siz cihaza ipa dosyasi kurulabiliniyor mu ki?

• Android'i port edeceklerine windows rt'yi port etsinller en azından bildiğimiz alışkan olduğumuz sistem.
  • İpsw olayı harika olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

App Store da olan ne varsa telefona kurabilirsiniz zaten. ipa dosyalarini tekrar imzalayip ;) Tweak ve temalar icin isteyen olursa da yapicak bisey yok maalesef. JB sart.

ipa ile ipsw dosyasını karıştırdın mı okurken, ben mi yanlış anladım ?
  • Jailbreak iphone 2g ciktiginda ios 1 ile ihtiyac duyulan biseydi bana gore. Cunku hicbisey yoktu. iOS demek Apple demek stabilitedir. Jb filan faso fiso. Cicekli bocekli tema isteyenler android kullansin. iOS 7 ile temanin zaten icine ettiler.

• Gereksiz olur androidi iphone'a port edip napicaz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Jailbreak iphone 2g ciktiginda ios 1 ile ihtiyac duyulan biseydi bana gore. Cunku hicbisey yoktu. iOS demek Apple demek stabilitedir. Jb filan faso fiso. Cicekli bocekli tema isteyenler android kullansin. iOS 7 ile temanin zaten icine ettiler.

jailbreak sadece tema değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImaginePerest

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Jailbreak iphone 2g ciktiginda ios 1 ile ihtiyac duyulan biseydi bana gore. Cunku hicbisey yoktu. iOS demek Apple demek stabilitedir. Jb filan faso fiso. Cicekli bocekli tema isteyenler android kullansin. iOS 7 ile temanin zaten icine ettiler.

jailbreak sadece tema değildir.

Hocam sadece tema olmadigini biliyoruz. Turkiye'de ilk jb yapanlardanim zamaninda iphone 2g aldigimda amerikadan. Ama uc bes eklenti icin stabilite bozmaya degmez. Bildirim ekraninda varsin olmasin 3g acip kapatma. Ayarlardan acip kapatayim bunun icin stabilite bozmaya deger mi? Degmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Jb siz cihaza ipa dosyasi kurulabiliniyor mu ki?

Evet kurulabiliyor. Gereksinimler;
    Bir adet Mac OS X isletim sistemi
    Developer Sertifikasi
    iReSign

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

ipa ile ipsw dosyasını karıştırdın mı okurken, ben mi yanlış anladım ?

Hayir bahsettigim ipa dosyalari. App dosyalari yani. Bunlari tekrar imzalazip, telefona kurmak mümkün. JB ihtiyac olmadan, App Store da ki oyun, uygulama vs. internette crackli bir sekilde bulun, tekrar imzalazip, telefona kurun.

• ipsw imzalatabilirse devrim olur.
    ilgili tivitin linki var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 26 Haziran 2013; 16:08:29 >
  • Her şeyi anlarım ancak Android'i iPhone'a port etmek nedir ? Daha kendi desteklediği telefonlarda bile stabil çalışmıyor Android.
  • direk ios 5.1.1 dönerim valla
  • ios 5.1.1'e direk gecerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

ipsw imzalatabilirse devrim olur.
    ilgili tivitin linki var mı ?

Bu link:
    https://mobile.twitter.com/p0sixninja

Twitterda p0sixninja diye aratınca çıkıyor.

Bunlar da tweetler:

@p0sixninja: I got a lot of amazing things coming to you all soon. think bigger than jailbreak ;)

@p0sixninja: @Greyfox618 I can get a copy of any apple internal firmware, aka signed version of ssh of telnet ;-P

• Jb gelsinde nasıl gelirse gelsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.