Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (884. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.328.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bluetooth u açıp kapatınca bir süre sonra springboard hatası alan var mı? Cr4shed ile bakıyorum sebep unknown yazıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavukum kullanıcısına yanıt
  • RedManetics kullanıcısına yanıt
    iphone jailbreaksiz kullanılmaz bence
  • Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt
    eskisi kadar verimli değil noktasına katılıyorum fakat bir iphone u jailbreaksiz kullanamam, hatta bu yüzden cihaz değiştirdiğimi hatırlıyorum diyebilirim ve farklı sitelerden farklı ipaler bulabilirsiniz tek bir yere takılmayın derim. şu da var eskisi kadar stabil değil herkes bişey çıkartıyor herkesin reposu var yada ne bileyim paraya döndü herşey, adam bugün dev hesabı satıyor sadece ipa imzalamak için vs sonuç olarak jb yapın derim
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    Hocam sağlam ipa siteleri öneriniz var mı bilinenler dışında? Ayrıca iOS 13.5'te düzgün çalışan iyi tweak önerileriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Hocam sağlam ipa siteleri öneriniz var mı bilinenler dışında? Ayrıca iOS 13.5'te düzgün çalışan iyi tweak önerileriniz var mı?
    Ben bunları kullanıyorum. ipa için Appcake yi
    Bu arada JB yoksa iPhone kullanmanın bir anlamı yok.

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fofer kullanıcısına yanıt
    Hocam repolar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Hocam repolar?
    #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• fofer kullanıcısına yanıt
    Valla Allah Razı olsun. Verdiğiniz o 2 Türk reposunda istediğim her şeyi buldum çok teşekkürler!

• Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt
    Çoğu tweak güncellendi 13.5 için önerebileceğim 100 ün üzerinde tweak var o yüzden ne istediğinize bağlı bu. Youtube da tweak incelemeleri falan var onları izleyin derim. Ayrıca appcake kurabilirsiniz veya ipa dosyasını pcden indirip telefona atabilirsiniz. Appsync kurmayı unutmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba jb sonrası uygulama içi yasal satın alma yapamıyorum. Kullandığım tweakler be uyarı şu şekilde. Hamgisi engelliyor olabilir?

• cantekim kullanıcısına yanıt
    İpa dosyaları direkt telefondan indirilip kurulabiliyor. Pc ye gerek yok ki.

• Tommy_Vercetti T kullanıcısına yanıt
    bazen telefondan indirmek güç olabiliyor özellikle büyük boyutlu oyun uygulama vs , pc yi açıp bırakıp 2-3 gb oyun indirebilirsiniz rahatlıkla o manada söyledim onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrErO

Arkadaşlar merhaba jb sonrası uygulama içi yasal satın alma yapamıyorum. Kullandığım tweakler be uyarı şu şekilde. Hamgisi engelliyor olabilir?

CyDown ücretsiz kullanma seçeneğini kapatıp deneyin hocam.

• TrErO kullanıcısına yanıt
    Jailbreak i iptal et,3utools ile yeniden yap,uncoverın son sürümünde o sorun kalktı,ben de yaşadım o problemi

• zyhz Z kullanıcısına yanıt
    Hocam pcden yaptığım için sing imza ile yapmak istemiyorum aslında

• TrErO kullanıcısına yanıt
    13.5 kullaniyorsun yuksek ihtimal. Eger oyle ise 13.5 te uygulama ici satin alma bugu var.Bunun icin terminali acip su yetkisini aldiktan sonra "launchctl reboot userspace" komutunu girerek tamir edebilirsin. LDrestart ta ise yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 3 Haziran 2020; 15:33:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O yöntem ile bir müddet sonra yeniden bozuluyor maalesef,uncover güncel IPA ile tekrar jb çözüm oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyhz -- 3 Haziran 2020; 15:11:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyhz

Jailbreak i iptal et,3utools ile yeniden yap,uncoverın son sürümünde o sorun kalktı,ben de yaşadım o problemi
    Sing imza tabirinizi anlamadım maalesef,3utools PC uygulaması zaten uncover IPA yı yüklemenin en basit yolu bence şu an ,ondan dedim,siz nasıl yapmak istiyorsunuz?

• merhaba
    elimde 64gb iphone 6s plus mevcut. ikinci telefon olarak kullanıyorum arada 1.
    merak ettim bu kadar anlatışmış jailbreak falan, acaba yapsam mı, bi kaybım olur mu (imei uçması, pilin hızlı tükenmesi veya cihazın hiç açılmaması gibi) ?
    bu arada nasıl jailbreak yapabilirim en sağlıklı ve kolay şekilde ? elimde hem win10 hem de ubuntu kurulu laptop mevcut, başka neler yapmalıyım ve hangi programlara ihtiyacım olur ?
    kolay gelsin herkese.

not: işi gücü olmayan, aylak, müsait arkadaş varsa özelden hertülü yardım, anlatım kabul ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 882883884885886
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.