Şimdi Ara

Jacob Robbins 2023 günlük EA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni onceden gören vardır illa şuan 11im sayısal okuyom ama seneye Ea geçecem. Açmaya üşeniyodum uzun zamandır açtım ama yazmaya usendigim için büyük ihtimalle bir süre sonra devam etmem gibi. Bu yaz için planım 11 mat, geometri ve tyt fen halletmek. Güncel tyt netim ortalama 70-75

02.07.22
    Bugün sabah 8den beri yaptıklarım:
    25 Soru Apotemi problemler kitabından yaptım devamını karekök rutin olmayan problemlerden devam edecektim ancak 11. Soruda kafam yandı ve bıraktım gördüğüm en zorlayıcı kitap
    Çap fasiküllerde ise fonksiyonlarda uygulamaların şampiyon testi harici bitti onu ve elimde olan 2 tane supara testini gece çözeceğim
    Bir her zamanki gibi 1 tane dilbilgisi deneme çözdüm analizinde de gene anladım ki cümlenin ögeleri sorularının bazılarında hala hata yapıyorum tekrar bakmam lazım ona

03.07.22
    Bugün: ilk önce 25 paragraf çözdüm 23-2: 22.5 net
    Bilgi sarmal dilbilgisi, yazım kuralları ilk 3 test 33-3: 32.25 net fena değil yanlışların 1 sorusunu yapabilirdim diye fark ettim kontrol ederken
    Çap fasiküllerde dün konuyu bitirmiştim fonk uygulamalarda amatörden şampiyona geldim boşlar var onlara ise birazdan bakacağım
    Edit: çap fonksiyonlarda uygulamalar fasikülu de bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacob Robbins -- 4 Temmuz 2022; 8:33:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yol yakınken eadan vazgeç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahrettin.altay kullanıcısına yanıt
    Hayat risklerle güzel

• Jacob Robbins kullanıcısına yanıt
    Ea ya derece yapmak için geçiyorsanız tekrar düşünün derim şu an 1 seneden fazla zaman var istikrarlı çalışmayla mf de de iyi sonuç alınabilir sonra benim gibi tm den mf için mezuna kalırsınız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 28 Mayıs 2022; 18:58:53 >
  • 2005'li olmak güzel olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahrettin.altay kullanıcısına yanıt

yok yok ea devam bizim grup

• ea gecme 3 gun edebiyat baktim 18/3 yaptim aytde sinav haftasi goz gezdirirsin

cografya caliscaktim aytden once unuttum oyun oynadim fulledim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 2 Temmuz 2022; 13:46:6 >
    Çap mat nasıl hocam sizce

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Konuları öğrenmek için fena değil bence ben beğeniyorum suan icin ha ama suanki aklim olsa belki acil fasiküllerini alabilirdim ama bu da iyi

Fen için kullandınız mı hocam

Tyt fen henüz pek çalışmadım ama zaten ona çaptan çalışmam hocam büyük ihtimalle

Ne var hocam aklınızda tyt fen için

Aklımda net bir sey yok acikcasi o yüzden tyt fen için öneriye açığım diye yazdim hangisi çok önerilirse onu kullanırım galiba

• Olm yalniz soyle bir göz gezdirince ben günlük yazmayı bilmiyom harbi çok b*ktan duruyo a*

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.