< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
bende iphone 7 ios 14.1 sürümü var. checkra1n sitesi baktım. jailbreak sadece linux ve mac üzerinden mi yapılabiliyor? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 26 Kasım 2020; 12:15:51 > |
arkadaşlar jaılbreak ta yenıyım.ıpad pro 10.5 cıhazım var.ıpad ın yazılım surumu 14.2 jaılbreak ıslemını yaptım.checkra1n ve cydıa ıkısıde ıpadda kurulu suan .ama uygulama ısı satın alma olan gıtar uygulama sı var 2 tane oradan bırseyler almak ıstıyorum satın al sonra vazgec dıyorum ama ınmıyor ucretız olarak ındıremıyorum.nerde yanlıs yapıyorum yardımcı olursanız memnun olurum.saygılar ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamtheater_81 -- 28 Kasım 2020; 18:2:41 > |
|
uygulamanın hangisi tweak ile çalışacağını anlamanın bir yolu varmı peki?Alternatif ne deneyebilirim? |
|
artık şifresi unutulan icloudlar bypass edilebilicek mi yani? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 29 Kasım 2020; 1:12:58 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearcx -- 29 Kasım 2020; 23:20:49 > |
|
Arkadaşlar ios 14.2 jailbreak yapanlara bir sorum olacak. filza'ya girip root dizinindeki ios'un takvim, mail, ibooks gibi kendi uygulamalarının yer aldığı "Aplications" klasörüne bir bakabilir misiniz? En altta ne kadarlık bir alan görünüyor sizde. Ben 9.3.2 jb kullanıyorum. bende 499 mblik bir yer görünüyor. sizde ne kadar görünüyor acaba? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendereva -- 30 Kasım 2020; 12:12:28 > |
|
|
Arkadaşlar merhaba iPhone X kullanıyorum son sürüm yüklü. iOS 13 ilken JB yapmıştım ancak çok işime yaramayınca ota ile sürüm yükselttim. (Eskiden JB olmazsa olmazdı ancak artık pek bir fark göremedim) telefondan JB kalksa da bankacılık uygulamaları uyarı veriyor telefon JB’li diye bazı uygulamalar açılmıyor. Telefondan JB’i nasıl kaldırabilirim cihazımda ki bilgiler silinmeden? Aynı durumda olan bir tane iPhone 6S plus da var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 1 Aralık 2020; 13:9:39 > |
Yedeği iTunes üzerinden mi alayım? 14.2 için JB çıktı mı bilmiyordum. O zaman temiz kurulum yapıp öyle JB yapayım kaç sürüm güncelledim Ota ile bi ipsw atayım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Daha önce yapmış olduğum bütün JB’ler bu şekildeydi zaten. Doğru düzgün JB bir türlü gelmedi ki. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |