Şimdi Ara

Jaguar X-Type 2.5V6 Kullananlar bi baksın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
12.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yahu 12 yi geçmez bea.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 8 Nisan 2005, 19:40:28 >
  • olm sen düşünme pederi kendine özel bi araba aldır ve öle pahalı bişey ağır kaçar sana mesela a3 sportback aldır şöle güzelce babalar gibi bin
  • öyle de eve alınacak bi araba ..... bişeler bulmam gerek.
  • 31.000 euro turkiye anahtar teslim fiyati mi ? vay be cok iyi fiyatmis hemen aldirmak lazim bedava...
  • 2. El fiyatı :D 0 ı 100 Milyarı geçer.
  • olm 2. el arabaya o kadar para mı verilir yaw bak git o zaman sıfır bi accord 2.2 al hemde 3 yıl garantili olur sıfır olur başın ağrımaz az yakar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eradnan

olm 2. el arabaya o kadar para mı verilir yaw bak git o zaman sıfır bi accord 2.2 al hemde 3 yıl garantili olur sıfır olur başın ağrımaz az yakar.

kesinlikle katılıyorum, 2. el olduğunu duyunca ...
  • Turkiyede en ikinci eli olmayan araba 1.sirada jaguardir, sonra volvo sonra chrysler
  • araba 16 000 de....
  • Geç hocam jaguarı onun vergisi ve bakım masraflarını da düşün, Honda Accord 2.0 Executive full al bak keyfine:) Arkadaşlar dizel konusunda ısrar etmiş tabi de 2.2 olduğu için hükümetin i..nelik yaptığı motor hacmi diliminde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

hükümetin i..nelik yaptığı motor hacmi diliminde..

komik olmus
  • hala bi sonuca varamadık...
  • Valla genel olarak herkes jaguar almayın diyor gibi
  • ulan velete bak beee yaşş 17 jaguar maguar diooo

ülen ben senin pederin yerinde olsam bi temiz zopa çekerdim sana.. sorada ehliyetini alınca normal bir otomobil alırdım.fazlası deil.ülen 6 silindir jaguar dior yaww.senin ne tecrüben varki 6 silindir makineye binecen.o yaşta insan hayatı ne kadar ucuz geliyo...gençlik.

• quote:

Orjinalden alıntı: massimox

ulan velete bak beee yaşş 17 jaguar maguar diooo

ülen ben senin pederin yerinde olsam bi temiz zopa çekerdim sana.. sorada ehliyetini alınca normal bir otomobil alırdım.fazlası deil.ülen 6 silindir jaguar dior yaww.senin ne tecrüben varki 6 silindir makineye binecen.o yaşta insan hayatı ne kadar ucuz geliyo...gençlik.

doğru söze ne hacet

• Zaten Jaguar aLırsan karsıLasabiLecegin sorunLarı arkadasLar acıkLamıs bence bu riske degmez. Accord veya A3 veya A4 veya BMW'nin bi kac modeLi gibi secenekLere bi goz at bence.
  • Bab bu araba for mondeonun ustune ısa edılmıstır ıcı mondeo dısı jaguardır

Arkdaşımlarda war malzema kalitesi ii ama konsolu biraz kia gibi tuslar buyu vs kaynamadı için pek sade değil kamyonet konsolu gibi tuşlar 8 cm

Derisi kaliteli ama kapı ıcı plastiği hemen ayakkabının tabını ile boyanıyor

Araba biraz incelikten uzak kaliteli yakıt se onlardada sorun oluyor

Al yada alma demem ama araban ne dediklerinde jaguar demek war ucunda....
  • opel vectra 1.6 bile 11lt yakıyo sen 12lt yi bırak 15-16 dan aşağı yakmaz şehir içinde o
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

Bab bu araba for mondeonun ustune ısa edılmıstır ıcı mondeo dısı jaguardır

Arkdaşımlarda war malzema kalitesi ii ama konsolu biraz kia gibi tuslar buyu vs kaynamadı için pek sade değil kamyonet konsolu gibi tuşlar 8 cm

Derisi kaliteli ama kapı ıcı plastiği hemen ayakkabının tabını ile boyanıyor

Araba biraz incelikten uzak kaliteli yakıt se onlardada sorun oluyor

Al yada alma demem ama araban ne dediklerinde jaguar demek war ucunda....

Drahte doğru demiş Mondeo bazına inşa edilmiştir, pek çok donanım eksikliği olduğunu okudum yabancı dergilerden ama senin alacağın araç hakkında bir yorum yapamam, yedek parçalar ve yakıt çok canını yakar hele bu yaşta baba parası yiyosun biraz daha insaflı ol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: massimox

ulan velete bak beee yaşş 17 jaguar maguar diooo

15 yasinda ranger rovera binen gordum babasinin parasi varsa yicek cocuk napsin kim karisir?? bence gidip ikinci el jaguar falan alicagina git sifir bir daha iyi birsey al git clk200 al biraz paraya kiy yada yeni gelicek bmw 3 serisinden al.

En iyi araba , yeni arabadir. Henry Ford

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.