Şimdi Ara

JACK BAUER FAN CLUP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
0
Favori
6.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evren ve aptallığın sınırı yoktur. Ancak ilkinden emin değilim.
    Albert Einstein
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

bende diziyi yeni bitirdim finali duygusaldı ve güzeldi 24 bitti bi boşluga düştüm

Herkes o boşluğa düşüyor zaten

JACK BAUER FAN CLUP
  • benide ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_tr2

benide ekle

Ekledim

Orijinalden alıntı: rythmofshape

Benide eklermisiniz bütün sezonlarını eksiksiz izledim harika bir dizi . Jack Bauer'i arıyoruz

Ekledim. Hem arıyoruz hem anıyoruz

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

ekler misin?adam idolüm

Ekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamdaki mimikler sayılı kişide vardır... Hayatımda en sevdiğim karakter... Üni de okurken günler haftalar boyunca tv karsından kalkmadan sabahlara kadar nefessiz sezon üstüne sezon izledim... Ve hiçbir filmde dizide elimle nah işareti yaparak "İŞTE BU BEEEEEEE" diye bağırarak yerimden zıplamadım Çok özledik seni :( Yeni sezon geliyor 2014 de..
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Bu adamdaki mimikler sayılı kişide vardır... Hayatımda en sevdiğim karakter... Üni de okurken günler haftalar boyunca tv karsından kalkmadan sabahlara kadar nefessiz sezon üstüne sezon izledim... Ve hiçbir filmde dizide elimle nah işareti yaparak "İŞTE BU BEEEEEEE" diye bağırarak yerimden zıplamadım Çok özledik seni :( Yeni sezon geliyor 2014 de..

Filmi çıkıcak deniliyodu.Yeni sezonun geliceğini nerden öğrendiniz?

24 - Prison Break - Lost - Dexter - Breaking Bad - The Event - Sons of Anarchy - Game of Thrones - Heroes - Merlin - The Walking Dead - Spartacus - Camelot - Dark Blue - Breakout Kings - Sherlock - The Confession - Touch - Nikita - Arrow - Fringe - True Detective - Hannibal - Gangland Undercover - Banshee - Daredevil - Blue Mountain State - 13 Reasons Why - Narcos - Stranger Things - Dark - La Casa de Papel - Homeland - Peaky Blinders - 11.22.63 - Black Mirror - Chernobyl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarface007

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Bu adamdaki mimikler sayılı kişide vardır... Hayatımda en sevdiğim karakter... Üni de okurken günler haftalar boyunca tv karsından kalkmadan sabahlara kadar nefessiz sezon üstüne sezon izledim... Ve hiçbir filmde dizide elimle nah işareti yaparak "İŞTE BU BEEEEEEE" diye bağırarak yerimden zıplamadım Çok özledik seni :( Yeni sezon geliyor 2014 de..

Filmi çıkıcak deniliyodu.Yeni sezonun geliceğini nerden öğrendiniz?

Evet filmi yanlış yazdım o heycanla
    Z97-PRO(Wi-Fi ac)-Intel i7 4790k-(4x4) 16gb RIPJAWS DDR3 1600-MSI Geforce GTX1080-Seasonic 850W-XSPC RAYSTORM 750 AX240 SIVI SOĞUTMA-COOLER MASTER HAF X942-Creative Sound Blaster ZX-CERATİVE THX 550 - Logitech Z-5500-RAZER MAMBA TOURNAMENT EDİTİON-RAZER BLACKWİDOW CHROMA KEYBOARD-RAZER FİREFLY-LOGİTECH DRİVİNG FORCE GT-Dell S2716DG 27" 1ms 144Hz QHD G-Sync-Samsung UE-65RU7400 4K QLED-PIONEER VSX 921 AVR-JAMO S426HCS5B-Pure Acoustics RB 1200-ZİDOO Z10 4K Media Player-DIGITURK-SAMSUNG GALAXY NOTE 8-R56 N18 Mini Cooper S

• Zamanında ne yerden yere vurmuşum diziyi be.

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • Reyiz dönüyor

JACK BAUER FAN CLUP
    ayrıca baştakı yazılara koptum

Ikson - Alive

Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak (How to Stop Worrying and Start Living) Dale Carnegie
    https://en.wikipedia.org/wiki/How_to_Stop_Worrying_and_Start_Living
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.