Şimdi Ara

Jabra BT620s Bluetooth Stereo Headset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu headset ile ps3 ten ses ve konuşma alabilirmiyim yani tv den sesi iptal edip bu aletten oyunun sesi gelebilirmi.. teşekürler.

• Aşağıdaki ürün indirimde,bu ürün bu fiyattta iken başka ürün almaya gerek yok.

http://www.zavvi.com/games/games-accessories/playstation-3-ps3-wireless-headset/10081017.html
  • söylediğiniz headset zaten mono benim bahsettiğim stereo yani oyundan ses alabilceksem bu olmalı ama alaiblirmiyim onu sorucaktım kullanan varsa.. teşekkr ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinore

söylediğiniz headset zaten mono benim bahsettiğim stereo yani oyundan ses alabilceksem bu olmalı ama alaiblirmiyim onu sorucaktım kullanan varsa.. teşekkr ederim

bluetooth headset ile ps3 oyun içi sesleri alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinore

söylediğiniz headset zaten mono benim bahsettiğim stereo yani oyundan ses alabilceksem bu olmalı ama alaiblirmiyim onu sorucaktım kullanan varsa.. teşekkr ederim

ben bu headseti kullanıyorum oyun içi ses gelmiyor sadece online daki insanların sesi gelir ve senin sesin karşı tarafa gider. kablosuzlarda zaten oyuniçi ses alamazsın. bu headset süper kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 17 Nisan 2010; 20:55:41 >
  • Oyun içi sesler duyulsa zaten bende senin dediğin gibi bir üründen alırım kesin fakat nerede.Ben 10 gün içinde yukarda verdiğim linkteki ürünü alacağım.Orjinal headset kullananlar çok memnun.Çoğu kişi daha iyi verim almak için orjinal al dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 17 Nisan 2010; 20:56:25 >
  • peki oyun içi sesleri alabileceğim üsütnde mic i de olan ucuz yollu bir kulaklık söylermisiniz.. teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.