Şimdi Ara

Jailbreak 5.01 ''invalid ipa'' hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ''Fifa 2012, Modern combat 3, Gangstar Rio: City of Saints'' Bu 3 oyunda da aynı hatayı alıyorum '' invalid ipa '' cihaz ipod touch 4g ios 5.01 jb. 8GB 2.6 gb yer var, fakat ifunbox üzerinden atarak, indirdiğim oyunları installous ile kurmaya çalıştığımda ''saklama alanı dolmak üzere'' (bu uyarı yükleme esnasında sorun oluşturuyor mu bilmiyorum) uyarısı alıyorum daha sonrada ''installation failed: Invalid IPA'' hatasını alıyorum ve öylece kalıyor. Ben jailbreak ile bu oyunarı kuramıycakmıyım yoksa sorun cihazda mı yardımcı olursanız sevinirim.

• cydiaya gir, ordan appsync diye arat ve appsync 5.0+ olanını kur. sonra bilgisayarında itunes yüklüyse indirdiğin oyunu çift tıkla itunes ile açar. itunes ekranının sol orta kısmında xxx' in iphonu kısmını tıkla açılan ekranın alt kısmında eş zamanlayı seç, yüklenir
  • Aynı sorun bende de var, indirdiğim crackli ipa dosyalarını itunes a atmak istediğimde invalid ipa hatası alıyorum. appsync vb. herşey kurulu, neden böyle oldu anamadım. iTools ile atmak istiyorum seçiyorum ipayı göstermiyor yükleyemiyorum. Restore edip sıfırdan jb yaptım, itunesi sildim kurdum kaç defa düzeltemedim. Yardımcı olucak birisi olursa çok sevinirim gerçekten.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

Aynı sorun bende de var, indirdiğim crackli ipa dosyalarını itunes a atmak istediğimde invalid ipa hatası alıyorum. appsync vb. herşey kurulu, neden böyle oldu anamadım. iTools ile atmak istiyorum seçiyorum ipayı göstermiyor yükleyemiyorum. Restore edip sıfırdan jb yaptım, itunesi sildim kurdum kaç defa düzeltemedim. Yardımcı olucak birisi olursa çok sevinirim gerçekten.

kardeş dosyanın tam indiğinden ve doğru dosya olduğundan emin ol, akşam bendede oldu aynısı itools ile atarken görmüyordu baktim ki sonra benim indirdiğim 2.3mb lik dosya normalde 10mb imiş farklı bi siteden indirince anladım sonra attım ve gördü dikkat et

Orijinalden alıntı: BayramArif

quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

Aynı sorun bende de var, indirdiğim crackli ipa dosyalarını itunes a atmak istediğimde invalid ipa hatası alıyorum. appsync vb. herşey kurulu, neden böyle oldu anamadım. iTools ile atmak istiyorum seçiyorum ipayı göstermiyor yükleyemiyorum. Restore edip sıfırdan jb yaptım, itunesi sildim kurdum kaç defa düzeltemedim. Yardımcı olucak birisi olursa çok sevinirim gerçekten.

kardeş dosyanın tam indiğinden ve doğru dosya olduğundan emin ol, akşam bendede oldu aynısı itools ile atarken görmüyordu baktim ki sonra benim indirdiğim 2.3mb lik dosya normalde 10mb imiş farklı bi siteden indirince anladım sonra attım ve gördü dikkat et

Yaptım babacım eyvallah cok :)

• önemsiz ;)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.