Şimdi Ara

Jaguar s type kullananlar önerir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
4.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Elimden çabuk çıkartamayacağım kesin ama galeriyede bırakın 18.000₺ vermeyi,10.000₺ altında satmaktansa 1 yıl ilanda durur daha iyi.Anlıyorum piyasası yok ama hocam bugün bir mustang alsan veya infinity fx35,bayi yine ederini vermeyecek.Ama dilediğin arabanın sahibi olmak istemediğin arabaya kullanmanın zevkinin fiyatını kimse paha biçemez.Haklısınız sizde:):) sonuçta piyasa arabası değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faho kullanıcısına yanıt
    Tabi jaguardan vazgeçtikten sonra temiz bmw değil az sorunlu bmw bakacağız artık.Satarken de 3-5 aşşağıya alıcıları elbet çıkar.Bu akşam en çok benim bu arabayla zorlayan yorumlar sizinkiler oldu.Bu arabayla ilgili inanılmaz korkuttu beni yorumlarınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kepcerkan

Tabi jaguardan vazgeçtikten sonra temiz bmw değil az sorunlu bmw bakacağız artık.Satarken de 3-5 aşşağıya alıcıları elbet çıkar.Bu akşam en çok benim bu arabayla zorlayan yorumlar sizinkiler oldu.Bu arabayla ilgili inanılmaz korkuttu beni yorumlarınız.
    Yanlış anlamayın ama bir araca karar verirken herkesin kolayca üye olabildiği ve doğru ya da yanlış/gerçek ya da yalan yazabildiği bir forumda, kıstas olarak ve salt belirleyici unsur olarak ölçü almamalısınız.Biz burada kendi çapımızda yorum beyan ediyoruz,gerek menfi gerek müspet yönde,illa şunu yapmalısınız ya da yapmamalısınız diyemeyiz.

Her aracın bakımlısı ya da bakımsızı var,her aracın da kendine özgü bir müşteri portföyü var.Bence siz kendi bakış açınıza göre 3 adet marka/model belirleyin ve ona göre bir yol haritası oluşturun nacizane fikrim.

Forumda her yazılanla kuyuya inilse evin yolunu bulamazsınız. Bunu 14 yıldır bu forumda takılan birisi olarak dile getiriyorum.

• Otomobilci_x bende bu kararı alırken çocuğun okulu,iş,arkadaşlarımız,akrabalarımızı her şeyin içinden çemberden çıkarak adım attık.Bu karar 1 yıl sürdü.Geç kaldığını düşünmeniz bile kendinizin doğru zamanda yanlış yerde olduğunuzu gösteriyor.Sizde bu hakkı kendinizde görmeniz gerekir.Zor değil tam aksine da kolay ve mutlu olursunuz.

s type model aracın bu kadar güzel görüntüsünün altında ve ingiliz havası yaratmasına rağmen ve piyasası olmamasına istinaden fiyat/beklenti dengesinin hala üstünde.Biz maalesef güvenilirlikten çok;makyaj,hızlı satış,yedek parça kafamızda ilk cevaplanması gereken sorular olarak kalıyor.Bakalım kısmet artık.Yorumların hiçbiri önemsiz değil,tabiki dikkate alacağım.Teşekkürler.

• faho kullanıcısına yanıt
    Estrafurullah,araç alacağım diye ve aklımda olan iki arabayla yola çıktım ama çevremde bu araçları alacağıma c4,peugeot,megane,doblo,jetta al daha iyi diyen sap duyulu arkadaşlarım var bir de üstüne burada kullanıcılarını ararken yine de iyi niyetle başka araba önerileri gelince araba almaktan soğur hale geliyor insan.Sonuçta hangi araba olursa olsun içinde 4 can taşıyacak,Allah kaza bela vermesin,ayağımda ayakkabı yok ayakkabı alacam dedim şöyle böyle olsun diye diye yalın ayak kaldım yine:):) Bayii konusundaki yorumlarınız doğruydu ama bayiye araba almıyorum kendime bakacağım.Ben kullanıcısı olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kepcerkan

Otomobilci_x bende bu kararı alırken çocuğun okulu,iş,arkadaşlarımız,akrabalarımızı her şeyin içinden çemberden çıkarak adım attık.Bu karar 1 yıl sürdü.Geç kaldığını düşünmeniz bile kendinizin doğru zamanda yanlış yerde olduğunuzu gösteriyor.Sizde bu hakkı kendinizde görmeniz gerekir.Zor değil tam aksine da kolay ve mutlu olursunuz.

s type model aracın bu kadar güzel görüntüsünün altında ve ingiliz havası yaratmasına rağmen ve piyasası olmamasına istinaden fiyat/beklenti dengesinin hala üstünde.Biz maalesef güvenilirlikten çok;makyaj,hızlı satış,yedek parça kafamızda ilk cevaplanması gereken sorular olarak kalıyor.Bakalım kısmet artık.Yorumların hiçbiri önemsiz değil,tabiki dikkate alacağım.Teşekkürler.
    Hocam ben radikal kararlara açık birisiyim, ama eşim tam tersi kafada, hiç risk almayan bir insan dolaysıyla bu tür bir karar almam demek tek başıma bir okyanusa yelken açmam demek olur.

