Bildirim
JAILBREAK NEDİR NE İŞE YARAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Jailbreak telefonu özelleştirmene izin veren tweak adında seyleri yükleyebilmenin yoludur. +si olarak görsellik eksik özellikleri giderme özelleştirme gibi seyler verilebilirken - olarak stabillikte kayıp gibi seyler verilebilir Apple'ın jailbreak açıklamasından -lere bakabilirsiniz. Telefonu yeni aldıysanız korkak olmaya gerek yok restore edildiği zaman jailbreak sorun içermiyor garanti konusunda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herşey ademle havvanın yaratılmasıyla başladı.
sen çok geride kalmışsın hocam google icat edildi bilgin varmı -
Jailbreak apple tarafından kısıtlanmış birçok uygulamayı kullanmanızı sağlar . Forum ana konudan takip edebilirsin gerekli açıklamaları artıları eksileri bulabilirsin. -
-
Google diye bir site var baya faydali. Bi bakmanizi oneriririm.
Bende seyi merak ettim hep; forumda ki arama kismi nedir ne ise yarar?
Ya niye dalga geciyorsunuz bende jailbreak ismini duydum ama hic bakmadim ne ise yarar diye arkadasin gafi internette arastirdim bulamadim olmus. Bu iponua rehberi atarken nasil atmaliyimki nokiamdaki 1 kisi uzerindeki 2 3 farkli numara aynen gecsin ipona simdiden cevap icin tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X