Şimdi Ara

JAECOO | ANA KONU | CHERY GRUP | (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
14
Favori
19.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam mokka 1.2 130 beygır aracım ne yakıyorsa aynısını yakıyor.

sehır içi 7.5-8 litre aracı kudurtmazsan.

uzun yol hızınıza baglı bıraz daha da dusuk sevıyeler. sehır ıcı dur kalk yapmadan düz yolda dusuk hızda 55-60km hızda 5,5-6 litreleri gördüm.

bagajıda bence yeterli.

JAECOO | ANA KONU | CHERY GRUP |
  • uzunnn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Sitesinden test sürüşü talebinde bulundum ne arayan oldu ne soran

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

yogunluktan bakamıyorlardır direk gidin hafta içi daha müsait olur bayiler hafta sonu yogun hocam.

• teşvik alırsa ben de 1 tane alacam

• Jaecoo 8 umarım 4 çeker phev modeli ile direkt pazara çok mantıklı bir rakam ile girer yoksa byd ciddi kampanyalar yaparsa durum zorlaşabilir .

Jaecoo 7 phev gelmiş bu arada hoşgelmiş diyelim ama aralık ayında j8 bekliyorum, enine boyuna incelemek lazım , phev pazarı birçok markada ciddi bir pazar payı savaşına dönüşüyor, hepsi ortalama 80/100 km menzil sunuyor aradaki fark kalite ve fiyat kombinasyonu..umarım herkes istediğini alabilir.

• Şimdi karşıma çıkan haberin linkini sizlerle paylaşmak istedim, konusunda uzman ve tecrübeli arkadaşların yorum ve görüşlerini özellikle beklerim…

bolu olay
    2025 Chery JAECOO 5, JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8 geldi! İşte fiyatları ve özellikleri
    https://www.boluolay.com/haber/22446718/2025-chery-jaecoo-5-jaecoo-7-phev-ve-jaecoo-8-geldi-iste-fiyatlari-ve-ozellikleri

• Buralar çalılık olmuş, galiba istenilen satışı yapamadılar. B

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slamdunk393 kullanıcısına yanıt

Araba güzel ama işte fiyatı biraz tuzlu geldi

Satış rakamları hep 800 civarında olup yılık satışı rakamın on binlerin altında kalıcak gibi

Baz donanımı 1.5c civarında yapsalardi aylik 4/5bin satarlardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jaecoo 8 markanın en güçlü modeli olmak zorunda , bu piyasada dengeleri değiştirebilecek bir ürünleri var ve en mantıklı fiyat ve phev motor ile satışa çıkarlarsa eğer en kısa sürede istediklerini yapabilirler. Fakat ortada bir teşvik belgesi lafı dolanıyor ve bu saate kadar resmi ağızdan açıklama yok Buda bekleyenleri usandırıyor maalesef.Bende ısrarla J8 phev bekleyenlerdenim.En son sene başı satışta bilgisi almıştım ama mart denilmeye başlandı. Halbuki jaecoo 7 ve jaecoo 8 test araçları geçen sene aralık ayında ülkemize aynı zamanda gelmiş ve jaecoo 7 Ağustos gibi satışa çıkmıştı ama j8 hala piyasada yok. Çoğu bekleyen farklı markalara kaymış olabilir. Halbuki yetkili ağızdan “çok yakında” diye tanıtımları yapılmaya başlansa daha sağlıklı yol alabilirler diye düşünüyorum.araba çok güzel ve kaliteli umarım bir süpriz yaparlar ve ocak ayında siparişe açarlar ama görünürde uzak ihtimal olarak değerlendiriyorum.

• Avec rent a car alım yapmış. J7

• uzunnn kullanıcısına yanıt

iyi günlerde kullanın

• Chery çatısı altındaki JAECOO tarafından yapılan açıklamaya göre JAECOO 5, JAECOO 7 PHEV ve JAECOO 8, Türkiye’de satışa sunulacak.

• yanlış fiyatlama yapmazlarsa Jaecoo 8 çok satar türkiye'de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayında yeni modellerin gelmesi bekleniyor.

• JAECOO 5
    • JAECOO 7 PHEV
    • JAECOO 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimmorrison84 -- 13 Şubat 2025; 16:17:11 >
  • akmac A kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum fikrinize ama oluşan piyasa fiyatlanması ve segmentine bakılırsa tiggo 8 üzerinde satılacağı kesin hatta Jaecoo 7 flyatınında üzerinde olması çok normal olacaktır Buda bize anlık olarak liste fiyatının en az 2.3 k dan yüksek olacağı bilgisini veriyor..

• jimmorrison84 kullanıcısına yanıt
    Keşke dediğiniz gibi mart ayında hepsi satışa çıksa bende özellikle Jaecoo 8 modelini yakından görmeyi istiyorum .Bu araç 2023 Aralık ayında ülkemize geldi test aracı (Jaecoo 7 ve tiggo 4 de aralık 20023 de gelmişlerdi ve Jaecoo 7 geldiğinin 8.ayında satışa çıktı) halen satış için net tarih yok ortada birkaç kişi ile görüşmemde onlarda net tarih vermiyorlar ama ağustos 2025 diyorlar. Umarım 4 çeker ve phev olarak direkt piyasaya girer hatta devletimizden yatırım teşvik belgesini alırlarsa o zaman satış için hemen ülkemize getirirler bence beklenti bu yönde ..

• Bu nasıl bir satış politikasıdır, anlamış değilim. 10 bin, 20 bin, hadi 30 bin TL'yi anlarım da 85 bin TL fark olur mu? 28 Şubat tarihinde 2.080.000 TL'ye aldığım araç, Mart ayında 1.995.000 TL'ye satılıyor. Yani araca binecek ağız tadı bırakmadı Jaecoo firması. Para kolay kazanılmıyor, insanlar bütün birikimlerini yatırıyorlar ve bir araç alıyorlar. Böyle satış politikası kabul edilemez. Kendilerini bitiriyorlar farkında değiller.

• akpnin markası togg alacağıma bunu alırım 1000 kere.

togg u zaten cogunlukla troller satın alıyor ya da haybeye parası olanlar.

• Mart ayıda bitti bitecek ama Jaecoo 7 phev , 5 ve 8 yine piyasada yok , nasıl bir satışmpazarlama departmanı var arkadaş firmanın daha neyi bekliyorlar acaba?

• Yakında bunada zam gelir fabrika açmazsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.