O yüzden bizden birşey olmaz, ama benimde hayatla ilgili kendime göre planlarım var tabi bakalım zaman bizi ne tarafa götürecek ilerde belli olur.

Stype konusunda da aracı inceledikten sonraki görüşlerinizi okumak isterim, hakkınızda hayırlısı olsun.

• Bence biraz daha geri gitmeli ve amerikan arabalara bulaşmalısın... Nova ss falan

• Araba kronik sorunlu değilse ki değilmiş yazılanlara göre ben olsam çok düşünmem. Belliki çok hoşunuza gidiyor en önemlisi o. Yok vergidir parçadır satıştır hepsi doblo kafalıların uydurduğu şeyler siz bile gelicek cevaplar için şartlamışsınız göze aldım diye. Eminim parçaları çoğu araçla aynı seviyededir vergi desen zaten araç yaşlı satışıda ucuza gidicek çünkü sende ucuza alıyosun. Tek düşüneceğim şey yakıt olurdu ama onuda göze almışsınız. Arabaya binince çok tatlı ya diyince herşey bitiyo zaten gaza getirmek gibi olmasın ama bu tarz araçlara binenlere hep bi sempatim olmuştur

• benzerini ben yaptım ama ufak bi farkla günlük kullanmaya küçük araç alarak riski minimuma indirdim fiesta van ve s80 d5 ikilisi mevcut , gönülden geçiyorsa hayırlısı olsun alın gitsin ama pazara bununla gitmeyin küçük bir araç daha olsun bütçeye göre o zzaman sadece keyf ve uzun yol aracı haline gelir daha titiz davranılır
  • SMTRSLN kullanıcısına yanıt
    D5'in yakıt tüketimi ne kadar hocam? Bir de bugüne kadar çıkarttığı arıza vs. var mı?
    Edit: Bu arada eski kasa mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 26 Aralık 2018; 13:46:44 >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    şehir dışı 7.5 civarı şehiriçi 9.5 10 gibi , yeni kasa araç 1 haftadır bende arıza yorumu yapamıcam şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

benzerini ben yaptım ama ufak bi farkla günlük kullanmaya küçük araç alarak riski minimuma indirdim fiesta van ve s80 d5 ikilisi mevcut , gönülden geçiyorsa hayırlısı olsun alın gitsin ama pazara bununla gitmeyin küçük bir araç daha olsun bütçeye göre o zzaman sadece keyf ve uzun yol aracı haline gelir daha titiz davranılır
    s80 hayırlı olsun güle güle kullanın kaç model ve km de acaba birde ayıp olmazsa kaça aldığınızı sorsam.
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    teşekkürler 2007 model 260bin kmde değişensiz 70bine yakın maliyeti oldu
  • Vergi yakıt piyasa değerini fazla düşünmüyorum tek düşündüğüm motoru ve kronik arızalarının çok olmasından korkuyorum.Bugün Ankara Şaşmaz’da bir arkadaşımı aradım ve amcasının eski tarihte 4 yaşındaki bu kasa aracı varmış inanılmaz sorunlar çıkartmış.Satana kadar çok uğraştı dedi.Kalbimin sesini dinliyorum bu araba diyor.

Ya da kısa vade için piyasa (kolay satılabilen) arabalarından bakıp bu sevdamı erteleyeceğim.Bütçemi de 50.000₺ e çıkarmadan 30.000-40.000 bandında tutacağım.Yorumlarınız için çok teşekkür ederim,gayet sağlıklı yorumlar oldu benim için.

• Ahh bee ne zamandır kovaladığım bildiğim temiz bir 3.0 stype vardı adamıda aradım benide biliyor satarsan ilk ben talibim demiştim ..

160 anlaştık kapora atıyım dedim 10 bin istersen yok mok dedi öğleden sonra aradı bir dostumu kıramadım o istedi ona sattım dedi.. ona kaça veriyorsun dedim onada aynı dedi 160 dedim ben sana 170 veriyim bana ver yok söz verdim eski ahbabım dedi..

Sonra dedim acaba satmaktan vazmı geçti soruşturdum araç gerçektende satılmış...

Bildiğim emin olduğum araçtı devamlı Maslak jaguar Bülent ustaya gidiyordu... Çok içime oturdu...

• https://www.youtube.com/watch?v=lec7n1A1eWk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 1 Ağustos 2021; 16:23:34 >

• Açık açık şunu söylemek gerekiyor. Özellikle eski Jaguarlar sık sık sorun çıkaran arabalardır. Jaguar sorunsuz bir araç değildir. İç malzeme kalitesi fiyatına göre düşüktür. Çabuk yıpranır, soyulur, eskir. Parçaları da pahalıdır. İngilizler bile Jaguarların çok sık sorun çıkardığını kabul eder. Konforlu mudur? Evet konforludur. Ona laf yok. Jaguar'a, hele de 15 yaş ve üzeri ise kesinlikle tek araba olarak kullanılmaz. Ne zaman nereden arıza çıkaracağını bilemezsiniz. Zaten sağlam sorunsuz bir arabanız vardır, para dersiniz de yoktur, o zaman zevk için ikinci araç olarak alınıp çok ender kullanabilirsiniz. Onun dışında günlük kullanım için tek araç olarak alınacak bir araba değil. Yazayım da araçla ilgilenenler bilgi sahibi olsun dedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.