Şimdi Ara

JailBreak iOS [11 - 11.4.1] / Sorunlar - Çözümler - Öneriler (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.428
Cevap
18
Favori
71.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jovi

11.4 beta 3 yükleniyor mu ?
    evet başlıkta da yazdığım gibi 11.4 beta 1-2-3 jb yapılabilir durumda eğer 7-8 x ve plus modeline sahipseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: YETISEN

elimde bir bluetooth kulaklık var bununla siriyi kullanmak istiyorum. activator ile denedim yapamadım başka önerisi olan var mı?
    hiç bir fikrim yok denemek lazım hatta ilerleme kaydederseniz yazabilirseniz sevinirim
  • cantekim kullanıcısına yanıt
    Yanlış sordum sanırım. Yani imzaları açık mı 11.4 beta 3'ün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantekim

rica ederim ne demek,

1- veriyor evet
    2- aslında apple müziğe kaydetmiyorsunuz şarkıları, direk müzik uygulamasından açmanıza izin veriyor olacak
    3- bigbossta olması lazım :/
    8- bilgim yok
    9- satın alsanız daha iyi olur ilerde problem çıkartır yada crackli versiyonları hiç kullanmadım denemedim ama sorun çıkardığını duydum

ben teşekkür ederim :D

Alıntıları Göster
    Spotilife kurdum istediğim listeyi indir diyorum fakat indirme bekleniyor diyip duruyor ve indirmiyor ne yapmam gerek?

• quote:

hayır herhangi bir problem olmaz, ios12 geldiğinde restore yaparsanız cihazı jb ile alakalı herşey silinir

Alıntıları Göster
    iyi ki varsın Çünkü Araba Carplay youtube çalışmıyor ondan Jailbreak gerekiyormuş Youtube falan istedim jailbreak yüklemek için Herşey siliyor mu ? Fotoğraf ve Rehber falan var Bide Oyun Clash Royale aktarma yaptım daha önce Samsung kullanıyordum Apple geçtim o yüzen aktarma yaptım silirse oyun kaybolur ondan korkuyorum
  • Arkadaşlar çok önemli bir sorunum var,

İbrahim yaptım ama cihazda cydia yok.

Marketten iterminal indirdim bilgileri yazıyorum Connect to failed yazıyor.

PC öle yapma şansım sıfır o yüzden mobil üzerinden halletmem lazım birisi lütfen yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS 11.4 beta 3 de ekrana sürekli gelen güncelleyin uyarısını kaybedebiliyor muyuz

• Olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fa1yan0s -- 12 Temmuz 2018; 22:16:17 >
  • quote:

iOS 11.4 beta 3 de ekrana sürekli gelen güncelleyin uyarısını kaybedebiliyor muyuz
    NoBetaAlert

• Arkadaşlar Dock ta isimlerin tekrar gelmesi için bir tweak var mı?

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

hiç bir fikrim yok denemek lazım hatta ilerleme kaydederseniz yazabilirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    araştırıyorum bulabilirsem yazarım. peki bildiğin kameranın ayna görüntüsünü kapatacak tweak var mı?
    yani ön kamera nasıl gösteriyorsa öyle kayıt etsin istiyorum. uncammirror var fakat o dediğim işlevi yapmıyor. istediğim ön kamera açıldıgında görüntü nasıl gözüküyorsa galeriye de öyle kaydetsin.
  • Efsane geri döndü

• 10.3.3 iPhone 7 plus için jb aracı var mı ? baya bi geri kaldım bu işlerden...

jb yapmak için 11.4 betaya mı gecıs yapmak gerekir ? son olarak cydia vs. hersey stabil mi ? iPhone 4 4s zamanlarındaki gıbi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

10.3.3 iPhone 7 plus için jb aracı var mı ? baya bi geri kaldım bu işlerden...

jb yapmak için 11.4 betaya mı gecıs yapmak gerekir ? son olarak cydia vs. hersey stabil mi ? iPhone 4 4s zamanlarındaki gıbi ?
    Appvalleyi kurun. Tüm jb araçları onun içinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YETISEN

araştırıyorum bulabilirsem yazarım. peki bildiğin kameranın ayna görüntüsünü kapatacak tweak var mı?
    yani ön kamera nasıl gösteriyorsa öyle kayıt etsin istiyorum. uncammirror var fakat o dediğim işlevi yapmıyor. istediğim ön kamera açıldıgında görüntü nasıl gözüküyorsa galeriye de öyle kaydetsin.

Alıntıları Göster
    hiç anlamadım dediğinizi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Sercio

iyi ki varsın Çünkü Araba Carplay youtube çalışmıyor ondan Jailbreak gerekiyormuş Youtube falan istedim jailbreak yüklemek için Herşey siliyor mu ? Fotoğraf ve Rehber falan var Bide Oyun Clash Royale aktarma yaptım daha önce Samsung kullanıyordum Apple geçtim o yüzen aktarma yaptım silirse oyun kaybolur ondan korkuyorum

Alıntıları Göster
    şimdi varolan sisteme jb yapacaksanız herhangi birşey silmenize gerek yok ama ios 12 yüklerken restore etmeniz gerekecek o zaman herşey silinecek maalesef.

clash royalde icloud hesabını yada apple hesabınız saklı tutulur, siz oyunu yeni cihazdan açarsanız aynı id ile oyun kaldığı yerden devam eder, kendimde oynuyorum deneyimledim ordan net söyleyebilirim :D ama idnin aynı olmasına dikkat edin

• quote:

Orijinalden alıntı: TofixGX

Spotilife kurdum istediğim listeyi indir diyorum fakat indirme bekleniyor diyip duruyor ve indirmiyor ne yapmam gerek?

Alıntıları Göster
    problem var heralde güncellerler yakında
  • quote:

Yanlış sordum sanırım. Yani imzaları açık mı 11.4 beta 3'ün
    yani 2 gün önce açıktı ama bilemiyorum şu an ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

10.3.3 iPhone 7 plus için jb aracı var mı ? baya bi geri kaldım bu işlerden...

10.3.3 farklı araçlar vardı sanırım

11.4 beta 1-2-3 sürümlerinde jb var fakat imza açık mı onu bilemiyorum,

son zamanların en başarılı jailbreak sistemi olduğunu söylüyorlar
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.