Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • J7p ile igili tek olumsuz yorumum ;bence16 gb lik modelde hafıza yeteli olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruno

J7p ile igili tek olumsuz yorumum ;bence16 gb lik modelde hafıza yeteli olmuyor.

Maalesef öyle.

• quote:

J7p ile igili tek olumsuz yorumum ;bence16 gb lik modelde hafıza yeteli olmuyor.

Birde Parmak izini ekleyelim bence. Çalışmaya çalışıyor sadece :)

• quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

quote:

Açık konuşayım parmak izi çok hızlı. istersen video çekebilirim

• bende tüm yorumları okuyamadım ama okuyacam. kimse sordumu bilmiyorum. note serisi ve a serilerine göre java ve nfc yok. bu iki özellik neye yarıyor. bir şeyi kullanmamızı engelliyormu?

birde wifi bağlantısı b/g/n ancak yüksek fiyatlılarda a/b/g/n/ac yani a ve ac yok. bu bağlantı hızını etkiliyormu. yukardaki arkadaş operatör bağlantısında da sıkıntı yaşadığını söylemiş?

şimdiden teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglargenc

bende tüm yorumları okuyamadım ama okuyacam. kimse sordumu bilmiyorum. note serisi ve a serilerine göre java ve nfc yok. bu iki özellik neye yarıyor. bir şeyi kullanmamızı engelliyormu?

birde wifi bağlantısı b/g/n ancak yüksek fiyatlılarda a/b/g/n/ac yani a ve ac yok. bu bağlantı hızını etkiliyormu. yukardaki arkadaş operatör bağlantısında da sıkıntı yaşadığını söylemiş?

şimdiden teşekkürler,

Java hiçbir android telde yoktur
    nfc sadece kablosuz şarj ve şu kartsız kredi karti muhabbeti olan yerlerde işe yarar. önceki g3 telimde vardi bir sefer bile kullanmadım.

wifide hiç sorun yok. 50 mbit fiber superonline var 10mb indirdigini gördüm.
    o operatör sorunu yaşayan arkadaşın telinde proplem vardır. garantiye vermesini öneriririm
    bir kişi operatör sorunu yaşamış.
    başka sorun varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

quote:

Samimiyetine inanıyorum.

Bendeki o kadar hızlı/tutarlı değil. Kısaca her zaman aynı kararlılıkla çalışmıyor.

Arkadaşıma bugün a7 2016 aldık ondakinde parmak izi düğmeye basınca açılıyor, bizde sadece dokununca. Onda sıkıntı yok.

Bu arada 500-600 TL fazla vermeye hiç gerek yok a7'ye

• quote:

quote:

quote:

quote:

Samimiyetine inanıyorum.

Bendeki o kadar hızlı/tutarlı değil. Kısaca her zaman aynı kararlılıkla çalışmıyor.

Arkadaşıma bugün a7 2016 aldık ondakinde parmak izi düğmeye basınca açılıyor, bizde sadece dokununca. Onda sıkıntı yok.

A7 ısınıyor onu biliyormusun.
    iş yerinde arkadaş aldı tek sıkıntısı ısınmasaymış. 1700 ve 1800 vermeye değmez.

• caglargenc C kullanıcısına yanıt
    Java konusunda Bir bilgim yok ama nfc ülkemiz de nereseyse hiç kullanılmıyor yıllardır
    Benim önemsediğim bir teknoloji aslında bulunduğum şehirde nfc ile otobuse ve tramvaya binilebiliyor fakat olmasa da aramazsınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samimiyetine inanıyorum.

iş yerinde arkadaş aldı tek sıkıntısı ısınmasaymış. 1700 ve 1800 vermeye değmez.

Evet ısınıyor cihaz.Ekrana baktim Amoled ile bizim cihazin arasinda paraya kiyacak bir kiyas bulamadim. Tercih meselesidir saygi duyarim ama 500,600 fark vermek icin ciddi ustunluklerinin olmasi lazim benim icin.Bir ara bende alsam mi diye düşündüm ama kararim icin suan mutluyum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Samimiyetine inanıyorum.

Evet ısınıyor cihaz.Ekrana baktim Amoled ile bizim cihazin arasinda paraya kiyacak bir kiyas bulamadim. Tercih meselesidir saygi duyarim ama 500,600 fark vermek icin ciddi ustunluklerinin olmasi lazim benim icin.Bir ara bende alsam mi diye düşündüm ama kararim icin suan mutluyum.

