Şimdi Ara

Jailbreak Rehberi (Adım Adım anlatım: Jb çıkan bütün sürümler) Jailbreak Hakkında Herşey *2014* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.104
Cevap
49
Favori
287.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam cok tesekkur ederim. emegine saglik, herkese hayirli olsun telefonlari :) tekrar tesekkurler..
  • afc2add ne işe yarar peki =)
  • Konuyla ilgili degil ama ayar oldum, itunesden atilan fotograflari telefondan nasil silebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

Konuyla ilgili degil ama ayar oldum, itunesden atilan fotograflari telefondan nasil silebilirim?

Yine itunes dan silebilirsin. İlk olarak attığın resimleri libary den sil. itunes un. Daha sonra telefonunu seçip photo bölümüne gel ve sync yap
  • arkadaşlar simkilit telefonlarda bunu yükledikten sonra ömür boyu unlock yapamama gibi bi uyarı var dev blog'da bu doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

Konuyla ilgili degil ama ayar oldum, itunesden atilan fotograflari telefondan nasil silebilirim?

Yine itunes dan silebilirsin. İlk olarak attığın resimleri libary den sil. itunes un. Daha sonra telefonunu seçip photo bölümüne gel ve sync yap

Bilgilendirmeniz icin tesekkurler, itunes e baglamadan sadece iphone ustunden silemiyor muyuz bu resimleri yav
  • Teşekkürler merak ettiğim bir şey var, itunes'dan 4.1'i indireyim dedim ama çok uzun sürecek. Şimdi orijinal ipsw dosyasını indiriyorum shift+restore yapıcam ama, bunu yaparken mevcut back-up'ımızı kullanabiliyor muyuz yoksa sıfırdan mı kurulum yapıyor illa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shat -- 10 Ekim 2010; 13:59:28 >
  • tamamdır hallettim. sabik konu olmalı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiHilistt -- 10 Ekim 2010; 14:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekke6161

arkadaşlar simkilit telefonlarda bunu yükledikten sonra ömür boyu unlock yapamama gibi bi uyarı var dev blog'da bu doğrumu?

4.1 e yükseltirseniz unlock yapamazsınız. Onlar 4.1 için bunu söylediler. baseband yükseldiği için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shat

Teşekkürler merak ettiğim bir şey var, itunes'dan 4.1'i indireyim dedim ama çok uzun sürecek. Şimdi orijinal ipsw dosyasını indiriyorum shift+restore yapıcam ama, bunu yaparken mevcut back-up'ımızı kullanabiliyor muyuz yoksa sıfırdan mı kurulum yapıyor illa?

Yok backup alırsanız size eski ayarlarımı yeni ayarlarımı kurayım diye soru sorar. Eski telefonunuzun ismini seçersiniz sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TylerDurden_

Hakan Hocam,

İphone 16gb, ATT, simkilitli telefon var.
    Benim 4.02 icin SHSH kaydım var.
    Bu jb'i yapmam uygun olur mu?

tesekkurler

Tabiki. Bunun için çıkmış bir jb :)
  • 3GS Yeni Bootrom cihazımı JB yaptım, sorunsuz Cydia yüklendi. Sıra unlock için beklemeye geldi
  • Beyler ben yaptım jailbreak ama Müzik, Video gibi şeyler yokoldu. Nasıl düzeltebilirim.
    Cihaz: iPod Touch 4 32GB
  • quote:

quote:

quote:

Bilgilendirmeniz icin tesekkurler, itunes e baglamadan sadece iphone ustunden silemiyor muyuz bu resimleri yav

ne yazıkki

• tamamdır arkadaşlar şimdi yaptım jb'yi iphone4 cihazıma.dfu yanlış almamdan dolayı olmuyordu biraz önce. ancak birşey danışacaktım. telefonu ilk açtıgım zaman servis yok yazısı çıkıyor şebekede, 7 8 saniye sonra şebeke geliyor. normalmidir bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

tamamdır arkadaşlar şimdi yaptım jb'yi iphone4 cihazıma.dfu yanlış almamdan dolayı olmuyordu biraz önce. ancak birşey danışacaktım. telefonu ilk açtıgım zaman servis yok yazısı çıkıyor şebekede, 7 8 saniye sonra şebeke geliyor. normalmidir bu

Şükret buna hiç gelmeyebilirdide :D

(Normal :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

tamamdır arkadaşlar şimdi yaptım jb'yi iphone4 cihazıma.dfu yanlış almamdan dolayı olmuyordu biraz önce. ancak birşey danışacaktım. telefonu ilk açtıgım zaman servis yok yazısı çıkıyor şebekede, 7 8 saniye sonra şebeke geliyor. normalmidir bu

Şükret buna hiç gelmeyebilirdide :D

(Normal :))

valla sayende hocam ya teşekkür ederim :) artık cihazıma gps programlarını yükleyebilirim
  • Arkadaşlar pm e yetişemiyorum. geç cevap gelirse kusura bakmayın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Beyler ben yaptım jailbreak ama Müzik, Video gibi şeyler yokoldu. Nasıl düzeltebilirim.
    Cihaz: iPod Touch 4 32GB
  • Bu konu altında simlock işinin de nasıl yapılacağı anlatılabilir mi acaba arkadaşlar? Benim ilk kez bir iphone'm oluyorda. Şu an yanımda kendisi, bakışıyoruz
    İphone4 4.0.2 ve 01.59.00
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.