Bildirim
#JAILBREAK - iOS 14 JB ÇIKTI #unc0ver !!! ***ANA KONU*** (172. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
beyler bir türlü jb yapamadım. 5 dk dır dönüyor.. bir şey olduğu yok apple id girmem gereken ekran gelmiyor. -
aga yüklemeyin tel reset attı cydia var silemiyorum yüklediyseniz sakın şarjdayken repo yüklemeyin _____________________________ -
Apple id ekranı geliyor giriyorum kabul etmiyor.ne yapmam lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sabri Ertan Bozdağ -
quote:
Orijinalden alıntı: Jonyy
iPhone 5 için deneyen varmı
Desteklemiyor malesef
https://twitter.com/assistant25pp/status/757220737975459841
Oh be , İnşallah
''
32bit devices will support the next tool
''
Edit 2 : Fake gibi gözüküyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRIENDS -- 24 Temmuz 2016; 20:08:17 >_____________________________
-
Hadiiii pokemon yoksa jb ye gerek de yok abi başlarım jb sine 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrAgonn_54
aga yüklemeyin tel reset attı cydia var silemiyorum yüklediyseniz sakın şarjdayken repo yüklemeyin
Bence yeniden dene tweak yükledim repoları sildim yeniledim sorun yok. Temiz bi restore üzeri jb denemelisiniz._____________________________
-
-
CCsettings. _____________________________
-
Pangu tools ile yüklenmiyor şimdilik PP Tools ile yükleniyor. _____________________________
-
Untethered çıkınca yapalım pusuda bekliyorum
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: o.aydınlı
quote:
Orijinalden alıntı: o.aydınlı
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wsviKfrj_9pVWmPhVWl8ZEF4UkDHEk7SvvtnFWYaHsA/htmlview?sle=true
çalışan tweaklar
terminalden şifreyi değiştirmek için
1- Bigboss Repo’dan mobile terminal tweak’ini indirip kurun
2- Tweak’i açın ve ls -al yazın enter
3- passwd yazın enter
4- alpine yazın enter
5- yeni şifrenizi yazın enter
6- yeni şifrenizi tekrar yazın enter
İşlem tamam ;)
Maalesef eksik.Bu sadece user şifresini değiştirir. Root şifresini de değiştirmek için bunlara ilaveten:
su
şifre sorgusuna yine alpine
passwd
yeni şifre
yeni şifre
her satırdan sonra enter tabiki._____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
-
Pangu + pp25 ile ortak cikti sanirim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
,
-
Hocam hızlı dönüş için teşekkür ederim. Siz yaptınız mı geçelim mi söyleyin birşey 😊
Ben iphone 5s'i yaptım ama apple id sormadı size neden soruyor anlamadım. sadece captcha kodu çıktı girdim devam ettim.
iPod tpuch 6 ya yapan var mı
Reddit ye desteklenmiyor diyor
iPad Pro ve iPod touch 6
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki