Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (586. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.333.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Redditin yalancisiyim hocam ben ama ben bu downgrade olayina kesin gozuyle bakiyorum gerceklesegine. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur2698

Cydia impactor yeni güncelleme aldı son sürümü indirip onunla imzalayabilirsiniz yaluyu

Cydia impactorun kendi sitesinden indiriyorum yine aynı. En güncel impactor'ın linki var mı sizde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaniel Outis

Redditin yalancisiyim hocam ben ama ben bu downgrade olayina kesin gozuyle bakiyorum gerceklesegine. :)

Reddit bizim dh'nin yabancı versiyonu :) umutlu insan çok :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bir şeyi gerçekten çok merak ediyorum. iOS 10.2'ye downgrade etmek hakkında mesajlar görüyorum. 10.2'ye downgrade etme olayı neden önemli? Ne oluyor 10.2'ye düşünce? Bunu anlamadım gerçekten. :)
  • serefsiz yapraklar kullanıcısına yanıt
    En son jb yapilabilen surum 10.2 oldugu icin hocam
  • 10.3.1 den 10.2 ye shsh kaydı ile düşebilirsiniz diyor reddit de ki yorumcular. Başarabilen var mı? Ya da nasıl yapılacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam teşekkürler şimdi anladım :)

ios 10.3.2'ye kadar olan sürümlere jb çıkacağı söylentisi vardı. umarım gerçek olur. ben 10.2 kullanıyorum ve hiç memnun değilim devamlı imessage hataları alıyorum. şarj süresi de tatmin etmiyor. jb zaten semi semi tethered gibi bir şey ona hiç değinmiyorum bile...
  • ArAnAnAdAm A kullanıcısına yanıt
    Hocam şu düşübilirisiniz dedikleri konu nerede bulamıyorum konuyu görsem size söyleyebilirim gerçek olup olmadığını

• quote:

Orijinalden alıntı: onur2698

Hocam şu düşübilirisiniz dedikleri konu nerede bulamıyorum konuyu görsem size söyleyebilirim gerçek olup olmadığını

https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/6tlw9g/upcoming_1031_exploit_to_be_released_within_a/

Konu bu.

Ama sanırım 21 Ağustos da açılacak açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

quote:

Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

Semi tethered olduğu için şuan cihaz jbli gözükmüyor dolayısıyla güvenli modda da açılmıyor maalesef

Ayarlardan sıfırla dedim son çare, elmada kalmadan resetledi jb'yi de attı sonunda.

Hangi sürümde bunu yapabildiniz acaba ? Normalde elmada kalıyor...

9.3.2 semi untethered olduğu için elmada kalmadı sanırım normalde kalıyordu ancak yapacak başka bir şey yoktu şansımı deneyeyim dedim oldu

• Şuan 10.2 deyim ve telefon açıllıp kapandığında jb gitti aylardırda tekrar yapmadım demek ki yokluğunu aramıyorum. Son sürüme güncellesem mi değişen ne var acaba?

• Telefonun güncelleme yapmasını çnleyen profili atar mısınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.3.2 jb çıktımı arkadaşlar
  • Jailbreak olmadan downgrade yapamazsınız arkadaşlar elmada kalırsanız noldu demeyin sonra tamam shsh kaydı varsa elinizde ancak şu anki kullandığınız ios sürümü jailbreakliyse downgrade yapabilirsiniz. Bu arada yalu102 eğer doğruysa jailbreakin şu an beta aşamasında olduğunu 64 bit cihazlarla birlikte 3 hafta içinde yayınlayacağını söylüyor ios 10.3.2 ve altı sürümler için. Fake de olabilir şahsen atmış olduğu resim bana pek inandırıcı gelmedi.

• 9-1 9.3.4 UNTED JB - 32 BIT ONLY...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Prince

Jailbreak olmadan downgrade yapamazsınız arkadaşlar elmada kalırsanız noldu demeyin sonra tamam shsh kaydı varsa elinizde ancak şu anki kullandığınız ios sürümü jailbreakliyse downgrade yapabilirsiniz. Bu arada yalu102 eğer doğruysa jailbreakin şu an beta aşamasında olduğunu 64 bit cihazlarla birlikte 3 hafta içinde yayınlayacağını söylüyor ios 10.3.2 ve altı sürümler için. Fake de olabilir şahsen atmış olduğu resim bana pek inandırıcı gelmedi.

21'inde yapılacak olan konferanstan sonra jb ve shsh kaydi olmadan downgrade yapılacağı yönünde söylemler var. 10.2'de açık bulunmuş. Adam Donafeld açıkladı...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Şuan 10.2 deyim ve telefon açıllıp kapandığında jb gitti aylardırda tekrar yapmadım demek ki yokluğunu aramıyorum. Son sürüme güncellesem mi değişen ne var acaba?

JB'nin yokluğunu aramıyorsanız 11 e yükseltin...

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Şimdilik bootloop riski olduğu yönünde tihmstar ve luca'nın uyarıları var.

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    Hep söylenti işte başka bir şey değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Reverser

Şimdilik bootloop riski olduğu yönünde tihmstar ve luca'nın uyarıları var.

Boot Loop 9.1'de de vardı 2 haftada düzeltildi...
  • 
Sayfa: önceki 584585586587588
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.