Bildirim
Jabra BT620s Bluetooth Stereo Headset
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aşağıdaki ürün indirimde,bu ürün bu fiyattta iken başka ürün almaya gerek yok.
http://www.zavvi.com/games/games-accessories/playstation-3-ps3-wireless-headset/10081017.html -
söylediğiniz headset zaten mono benim bahsettiğim stereo yani oyundan ses alabilceksem bu olmalı ama alaiblirmiyim onu sorucaktım kullanan varsa.. teşekkr ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
söylediğiniz headset zaten mono benim bahsettiğim stereo yani oyundan ses alabilceksem bu olmalı ama alaiblirmiyim onu sorucaktım kullanan varsa.. teşekkr ederim
bluetooth headset ile ps3 oyun içi sesleri alamazsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: okinore
söylediğiniz headset zaten mono benim bahsettiğim stereo yani oyundan ses alabilceksem bu olmalı ama alaiblirmiyim onu sorucaktım kullanan varsa.. teşekkr ederim
ben bu headseti kullanıyorum oyun içi ses gelmiyor sadece online daki insanların sesi gelir ve senin sesin karşı tarafa gider. kablosuzlarda zaten oyuniçi ses alamazsın. bu headset süper kesinlikle tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 17 Nisan 2010; 20:55:41 > -
Oyun içi sesler duyulsa zaten bende senin dediğin gibi bir üründen alırım kesin fakat nerede.Ben 10 gün içinde yukarda verdiğim linkteki ürünü alacağım.Orjinal headset kullananlar çok memnun.Çoğu kişi daha iyi verim almak için orjinal al dediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 17 Nisan 2010; 20:56:25 > -
peki oyun içi sesleri alabileceğim üsütnde mic i de olan ucuz yollu bir kulaklık söylermisiniz.. teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X