Jahreinden KOÇ TIP YORUMU

-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
düz doktor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankaratipli hocam bu yorumu gorunce sinirden bayilir herhalde hala 10k tl diyor
ankaratıplının ayak sesleri geliyor
-
jahrein inanılmaz itici biri yahu ben ankaratipliyi bile desteklerim onun karşısında
Şu mallari takip edip para kazandırıyorlar ya,ülkede herkes ünlü amk
Şeriat ilan edilmeli hemen şimdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android kullandığın için önemseyemedim yaa konumu bra
-
EYYY JAHREİN İYİ DİNLE
**ayın 15inde yatan maaş ve sabit (artık yeni yasa ile birleşti): yök asistan için 13bin tl, sba asistan için 12500 tl (eskiden 10500tl idi )
**ayın 3. haftasında yatan ek ödeme olarak geçer asistanlar için 1-4bin tl arası yatardı ve yeni yasa ile bu ücretler tavana yaklaştı, [çünkü sabitler merkezi bütçeye aktarıldı, ek ödeme tavanı artırıldı, a hastanesinde aynı puanı yapan hekimle b hastanede aynı puanı yapan hastanedeki hekim ek ödemesi eşitlendi yani sistem baştan kuruldu ve çoğu hekim kolayca tavana yaklaşacakları belirtildi
** önbet ücreti dediğimiz asistan maaşların yarısını oluşturduğu maaş, ortalama 5 nöbet tutan biri için 6-7bin tl ücreti yatmakta
ortalama asistan hekim kazancı 18-22bin tl iken resmi gazetede yeni yayımlanan yasa ile 26-30/32bandına çıkmıştır.
UZMAN DOKTOR MAAŞI 2 KATINA ÇIKACAK
1 Temmuz itibari ile ek ödeme ile ilgili çıkaracakları yönetmelikle katsayılarım artırılacak uzman hekimlerin mevcut aldıkları toplam ücretin 2 katı tutarına çıkacağını aktaran Fahrettin Koca tüm yandal uzmanlarının da sözleşmeli statüye geçirileceğini açıkladı.
FARKLI BRANŞLARIN PUANI AYNI OLMAYACAK
Dahili branşta görev yapan bir hekimin yapacağı bir puanın karşılığı ile cerrahi branşta görev yapan hekimin bir puanının karşılığının aynı olmayacağını söyleyen Bakan Koca intörn ve son sınıf diş hekimlerine yarım asgari ücret tutarında ödeme yapılacağını aktardı. (önceden 1/4ten daha düşüktü, memur kat sayısına enddeksliydi şimdi değişti) ileri de daha da artacağı sinyali verdi
MALPRAKTİS YASASI TARİH OLDU
Artık ileride ben ameliyat yaparsam tazminat davası öder miyim sorunu ortadan kalktı
SAĞLIKTA ŞİDDET YASASI KATOLOG SUÇLAR ARASINA GİRDİ
Şiddeti elbette 0layamaz. İnsanın olduğu her yerde şiddet olur ama azalacağını iananıyorum.
TÜM HASTANELERE X-RAY
ve 6. sınıfta intern maaşları önceden asgari ücretinin 1/4ü iken yapılan değişiklik ile 1/2 yani yarısı şeklinde karar verilmiştir.
-
Para yok ki awk
-
Ben yine reise basıcam o zaman ya
Bruh
-
bu adam hayatımda gördüğüm en cahil bilgili insan
-
Bak güzel kardeşim şimdi artık maaşlar 18k oldu
-
Kimdir bu ya**ak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
jahrein inanılmaz itici biri yahu ben ankaratipliyi bile desteklerim onun karşısında |
Ankaratipli hocam bu yorumu gorunce sinirden bayilir herhalde
![]() |
Varoşların arasında takıla takıla bir yerleri kalkmış, kendini bilir kişi zanneden bir tip bu. Şu ülkede haterı olduğum tek streamer olabilir. Fikirlerine katılmadığım, sevmediğim çok kişi var, ama hiçbiri bu kadar itici değil. |
Benzer içerikler
- uluslararası ilişkiler mezunu avukat olabilir mı
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- ayt matematik kaç günde biter
- ayt biyoloji kaynak önerisi
- apotemi sosyal konu özeti pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X