Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.332.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Juno reactor

Ios 9.2.1 ve ios 9.2 Jailbreak bekleyen arkadaslar için 21 Mart söylentisi piyasada geziyo bu bi söylenti bazı yabancı siteler ve ülkemizdeki bitakım sitelerde kaynağı nedir aslı var mıdır bilmiyorum belirsiz duydugumu gördügümü paylaşıyorum ama yayılmış bi haber yanısıra forum daki arkadslara güncellememeleri konusunda uyarıda bulunduk hatta format atıp bekledigimi yazmıştım 9.1 de mesajlarla dikkat buyuran arkadslara teşekkürler şuan jailbreaklerini yaptılar şimdiki kîşisel tahminim ios 9.2.1 yönünde çünkü ios 9.2 ye göre daha çabuk jb yapıldı beta sürümleri arkadaslar kişisel tahmin bu güncellemeyin umut içeren paylasımlar redditte raslarsam paylasırım umarım sizde bizim gibi firar edersiniz:)

İyi geceler birley soracağım 9.2.1 e jb çıkarsa 9.2 yi kapsıyor dimi ? 9.2 de kalsak daha iyi dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Alıntıları Göster
    ipadmini 1 i kabul etmedi 32 bit diyeee olmuyor..

• 36 kullanıcısına yanıt
    Kapsar diye tahmin ediyorum. Ama geçmişten bugüne bakacak olursak genel olarak hep eski sürümden jb çıkmıştır. Ben bu yüzden aylardır 9.1 de kaldım. Tavsiyem 9.2'de kalmanız olacaktır. Zaten 9.2.1 ile çıkarsa günceller jb yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 12 Mart 2016; 2:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donjuan444

ipadmini 1 i kabul etmedi 32 bit diyeee olmuyor..

32 Bit işlemciler için henüz çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Hayır uygulama desteği için 9.2'de devam edeceğim. Bikaç tane tweak yüklerim gerisi güncel uygulamalar olacak. Biliyorum telefon iyice kasacak ama zaten alıştım artık.
    Arkadaşlar 1 hafta içinde 9.2.1 İçin Jailbreak glecek diyor bu arkadaş. Ki YouTube'da bilen bilir bu elemanı.

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU***
  • İpad 2 mi mecburen 9.1 e yükseltmiştim ben kullanabilirmiyim acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi geceler
    İp 6 Plus 9.1 jb sorun yok şükür
    Yalnız uyumlu repo adresleri ile ilgili sorun var zannımca en basitinden bigboss doğrulama hatası veriyor
    Güncel çalışan repo adresleri olan varsa yada jb yapan arkadaşlar kendi kullandıkları repo adreslerini yazarlarsa belki benim gibi sorun yaşayanlar vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

Müsadenle konuya ana sayfaya ekliyorum ekliyorum.

Elbette hocam. Memnun olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 9.1 deyken 9.2 yapıyım çıkarsa 9.2-9.2.1 çıkar diye düşünüp 9.2 de kalmıştım. Ahh ahh JB çıktı mı bakın bakalım kim bida sürüm yükseltiyo!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfbc -- 12 Mart 2016; 6:52:18 >
  • flipcontrol de kill background yokmuydu yaw. arkaplanda calisan uygulamarı siliyorduk. kurdum ama göremedim. telefona respring yaptim flipcontrol gitmiş :( bu arada volume up islemiyor artık yine acilista sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 12 Mart 2016; 8:36:53 >
  • Ben şu an 8.4 deyim acaba 9.1 e güncelleyip jb yapma ihtimalim var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redand

Ben şu an 8.4 deyim acaba 9.1 e güncelleyip jb yapma ihtimalim var mı?

Yok hocam, direk 9.2.1 güncelleme yapılıyor, bakalım haberler doğruysa 9.2 ve 9.2.1 için 1 haftaya çıkacakmış, bekliyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: redand

Ben şu an 8.4 deyim acaba 9.1 e güncelleyip jb yapma ihtimalim var mı?

Yok hocam, direk 9.2.1 güncelleme yapılıyor, bakalım haberler doğruysa 9.2 ve 9.2.1 için 1 haftaya çıkacakmış, bekliyoruz...

Alıntıları Göster
    9.1'e JB çıksa ne olur çıkmasa ne olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

9.1'e JB çıksa ne olur çıkmasa ne olur..

Neden ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Weezer

flipcontrol de kill background yokmuydu yaw. arkaplanda calisan uygulamarı siliyorduk. kurdum ama göremedim. telefona respring yaptim flipcontrol gitmiş :( bu arada volume up islemiyor artık yine acilista sorun var.

NcSettings kur arkaplan uygulamalari silme var içinde.

• 32bit işlemcili cihazlar için haber var mı? iPhone 5 var, inatla 9.1'de kaldık, halen bekliyoz....

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

32bit işlemcili cihazlar için haber var mı? iPhone 5 var, inatla 9.1'de kaldık, halen bekliyoz....

9.3,final çıkana kadar beklemeni tavsiye ederim. Zaten 9.3 çıktıgında hemen imzalar kapanmıyor 9.2.1 e geri düşürürsün olur da 9.2.1 için jb çıkar ise

• 5-6 sene jb li iphone kullandım ufak tefek bir sürü sorun çıkıyor. Yeni 6S aldım bunu jb yapmıcam. Oyunlar için mi jb yapıyorsunuz? Ben oyun oynamam zaten sadece TomTom için yapıyordum. Böyle rahat hiç gerek yok

• 36 kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi vermek istemem gördügün gbi IOS TARİHİNDE İLK DEFA imzası kapalı bi sürüme jailbreak cıktı ios 9.2.1 e jailbreak cıkması ios 9.2 yi kapsıcagı anlamına gelmesi ancak şansımız yagber giderse münkün çünkü her ios sürümünde bi alt sürümün acıkları kapatılıyo ios 9.3 jb olursa o zaman ios 9.2.1 de ios 9.2 de jb olur güncellemeni tavsiye etmiyorum şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

5-6 sene jb li iphone kullandım ufak tefek bir sürü sorun çıkıyor. Yeni 6S aldım bunu jb yapmıcam. Oyunlar için mi jb yapıyorsunuz? Ben oyun oynamam zaten sadece TomTom için yapıyordum. Böyle rahat hiç gerek yok

Tweak'ler için yapıyorum. Sadece VirtualHome için jb yapılır. Home tuşu dokunmatik oluyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanNalbat -- 12 Mart 2016; 12:40:48 >

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.