Şimdi Ara

JAILBREAK NEDİR NE İŞE YARAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar uzun zamandır araştırdım fakat tam olarak net bilgiler elime geçmedi konu daha önce açıldımı bilmiyorum ama açıldıysada kusuruma bakmayın ben cihazıma jailbreak yaparsam bana artıları ve eksileri neler olacaktır cihaz daha fazla mı yorulur beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

• Uzun aratştırdın ve bulamadın mı? Google yaz bakalım ne işe yarar

Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 9 Şubat 2013; 11:56:14 >
  • Jailbreak telefonu özelleştirmene izin veren tweak adında seyleri yükleyebilmenin yoludur. +si olarak görsellik eksik özellikleri giderme özelleştirme gibi seyler verilebilirken - olarak stabillikte kayıp gibi seyler verilebilir Apple'ın jailbreak açıklamasından -lere bakabilirsiniz. Telefonu yeni aldıysanız korkak olmaya gerek yok restore edildiği zaman jailbreak sorun içermiyor garanti konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey ademle havvanın yaratılmasıyla başladı.

sen çok geride kalmışsın hocam google icat edildi bilgin varmı
  • Jailbreak apple tarafından kısıtlanmış birçok uygulamayı kullanmanızı sağlar . Forum ana konudan takip edebilirsin gerekli açıklamaları artıları eksileri bulabilirsin.
  • Google diye bir site var baya faydali. Bi bakmanizi oneriririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende seyi merak ettim hep; forumda ki arama kismi nedir ne ise yarar?

• Ya niye dalga geciyorsunuz bende jailbreak ismini duydum ama hic bakmadim ne ise yarar diye arkadasin gafi internette arastirdim bulamadim olmus. Bu iponua rehberi atarken nasil atmaliyimki nokiamdaki 1 kisi uzerindeki 2 3 farkli numara aynen gecsin ipona simdiden cevap icin tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.