Şimdi Ara

Jailbreak Rehberi (Adım Adım anlatım: Jb çıkan bütün sürümler) Jailbreak Hakkında Herşey *2014* (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.104
Cevap
49
Favori
287.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone 4ü yaptım yeşil damla çıktı cydiayı da yükledim hatta ama indirdiğim uygulamaları itunesten atarken hata veriyo

0xE8008001 hatası ne yapmam lazım
  • Arkadaşlar Cihaza ultrasn0w yükledim ama gerisini beceremedim. Simi taktığımda yeni sim kart bulundu İtunes e bağlayın diyor. Bağlayayımmı bağlamayayımmı kararsız kaldım. Komple kilitlenir diye korkuyorum. Simi çıkarınca normale dönüyor. Lütfen yardım.
  • Şimdi herşeyi anladım tamam elinze sağlık...

Ben şimdi bir hata yaptım ve iTunes üzerinden 4.0.2 versyonu 4.1e yükselttim...
    Doğal olarak baseband da yükseldi...
    Ben tekrardan 4.0.2 ye dönebilrmiyim döndüm diyelim basband düşer mi?

Teşekkürler...

Yok mu cevaplayacak biri...:(
  • 4.1 için fw mi indirmeliyim yoksa direk itunes dan restore and update mi yapıyım.Birde telefon 4.0 ve 05.13.04 basebandlı 3gs imi 4.1 yaptıktan sonra jb ve unlock yapabilir miyim?
  • talimatları aynen uyguladım. programda release power buttun yazısı cıktı ve telefonum suan acılmıo lutfen yardım edin..
  • restore yapayımda temiz jb olsun
  • ben teli aldigim gün 4.1 update ettim itunesten basebandiyla alakam yok dimi teli turkcellden aldim
  • N-HakaN katkılarınızdan dolayı size çok teşekkür ediyorum, anlatımınız ile yaklaşık 2 aydır kullanmakta olduğum yurt dışı sim kilitli 4.0.1 versiyona sahip jb ve unlock'lu iphone 4'ü sorunsuz şekilde önce baseband yükseltmeden 4.1 sürümüne daha sonra yeni çıkan jb yöntemi ile jb yaparak daha sonra ultrasn0w ile unlock yaptım.

iTunes backup sayesinde yüklemiş olduğum uygulamaların bir çoğunu da geri yükleyebildim. Şu an sorunsuz olarak kullanıyorum, denemek isteyen arkadaşlara da örnek teşkil etmesi açısından aşağıdaki resimleri göstermek istedim.

4.0.1 jb ve unlock'lu önceki hali
     Jailbreak Rehberi (Adım Adım anlatım: Jb çıkan bütün sürümler)  Jailbreak Hakkında Herşey *2014*

4.1 jb ve unlock'lu son hali
     Jailbreak Rehberi (Adım Adım anlatım: Jb çıkan bütün sürümler)  Jailbreak Hakkında Herşey *2014*
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kimi yerlerde bu şekilde iphone 3G cihazlara da uygun diyor kimi yerlerde değil diyor kafam karıştı.

şuanda iphone 3G simkilitsiz 4.1 yüklü cihazımı bununla jb leyebilirmiyim....
  • Arkadaşlar UNLOCK ile ilgili sorunlarım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Versiyon : 4.02 Base Bant : 1.5
    Jailbreak'ı sorunsuzca yaptım.Cydia yı yükledim. Sonrada cydia ile ultrasnow u kurdum. Ama telefonum sanırım Unlock olmadı. Çünkü simi taktığımda yeni sim bulundu Itunusa bağlanın diyor. Itunus a bağlandığımdada resimde görünen hatayı alıyorum. Lütfen bilen birileri cevap versin artık. Cıldıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsen -- 10 Ekim 2010; 18:24:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alper6161

kimi yerlerde bu şekilde iphone 3G cihazlara da uygun diyor kimi yerlerde değil diyor kafam karıştı.

şuanda iphone 3G simkilitsiz 4.1 yüklü cihazımı bununla jb leyebilirmiyim....

bende bu sorunun cevabını merak ediyorum açıkçası
  • vatandaşı yanlış yönlendirmeyin. base band sabit tutulup ios 4.1 e upgrade edebilirsiniz bunu tiny işlemleri ile yapıcaksınız. ben yaptım.
  • Bende şuan 4.0.1 yüklü JB li,4.1 le arasındaki fark nedir?
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm. Olay şu ultrasnow u kurduğunuzda bir sim araması yapıyor. O anda sim kartınızı takmanız gerek. Gecikirseniz Itunus'a bağlanmaya çalışıyor ve resimdeki hatayı veriyor. Ancak tam zamanında takarsanız telefon simi kontrol edemeden proğram teli unlock yapıyor. Takılan olursa mail atsın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ahmetseen@hotmail.com
    quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsen

Arkadaşlar UNLOCK ile ilgili sorunlarım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Jailbreak'ı sorunsuzca yaptım.Cydia yı yükledim. Sonrada cydia ile ultrasnow u kurdum. Ama telefonum sanırım Unlock olmadı. Çünkü simi taktığımda yeni sim bulundu Itunusa bağlanın diyor. Itunus a bağlandığımdada resimde görünen hatayı alıyorum. Lütfen bilen birileri cevap versin artık. Cıldıracağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oskis

ben teli aldigim gün 4.1 update ettim itunesten basebandiyla alakam yok dimi teli turkcellden aldim

biri cwp werebilcekmi acaba bekliyorm ypicam
  • quote:

quote:

ben teli aldigim gün 4.1 update ettim itunesten basebandiyla alakam yok dimi teli turkcellden aldim

biri cwp werebilcekmi acaba bekliyorm ypicam

yok alakan lock sorunun yok unlock cihazın zaten baseband yurtdışından gelenleri ilgilendirir
  • quote:

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Olay şu ultrasnow u kurduğunuzda bir sim araması yapıyor. O anda sim kartınızı takmanız gerek. Gecikirseniz Itunus'a bağlanmaya çalışıyor ve resimdeki hatayı veriyor. Ancak tam zamanında takarsanız telefon simi kontrol edemeden proğram teli unlock yapıyor. Takılan olursa mail atsın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ahmetseen@hotmail.com
    quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsen

Arkadaşlar UNLOCK ile ilgili sorunlarım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

@ahmetsen: Cihaz Iphone 4 ver 4.0.2 bb 1.59.00 dimi yanlislik olmasin. Sonuc olumluysa unlock islemine gecicem cunku. Simdiden tesekkurler.

• benim iyice kafam karıştı. hem unlock yok deniyor hem de ultrasnow ile kuruldu sorunsuz benim yurtdışından alınma 3g 8gb var. elimde universal aktivasyon kartı da mevcut. şimdi bununla geçebilir miyim sorunsuz cevaba göre operasyona başlayacağım.
    teşekkürler
  • 5 dakikada sorunsuz jb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achill77

iphone 4ü yaptım yeşil damla çıktı cydiayı da yükledim hatta ama indirdiğim uygulamaları itunesten atarken hata veriyo

0xE8008001 hatası ne yapmam lazım

benden başka bu hatayı alan yok mu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.