Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (734. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.326.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Daha Aktif Bilgi Akılı İçin
    Facebook Grubu;

https://www.facebook.com/groups/1268570809874856/?ref=share
    +1
  • imzalar açıkken 12.1.2 ye geçin derim
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    Şarj çok hızlı gidiyor. Bence düşünün geçmeden. Ben geçtim geceden sabaha telefon %8 şarj yemiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elika8

Şarj çok hızlı gidiyor. Bence düşünün geçmeden. Ben geçtim geceden sabaha telefon %8 şarj yemiş
    beni sürümüm 12.1 şu an zaten, 12.1.3 de olanlar için demiştim jailbreakli cihaz kullanabilmeleri için

veya ios11 de olanlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 2 Şubat 2019; 18:58:45 >
  • 12.1.1 deyim. 12.1.2 ye geçip geçmemekte kararsızım.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    şarj nasıl 12.1.1 de

• 9.3.3 deyim 12 ye geçip jb yapmak istiyorum ama Google authenticer kodlarını nasıl yedekliyecem bir türlü bulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elika8 kullanıcısına yanıt
    Şarj konusu benim en az takıldığım ve açıkcası umurumda olmayan bir olgu. Bu yüzden hiçbir fikrim yok. Zaten yeri geliyor hunharca kullanıyorum telefonu. 12.1.3 yapmıştım telefonu ama yavaşlamış hissine kapıldım. Kendi kendime apple'ın satışları düşünce planlı eskitmeye tekrardan başladığını düşünerek kıllandım ve imzalar kapanmadan 12.1.1'e geri döndüm, çünkü o sürümden çok memnun kalmıştım ve hiçbir problem yaşamamıştım.

Bir de bunun üstüne 12.1.2'ye kdar jb geleceğini öğrenmek sürpriz oldu Ama kararsız kaldım 12.1.2 mi yapsam 12.1.1 de mi kalsam diye..
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Ben 12.1.2 ye geçtim. Şarj sıkıntı şuan. O nedenle sordum. 12.1.1 e mi geçsem imzalar kapanmadan. Ben dışarıda şarj etmeyi sevmiyorum

• Ilk mesajda goremedim ios 12.1.2 nasil jailbreak yapiyoruz? ben suan 12.1.3teyim downgrade mi yapmam lazim
  • 12.1.2 sürümünü indirmek için apple linkleri çalışmıyor. Alternatif link var mı bildiğiniz? Yükleme başarısız diyor sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

12.1.2 sürümünü indirmek için apple linkleri çalışmıyor. Alternatif link var mı bildiğiniz? Yükleme başarısız diyor sürekli.
    www.ipsw.com adresinden indirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

12.1.2 sürümünü indirmek için apple linkleri çalışmıyor. Alternatif link var mı bildiğiniz? Yükleme başarısız diyor sürekli.
    https://www.redmondpie.com/download-ios-12.1.2-16c104-ipsw-links-ota-for-iphone-xs-max-xr-x-and-more/

çalışıyor bende, antivirüs vs bişey kullanıyorsanız engelliyor olabilir direk başlamadan başarısız diyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cantekim -- 2 Şubat 2019; 23:51:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elika8

www.ipsw.com adresinden indirebilirsin

Alıntıları Göster
    https://ipsw.me/
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihBalikci

Ilk mesajda goremedim ios 12.1.2 nasil jailbreak yapiyoruz? ben suan 12.1.3teyim downgrade mi yapmam lazim
    ios12 jailbreak çıkmadı henüz geliştiriciler için uygulama var, yakında çıkıyor..
  • ipsw.me de iki tane 12.1.2 var hangisini indirmemiz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

https://ipsw.me/

Alıntıları Göster
    ahaha com olmamış tabii =)
  • Elika8 kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunda bir fikrim yok ama 12.1.1 sanki en sorunsuz sürüm idi benim kullanımıma göre. Bu yüzden sürüm düşürme yaparken 12.1.2 yerine 12.1.1 tercih ettim. Anlık bir 12.1.2 mi yapmalıydım diye kafa karışıklığı yaşadım ama çabuk geçti

• iOS 12 Jailbreak geliyor....

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• #JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***

• 
Sayfa: önceki 732733734735736
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.