arkadaşlar benim telefonum iphone 4 jailbreakli ios 5 var
şarj soketim oksitlenmiş diyorlar şarj soketinde yeşillenmiş kısımlar var yazan her şekilde temizlemeyi denedim olmadı
telefon kapalıyken bilgisayara bağlayınca telefon açılıyor ama hiçbişey olmuyor
hiçbiryerde kabloyu algılayamıyor ne pc ne adaptör.
bilgisyarea bağlayıp restore edemiyorum bu nedenden. telefondan restore gibi bişeyler vardı ama denedim dönen yıldızda takılı kalıyor.
servise vermem gerekiyor fakat jailbreak kalkmıyor ne yapmalıyım acil yardım lütfen???
sbsettings varsa cydia yı gizle. gerisi sansına kalmış,bir sorun olursa derdini anlat yardımcı olurlar servis genpa ise cihazı incelemıyor bildiğim kadarı ile,tamirini yapıp yolluyorlar
çok teşekkür ederim cevabınız için.
söğütlüçeşmedeki genpaya gidecektim evet...
sbsettings nasıl oluyor? cydia nın yanında installous u da gizleyebilir miyim acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 27 Şubat 2012; 11:38:01 >
Çok ilginç bir şey oldu şuan farkettim, telefonu en son denemek için bilgisayara bağladığımdan beri kapalıydı, bi süre bilgisayara bağlı kaldı kapalı şekilde az önce .ıkarmıştım ve şimdi açtım, şarjı %27 diyor bu nasıl olmuş olabilir acaba? çok garibime gitti şuanda..
sorunlarıma yeni bir sorun daha eklendi... şuan cydia çalışmıyor çünkü telefon çok kez kapatılıp açıldığından, jailbreak de tethered olduğundan hiçbirşey çalışmıyor... of nasıl şeyler oluyor böyle
quote:
Orijinalden alıntı: mojorin
sorunlarıma yeni bir sorun daha eklendi... şuan cydia çalışmıyor çünkü telefon çok kez kapatılıp açıldığından, jailbreak de tethered olduğundan hiçbirşey çalışmıyor... of nasıl şeyler oluyor böyle
telefonun şarjı sıfırlanmıştır ondan ilk taktığınızda çalışmamıştır ayrıca 5.0.1 için untethered var neden tethered kullanıyorsunuz ki ben mi yanlış anladım
telefonun şarjı sıfırlanmıştır ondan ilk taktığınızda çalışmamıştır ayrıca 5.0.1 için untethered var neden tethered kullanıyorsunuz ki ben mi yanlış anladım
tethered ilk konduğu zaman yappmıştım ama şuan bunu değiştirmem imkansız. sorun da o değil zaten tetheredlar her açılıp kapandığında gider ve cydia installous safari bunlar da reboot etmeden çalışmaz gelin görün ki şuan bununla oynama imkanım yok bilgisayara bağladığımda hiçbir şey algılanmıyor bu yüzden ben sadece jailbreaki yok etmeliyim birdaha da telefonum düzelirse jailbreak yapmayacağım zaten. şuan istediğim tek şey servisin telefonumu kabul etmesi genpa
benim bildiğim jailbreakli telefona bişey demiyorlar garanti kapsamında devam ediyor yani bizzat tecrube etmesemde duyumlarımız bu yonde
quote:
Orijinalden alıntı: Emirkhan09
benim bildiğim jailbreakli telefona bişey demiyorlar garanti kapsamında devam ediyor yani bizzat tecrube etmesemde duyumlarımız bu yonde
gerçekten mi? söğütlüçeşme genpaya gideceğim gün içinde. eğer içinde cydia installous görürlerse sorunsuz kabul ederler mi acaba?
quote:
quote:
gerçekten mi? söğütlüçeşme genpaya gideceğim gün içinde. eğer içinde cydia installous görürlerse sorunsuz kabul ederler mi acaba?
Ben sorun yapmıyorlar diye biliyorum hatta sII lerde custom romlara bile bişey demiyorlar bence orayı gitmeden once arayıp sorun jailreakli iPhone garanti dışı kalıyor mu diye evet derse hadi ya felan der üzülmüş gibi yapıp kapatırsınız yada direk genel merkezi arayın 359 0 359 du yanlış hatırlamıyorsam
quote:
quote:
quote:
Ben sorun yapmıyorlar diye biliyorum hatta sII lerde custom romlara bile bişey demiyorlar bence orayı gitmeden once arayıp sorun jailreakli iPhone garanti dışı kalıyor mu diye evet derse hadi ya felan der üzülmüş gibi yapıp kapatırsınız yada direk genel merkezi arayın 359 0 359 du yanlış hatırlamıyorsam
arar aramaz hemen uçarak gelicem buraya umarım kabul ederler ya umarımmmm çok teşekkür ederim
İnşallah ederler
Başlık sakat!
diş fırcasını tinere batırın, sonra o tinerle sokket kısmını iyice silin. o yeşillikleri komple temizler
quote:
Orijinalden alıntı: XIII
Başlık sakat!
+5465465
quote:
quote:
Başlık sakat!
+5465465
nasıl?
quote:
quote:
quote:
Başlık sakat!
+5465465
nasıl?
başlıktaki jailbreak yazısını kafanda silip bi daha oku sen onu boşver de genpa dan ne dediler ?
quote:
Başlık sakat!
Bu arada sarz yolu kısa devre yapmış saniyorsam dua et garantin var yoksa 160+ TL gözden çıkarman gerekiyordu,UNUTMADAN CİHAZINIZI DANDİK PC'LERE BAĞLAMAYIN bazı cafeler USB iptal etmek amacıyla kabloları ters bağlıyorlar siz cihazı takınca nakavt....