Şimdi Ara

JailBreak iOS [11 - 11.4.1] / Sorunlar - Çözümler - Öneriler (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.428
Cevap
18
Favori
71.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar multipath electra sadece 11.3.1 içinmi 11.2.1 yaptım bildirimler o yüzdenmi kesildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengooo

bende de tüm uygulamalarda bildirim kesildi çok nadir geliyor eskiden hücreseli açtığımda kapatmakla uğraşırdım şimdi hiç yok siz çözdünüzmü
    bildirim problemi bende dh de olmuştu sıfır cihaz kurunca düzeldi :/
  • Benim iOS 11.2.1 iPhone 6s Plus ben Electra mp yi yaptım o sadece 11.3.1 içinmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

bugün yarın bizde

Alıntıları Göster
    Can son dakika haberini bekliyoruz artık

• cantekim kullanıcısına yanıt
    Merhaba Hocam ben ios 11.4.1 deyim cihaz 8 plus ios 11.4 beta 3 ipsw dosyasını indirdim (imzalar hala açık mı beta 3 iphone 8 plus için )birde pc de internet yok itunesden yüklemeyi denedim yazılım çıkarılıyor diyor ama telefon kapanmıyor ve işlem bitiminde 3004 hatası alıyor itunesden acaba pcde internet bağlantıdı olmadığı için apple sunucusuna bağlanamıyor diye mi veriyor bu hatayı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Re4lite5 kullanıcısına yanıt
    Merhaba imzalar kapandı maalesef ayrıca internet olmalı

• cantekim kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam sağol

• Arkadaşlar merhaba Cydia dan yüklediğim tweak lar ayarlar bölümünde görünmüyor nedendir acaba bilgisi olan var mı? Mesala faster Animations gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuxx1980

Arkadaşlar merhaba Cydia dan yüklediğim tweak lar ayarlar bölümünde görünmüyor nedendir acaba bilgisi olan var mı? Mesala faster Animations gibi
    o tweak için bir ayar yok ondan gelmemiş olabilir başka tweak varmı görünmeyen
  • quote:

o tweak için bir ayar yok ondan gelmemiş olabilir başka tweak varmı görünmeyen

Alıntıları Göster
    hiçbir tweak görünmüyor çözemedim bir türlü usta
  • quote:

hiçbir tweak görünmüyor çözemedim bir türlü usta

Alıntıları Göster
    cydia ilk kurulduğunda ve ilk tweak i yükleme ekranında bazı tweakler kurar,

substitude tweakinjector rocketbootstrap gibi onlar yüklü mü ?

haricinde electra ile jailbreak butonuna tıkladığınızda tweak sekmesi açık mı ?
  • quote:

cydia ilk kurulduğunda ve ilk tweak i yükleme ekranında bazı tweakler kurar,

substitude tweakinjector rocketbootstrap gibi onlar yüklü mü ?

haricinde electra ile jailbreak butonuna tıkladığınızda tweak sekmesi açık mı ?

Alıntıları Göster
    yazdıkların hepsi var tweak sekmeside açık sadece kurduğum color banners2 tweak ı görünüyor diğerleri görünmüyor mesala activator ,audio recorder gibi başını ağrıttım usta kusura bakma
  • quote:

yazdıkların hepsi var tweak sekmeside açık sadece kurduğum color banners2 tweak ı görünüyor diğerleri görünmüyor mesala activator ,audio recorder gibi başını ağrıttım usta kusura bakma

Alıntıları Göster
    sorun değil de yüklediğiniz tweak ile alakalı bir problem gibi duruyor,

mesela anemone yükleyin bigboss reposundan ana ekrana düşecektir, sizin yüklediğiniz tweakler ve repolarla ilgili problem var sanırım
  • 11.2.5 için bi gelişme var mı arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: xclbr

11.2.5 için bi gelişme var mı arkadaşlar?
    o sürüm için jb yapabilirsiniz
  • AppAdmin güncellendi Unlimapps tarafından

şu an beta aşamasında,

test.unlimapps.com reposunda beta olarak indirebilirsiniz,

uygulamaların eski sürümlerini indirebilmenizi sağlar
  • selam arkadaşlar...

ben telefonumu bilgisayarsız jailbreak yaptım. yanlız ilk defa tethered jailbreak kullanıyorum. bunların sertifikası falan varmış sanırım... bu sertifika süreside 7 günmüş...7 gün dolduktan sonra aynı kapatıp açtığımızdaki gibi telefonun içinde electra ya girip jailbreak mi yapmam lazım yoksa electra uygulamasıda mı 7 günün sonunda kullanılmaz hale geliyor onuda mı yeniden yüklememiz gerekiyor? bana açıklayabilir misiniz? bide extender tarzı uygulamalardan bhasediliyor... bu uygulamayı 11.3 jailbreak içinde kullanablir miyiz? yardımcı olur muusnuz?
  • nuxx1980 N kullanıcısına yanıt
    Activator güncellendi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgacan25

selam arkadaşlar...

ben telefonumu bilgisayarsız jailbreak yaptım. yanlız ilk defa tethered jailbreak kullanıyorum. bunların sertifikası falan varmış sanırım... bu sertifika süreside 7 günmüş...7 gün dolduktan sonra aynı kapatıp açtığımızdaki gibi telefonun içinde electra ya girip jailbreak mi yapmam lazım yoksa electra uygulamasıda mı 7 günün sonunda kullanılmaz hale geliyor onuda mı yeniden yüklememiz gerekiyor? bana açıklayabilir misiniz? bide extender tarzı uygulamalardan bhasediliyor... bu uygulamayı 11.3 jailbreak içinde kullanablir miyiz? yardımcı olur muusnuz?
    mp versiyon yüklediyseniz eğer 365 gün sertifika süresi var o nedenle problem olmaz, vfs açığı kullanılan ipa yı kullandıysanız eğer extender yüklemeniz lazım julioverne reposundan

burdaki mantık şu, eğer vfs kullanıyorsanız, 7 gün sonra electra uygulaması çalışmaz hale gelecek fakat cihazı restart atmadığınız sürece electra uygulamasına da gerek kalmayacak.

kafanız çok karışmasın sertifika süresine bakın, 365 gün ise zaten sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: A.R.E.S.

Activator güncellendi mi?
    beta olarak var şu an sanırım rpetri reposunda
    1.9.13-beta2v
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.