Şimdi Ara

#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.766
Cevap
170
Favori
1.331.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herhangi bir bilgi yok sadece beklenti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadowhogfer kullanıcısına yanıt
    Herşey beklenir... Ben ipad2 ile ipad Pro kullanıyorum ipad Pro'ya dokunmadım daha yapmadım JB ipad2 yi bekliyorum açıkcası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba

9.3.3 ile çalışan 3D Touch uygulaması var mıdır ?
  • Arkadaşlar watusi ve onlinenotify tweaklarını aynı anda kurduğumuzda onlinenotify log sistemi devre dışı kalıyor sebebini bilen var mı? Her özellik çalışıyor bir tek log sistemi devre dışı.

Edit : Sorunu çözmüş bulunmaktayım. Watusideki Freeze seen özelliğini açtığınızda Onlinenotify deki log kayıtları iptal oluyor. Freeze seen i kapattığınızda log kayıtları tutulmaya devam ediyor. Kullanıcak arkadaşlarım bilgisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaycna -- 27 Temmuz 2016; 19:52:24 >
  • AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    saatin şeklini hangi tweak ile yaptınız
  • 32bit desteği bugün çıkacak deniyordu. Var mı bir gelişme arkadaşlar.
  • arkadaşlar 9.3.3 de çalışan şifreleme tweak var mı bildiniz ? lockdown izin vermiyor . bioprotect vermiyor .
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin!

Bilgisayarımdan bir Cydia tweak'ini kaldırmam lazım. iFunbox "Connection Failed" hatası veriyor. Cihazımda şifre var ve ne yapabileceğimi bilemiyorum. Sanırım Apple File Conduit 2'yi indirmiştim.
  • SquaR kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum
  • emrihak kullanıcısına yanıt
    Malesef hiç bir gelişme yok

• quote:

Orijinalden alıntı: RowneSM

Arkadaşlar watusi ve onlinenotify tweaklarını aynı anda kurduğumuzda onlinenotify log sistemi devre dışı kalıyor sebebini bilen var mı? Her özellik çalışıyor bir tek log sistemi devre dışı.

Edit : Sorunu çözmüş bulunmaktayım. Watusideki Freeze seen özelliğini açtığınızda Onlinenotify deki log kayıtları iptal oluyor. Freeze seen i kapattığınızda log kayıtları tutulmaya devam ediyor. Kullanıcak arkadaşlarım bilgisine.

Evet hocam Freeze yaparsanız karşıdakilerin last seenini vb. göremezsiniz o yüzden log çalışmaz. Bu arada outside notifications açarsanız onlinenotify da şarjınızı baya etkiler.
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    Outside Notification açıkmış zaten ama şarjda hiç bi etkisini görmedim ki ben şahsen ne işe yarıyor bu özellik açmışım ama farkında değilim.

• Beyler jb yaptim ama bu videodakinden biraz farkli oldu mesela apple id istemedi bilen varsa yazabilirmi aklıma takıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crytek123 -- 27 Temmuz 2016; 20:46:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RowneSM

Outside Notification açıkmış zaten ama şarjda hiç bi etkisini görmedim ki ben şahsen ne işe yarıyor bu özellik açmışım ama farkında değilim.

Whatsappta değilken tuş kilitliyken vb bildirimleri alıyorsunuz.
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    Online oldu, Offline oldu, yazıyor gibi bildirimler o açık diye geliyordu yani? Çok ta önemli bir özellik gibi değil benim açımdan ama şarja bi etkisi cidden görmedim ben kafam karıştı şuan.

• Yardym edicek yokmu?
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Yanlış sürümü yüklemiş olabilir misin? Cercube 3 olması gerekiyor. Sorunsuz kullanıyorum daha önce yanlış yüklediğimde kapanıyordu cünkü

• Crytek123 C kullanıcısına yanıt
    bir kaç saat önce jb aracı güncelleme aldı sanırım ondan kaynaklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratAtess

bir kaç saat önce jb aracı güncelleme aldı sanırım ondan kaynaklı

saolasın cevap için
  • springtomize alternatifi tweak bilen varmı şarjı su gibi içiyor resmen...

veya uygulama isimlerini gizleyebileceğim bi tweak ???
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.