Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.332.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Y4Ş4R

Merhabalar doğru yeremi yazdım bilmiyorum ama sorum şu arkadaşlar
    Ben tuttuapp den wp+ ve youtube+ indirmiştim.indirdikten sonra profil izni verdim. 1 hafta sonra uygulamalara tıkladığımda izinsiz uygulana olduğunu söylüyor ve uygulamayı açmıyor. Tekrardan ayarlardaki profil izni vere bastığımdada izinde vermiyorr. Acaba jailbreakte bunun bir yöntemi varmı. Veya jailbreak olmadanda yapabilirmiyimm
    cihaz jailbreakli değilse bunu hep yaşayacaksınız,

jailbreakli ise incendo reposundan reprovision eklentisini indirip kurduğunuzda 7 günlük imzalanmış uygulamaları 2 gün kala otomatik olarak imzalar, problemsiz çalışır.

jailbreakli değil ise tutuapp tarzı sitelerden yükleyebilirsiniz, fakat sertifikaları iptal olduğu zaman uygulamalarınız çalışmaz. sertifikaların ne zaman iptal olacağı belli olmaz apple hemen taş koyabilir. impactor ile yükleseniz 7 gün süre olur 7 gün sonra uygulamayı silip tekrar yüklemeniz gerekir

yani cihaz jailbreakli ise sorunsuz çözebilirsiniz diğeri ise problemli

• quote:

Orijinalden alıntı: DinDjarin

ios 12.2 JB için bir tarih var mı?
    açık yayınlandı üzerinde daha çok çalışılması gerekiyor yakın zamanda beklemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

Instagram++ da uasharedtools istiyor, bende çalışıyor.
    instagram++ unlimapps reposundan yüklediğinizde yanında uasharedtools eklentisinide kuruyor olmalı, ben kullanıyorum çalışır vaziyette
  • quote:

Orijinalden alıntı: raulforever

olası jailbreak için 12.1.4 te mi bekleyelim yoksa 12.2 ye mi geçelim hangisi mantıklı ?
    12.1.4 de kalın 12.2 için çoook beklenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Malesef youtube++ desteklemiyor. Uasharedtools isimli tweak ios 11'e kadar destekli ve youtube++ için yüklenmesi gereken bir tweak.

Alıntıları Göster
    uasharedtools ios12 de problemsiz çalışıyor tw++ ig++ da kullanıyorum

güncellendi 13 şubat 2019 da
    https://www.ios-repo-updates.com/pack/164411/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 13 Nisan 2019; 23:25:23 >

• cantekim kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için
    Şimdi baktımda herkese yanıt vermişsiniz. ( Yargı dağıtmışsınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y4Ş4R -- 13 Nisan 2019; 23:27:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Merhabalar doğru yeremi yazdım bilmiyorum ama sorum şu arkadaşlar
    Ben tuttuapp den wp+ ve youtube+ indirmiştim.indirdikten sonra profil izni verdim. 1 hafta sonra uygulamalara tıkladığımda izinsiz uygulana olduğunu söylüyor ve uygulamayı açmıyor. Tekrardan ayarlardaki profil izni vere bastığımdada izinde vermiyorr. Acaba jailbreakte bunun bir yöntemi varmı. Veya jailbreak olmadanda yapabilirmiyimm
    ayrıca youtube++ haricinde cercube daha fazla işinize yarar. alfhaily reposundan indirebilirsiniz jb yoksa tutuapp tarzı yerlerde bulabilirsiniz
  • quote:

Teşekkürler cevabınız için
    Şimdi baktımda herkese yanıt vermişsiniz. ( Yargı dağıtmışsınız)
    bilgi paylaşınca çoğalıyor
  • Arkadaşlar şarj bitti jb gitti. Pc olmadan jb yapabileceğim site var mı. Jailbreaks.fun ve ignition.fun haricinde. Bunlar çalışmıyor.

Belki gözden kaçmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

12.1.4 de kalın 12.2 için çoook beklenir

Alıntıları Göster
    eyvallah hocam, beklemedeyim o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: midezolam

Arkadaşlar şarj bitti jb gitti. Pc olmadan jb yapabileceğim site var mı. Jailbreaks.fun ve ignition.fun haricinde. Bunlar çalışmıyor.

Belki gözden kaçmıştır
    problemli siteler şu an, bi yerden pc bulup jb yapın, sonrasında incendo reposundan reprovision eklentisini indirip apple id niz ile giriş yapın ve uygulamayı tekrar imzalayın o otomatik yapacaktır bunu. biraz kurcalarsanız ayarlardan görebilrisiniz ne olup bittiğini
  • Bende de ne sabır var uncover cıktığından beri betanın bitmesini bekliyorum, sıkıldım artık problemli sürünlerden.

• Apple, tutuapp tweakbox silzee ignition vb.lerin sertifikalarını iptal ettiği için şu an hiçbirinden yükleme yapılmıyor. Bilgisayarım olmadığı için jailbreak i tekrar aktif edemiyorum, beklemedeyim.
  • Arkadaslar jailbreakli cihazi olup da oyun hilesi icin bana yardimci olabilecek varmi, elder scrolls icin bir yardim rica ediyorum

• iOs 12.1.3 teyim JB bekleyenlerdenim gelişme var mı

• cantekim kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde aynı sorun var pc den yapmaya çalıştığımda apple id ve şifre istiyor. Bunun nedeni nedir güvenilirmi acaba ?

• karacaardıç kullanıcısına yanıt
    Şu an ben Uncover beta 46 kullanıyorum ve müthiş stabil. Aylardır en ufak bir sıkıntı yok. Yüklediğim Reprovision ile de ototmatik imzalanıyor. Benim hiçbir şey yapmama gerek kalmıyor; öneririm.
  • Gunebakan44 kullanıcısına yanıt
    46 stabilitesini 1-2 sitede daha okudum beta 50 yi bekliyorum duruma göre 46 ya jb yapabilirim tşk.

• iPhone XR 12.1 JB yapıyorum ancak cydia gelmiyor sebep nedir? B49 kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SquaR

Hocam benimde aynı sorun var pc den yapmaya çalıştığımda apple id ve şifre istiyor. Bunun nedeni nedir güvenilirmi acaba ?

kendi şifreniz değil.. bu siteden uygulama için şifre oluşturacaksınız.

• 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.