Şimdi Ara

J9 üzer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şu sıra peugeot j9 dikkatimi çekiyor. Sanırım 2005 modelinden sonra değişiklikler oluyor Isuzu motor ABS filan. 2005 öncesi modeller yada 2005 sonrası modellerde büyük farklılıklar olur mu kullanım açısından. Ustası ve parçası bulunur mu, motorunun çok sesli çalıştığını söylüyorlar izole ile uzun yola çıkılabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: cormen

Karavan amaçlı mı?

Aynen :)

• Babamın minibüs hattı olduğundan Araba kullanmayı 97 modelinde öğrendim onların, 2001 modelini çok sevdik fren merkez problemi dışında sorun çıkarmadı hiç, 2005 olanının bir kaç kez motorunu indirdik. sonra reno mastere geçip rahatladık(sen geçme eski master ocak söndürür). Bence Turbosuz olanı sakın alma, max 105 yapıyor, arka köşeleri çatlıyor, çok yakıyor, şanzımanı zır zır ötüyor(vites değiştirmeden önce vites kolunu bulmak gerekiyor el yordamıyla boşluk yüzünden), dengesiz. tork denen şey yok, yokuşta traktörle bile sollarlar seni, ama iiyi yanı motorun tamiri ucuz ve kolay. elektronik aksam/göstergeler tofaşla aynı, işletmesi daha kolay yani. gene de Ben olsam 2005 ısızu motorlusunu alırdım, torku çok güzel, bi de ilginçtir kar ve çamurda da arazi aracı gibi çok güzel gidiyor. mersinden bursaya deniz kıyısına yakın şehirlerde çok kullanıldığından her modelinden anlayan usta boldur, balıkesir civarındaysan bir iki isim verebilirim. Bunların içi ferah çok güzel karavan olur. Mesela bmc'lerin tabanı çok yüksek.

Karavan yapmak isteyenler ezilmiş, perti çıkartılmış master, sprinter, ducato, volt, opel alıp bunların aşırı karmaşık ve pahalı avrupa motorlarıyla uğraşıyorlar. biz bile yıpradığında motor/şanzıman revizyon ettirmeyip sandık alıyoruz, iflah olmuyor çünki, bu tip araç alacaksan yıpramamış olsun, illa bunlardan istiyorsan yüksek tavanlı transit öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancar10 -- 21 Şubat 2021; 19:29:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Aynen :)

Alıntıları Göster
    Bak nasıl bildi adam. Bende aynı şeyi düşünmüştüm, neyi düşünerek baştan söylemedin ha ;) kafanı kaldırınca tavan yukseklıgı kurtarmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J9 dan karavan olur ama gerçek anlamda bir karavan olmaz kardeşim yapılanların nerdeyse hepsi çok kötü verimsiz. Dönüş turu yok, yere çok yakın, iç genişliği Ducato sprintera göre dar, motor içerde çok gürültülü, camları bile incecik bildiğimiz ucuz incecik cam.. o camları değişmek bile dünya para..

İşi çok fazla var YouTube da profesyönel karavan firması dönüştürüyor adamlar 100 bin rahat harcadılar masrafta artıyor yapıldıkça gene çok bir şeye ben benzetemedim.. şahsi fikrim J9 dan karavan olmaz.

Her araçtan karavan olur ama her araçtan karavan olmaz..

Daha Fazla Göster
  • Karavan için turboya yolda performansa veya şehir içi kıvraklığına ihtiyacın yok olur kardeşim hiçte pişman olmazsın

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.