Şaşırdım şu anda, a7 2016 ekran kartı j7 prime telefondan düşükmüş

a7 2016 t720
    j7 prime t830

arka kamera aynı, ön j7 prime 8, a7 nin 5
    Ve fiyatını sadece işlemcide primede 7870 a7 de 7880 ve amoled ekrana veriyormuşuz gerçi vermedimde. özelliklerinede siz bakabilirsiniz.

• Aradaki 300-400 farka değer hocam A7 , gerçekçi olmak lazim.Sonuçta kağıt üzerinde yazandan ziyade optimizasyon yani verdiği performansta önemli. A7 kesinlikle daha stabil çalışıyor ısınma yok gibi ve ekran gerçekten bariz ezici parmak izi gerçekten kullanışlı prime daki gibi var mı var olmamış,sensör daha cok vs 2 sini de yanyana denedim. A7 yani A serisi (2016) Samsung un en şık telefonlarindan on arka cam tasarim şeffaf killiflarla cok şık , kamerasi prime ile ayni mi bilmiyorum ama A7 de kamera konusunda çok daha iyi inceleme kanallarinda izleyin baya övülüyor A7 kamerasi ayrıca görüntü kalitesi kameraların megapiksel ı ile ölçülmez mercek lens kalitesi vs ile bakılır yazılımı da önemlidir ben j7 ile A7 aldim 2016 olanları prime da denedim . Ama bütçe kısıtlı ise fiyatina gore alinabilir fiyatına göre en iyi telefonlardan ama fiyatina gore emsalleri arasinda .
    A7 ile kıyaslamak haksızlık olur bu saydiğim bir sürü fark sebebiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 27 Aralık 2016; 20:35:03 >

• Ayrıca 500-600 tl fark nasıl oluyor ikisi de Samsung garantili 2016 modeli A7 1600 tl ye yeni aldım 1250 de prime di mediam... te var , piyasada var bu fiyatlara arada 300-350 tl fark var ve kesinlikle kamerasi prime dan çok çok iyi gerçekçi olun insanları yaniltmayalim buralara bakıp telefon alan bir sürü insan var .
    Fiyatına göre bütçesi az olan zorlanan varsa j7 prime veya j7 2016 ( ben bunu da aldım prime yerine ) alabilir o ayrı. Mutsuz etmez iyi telefonlar gerçekten ama kıyaslama yanlış.

• Sonunda ben de J7 prime kullanıcısı oldum... ilk androit telefonum... Yaklaşık 4 yıldır nokia lumia 820 kullaniyordum... Birkaç kez talihsiz kazalar neticesi ekran tamirlerinden artık gına geldiği için yeni bir telefona geçmenin daha mantıklı olacağını düşündüm... Yakın vakitte kardeşime aldığım Huawei P9 lite - J7 2016 - Mi5 ve bu telefon arasında kalmıştım.... hepsi aynı fiyat aralığında olan cihazlar... Ama işte ekran tamirinden gına geldiği için servis konusunda güvenilirlik için bi de metal kasası için bu telefonu tercih ettim... Genel anlamda gayet memnunum sakin ve sıradan kullanım için tam özellikli bir telefon bence... Şu anda tek eksiği bence şu jiroskop olayı ... Belki her zaman kullanmıyorum ama arada denk geldikçe baktığım şu 360 dereceli fotoğrafları tam anlamıyla amacıyla görememek gıcık etti... Bi ona canım sıkıldı... Umarım çok can sıkıcı bir sorunla karşılaşmam... Ekranınıza taş değmesin 😎iyi günler

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    A7 2016 nın işlemcisi Exynos 7580'dir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falcon86

A7 2016 nın işlemcisi Exynos 7580'dir.

Yanlış görmüşüm demekki, neden düşük tutmuşlar işlemciyi anlamadım.
  • samsung benim için bir daha asla çok çekirdi s3 zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

samsung benim için bir daha asla çok çekirdi s3 zamanında

S3 kardeşim o s3, şimdiki bu telefonlarla kıyaslanmaz artık. eskide kaldı onlar
  • quote:

quote:

diyorsunuz hocam eminmisiniz
  • quote:

quote:

quote:

diyorsunuz hocam eminmisiniz

Eminim ne olduki, s3 kullandığım için biliyorum çünkü. Evde halen 2 tane s3 var
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.