Şimdi Ara

Jabra Elite 75T Sıcak!!! 699₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Jabra Elite 75T Kulakiçi Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/jabra-elite-75t-kulakici-bluetooth-kulaklik-siyah-p-HBV00000RD875?magaza=toptanmarketim06

• Habib Abi üzmesin sonra ?

Jabra Elite 75T Sıcak!!! 699₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süper bir kulaklık ama şu sıralar oldukça iyi yapılmış çakmaları sardı piyasayı. Bu fiyata biraz zor yani. Alacakların dikkatli olmasını tavsiye ederim.

Not: Satıcının hepsiburada'da sattığı tek ürün bu. İşkillenmek için ikinci sebep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktaysar -- 1 Aralık 2020; 16:13:7 >
  • Bu fiyata nasıl satabiliyor.
  • Habibin kıllı kucağına oturmak isteyen varsa buyursun hahaha

• Bütçesini biraz daha artırabilenlere Anker SoundCore Liberty 2 Pro öneririm. Özellikle dengeli mid, tiz ve bas isteyenlere.

• Aman arkadaşlar uzak durun hepsiburada son iki alışverişimin ikisi de sahte ürün. Satıcı hb değilse ben bir daha zor güvenirim. Ağrıdan gelecek 75t için yorum yok o cesaret size ait ama bence 700 tl riske atmaya değmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben aldım bu ürünü. Bugün İstanbul'dan kargoya verildi görünüyor. Bakalım gelsin ne olduğunu göreceğiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Ben aldım bu ürünü. Bugün İstanbul'dan kargoya verildi görünüyor. Bakalım gelsin ne olduğunu göreceğiz.

Nethouse satıyorsa sıkıntı yok, zaten konudaki satıcı Ağrı'dan yolluyor, büyük ihtimalle sahtedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

Nethouse satıyorsa sıkıntı yok, zaten konudaki satıcı Ağrı'dan yolluyor, büyük ihtimalle sahtedir.

Alıntıları Göster

Yok satıcı o malum Ağrı'lı arkadaş :)

• 75T yerine 65T de gelebilir

• quote:

Alıntıları Göster

Hocam Allah kolaylık versin şimdiden. Jabra Elite 75T Sıcak!!! 699₺ 

• quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

Hocam Allah kolaylık versin şimdiden.  

Alıntıları Göster

Amin bakalım neler olacak :)

• quote:

Alıntıları Göster

Seni tanımak isterim yiğidim. Jabra Elite 75T Sıcak!!! 699₺ 

Orjinallik sorgulaması yapılıyordur umarım en azından içinde ''acaba orjinal mi lan?'' diye şüphe kalmaz. Jabra Elite 75T Sıcak!!! 699₺ 

• Eveeet, ürün geldi. Hepimizin tahmin ettiği gibi sahte çıktı Jabra ile görüşme sonrası. Jelatini açmadan geri gönderdim. Gelişmeleri iletirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 4 Aralık 2020; 13:37:23 >
  • quote:

Eveeet, ürün geldi. Hepimizin tahmin ettiği gibi sahte çıktı Jabra ile görüşme sonrası. Jelatini açmadan geri gönderdim. Gelişmeleri iletirim :)

Hocam bende üründen aldım sahte olup olmadığını nasıl anlarım

• Jabra Türkiye yi arayın. Yardımcı oluyorlar. Tabi kutuyu ve jelatini açmayın.
  • Farklı bir arkadastan aldım Facebook ta satıyor. YouTube dan video açtım fake gibi değil. Fakat ürün kutu icindeki seri numarası ile sound+ daki seri numarası aynı değil

• Usta Jabranın müşteri hizmetler numarasını bir türlü bulamıyorum bir yardımcı olurmusun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.