|
Jabra Elite 75T Sıcak!!! 699₺

-
-
-
Süper bir kulaklık ama şu sıralar oldukça iyi yapılmış çakmaları sardı piyasayı. Bu fiyata biraz zor yani. Alacakların dikkatli olmasını tavsiye ederim.
Not: Satıcının hepsiburada'da sattığı tek ürün bu. İşkillenmek için ikinci sebep.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 1 Aralık 2020; 16:13:7 > -
Bu fiyata nasıl satabiliyor. -
Habibin kıllı kucağına oturmak isteyen varsa buyursun hahaha
-
Bütçesini biraz daha artırabilenlere Anker SoundCore Liberty 2 Pro öneririm. Özellikle dengeli mid, tiz ve bas isteyenlere.
-
Aman arkadaşlar uzak durun hepsiburada son iki alışverişimin ikisi de sahte ürün. Satıcı hb değilse ben bir daha zor güvenirim. Ağrıdan gelecek 75t için yorum yok o cesaret size ait ama bence 700 tl riske atmaya değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldım bu ürünü. Bugün İstanbul'dan kargoya verildi görünüyor. Bakalım gelsin ne olduğunu göreceğiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete
Ben aldım bu ürünü. Bugün İstanbul'dan kargoya verildi görünüyor. Bakalım gelsin ne olduğunu göreceğiz.Nethouse satıyorsa sıkıntı yok, zaten konudaki satıcı Ağrı'dan yolluyor, büyük ihtimalle sahtedir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: giges1997Nethouse satıyorsa sıkıntı yok, zaten konudaki satıcı Ağrı'dan yolluyor, büyük ihtimalle sahtedir.
Alıntıları GösterYok satıcı o malum Ağrı'lı arkadaş :)
-
75T yerine 65T de gelebilir
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemden_CenneteYok satıcı o malum Ağrı'lı arkadaş :)
Alıntıları GösterHocam Allah kolaylık versin şimdiden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: giges1997Hocam Allah kolaylık versin şimdiden.
Alıntıları GösterAmin bakalım neler olacak :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemden_CenneteYok satıcı o malum Ağrı'lı arkadaş :)
Alıntıları GösterSeni tanımak isterim yiğidim.
Orjinallik sorgulaması yapılıyordur umarım en azından içinde ''acaba orjinal mi lan?'' diye şüphe kalmaz.
-
Eveeet, ürün geldi. Hepimizin tahmin ettiği gibi sahte çıktı Jabra ile görüşme sonrası. Jelatini açmadan geri gönderdim. Gelişmeleri iletirim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 4 Aralık 2020; 13:37:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete
Eveeet, ürün geldi. Hepimizin tahmin ettiği gibi sahte çıktı Jabra ile görüşme sonrası. Jelatini açmadan geri gönderdim. Gelişmeleri iletirim :)Hocam bende üründen aldım sahte olup olmadığını nasıl anlarım
Jabra Türkiye yi arayın. Yardımcı oluyorlar. Tabi kutuyu ve jelatini açmayın. -
Farklı bir arkadastan aldım Facebook ta satıyor. YouTube dan video açtım fake gibi değil. Fakat ürün kutu icindeki seri numarası ile sound+ daki seri numarası aynı değil
Usta Jabranın müşteri hizmetler numarasını bir türlü bulamıyorum bir yardımcı olurmusun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Habibin kıllı kucağına oturmak isteyen varsa buyursun hahaha |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X