Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internetten biraz arastirdim note 4 te bikac model de daha varmis galiba bu tarz sorunlar fakat hic bu cihazla ilgili bir bilgilendirme goremedim bu konuda
  • Karti degistirdim.eskisi kesilmisti bu yenisi normal.format atmak fabrika ayarlarina sifirlamak mi yoksa farkli birsey mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esramoda

Internetten biraz arastirdim note 4 te bikac model de daha varmis galiba bu tarz sorunlar fakat hic bu cihazla ilgili bir bilgilendirme goremedim bu konuda

İlk defa bu hata sizde görüldü, istersen bir format atmayı dene
  • Garantiye gonderenler de diger konularda sorunlarinin kroniklestiginden bahsediyorlar.yazilim guncellemesi ile ilgili olabilir mi ki bu sorun sizce.

• Okulda vodafone kullanan arkadaslar var hat goruyorlar bende yok cogunlukla.arayanlar sonradan ulasamadik diyorlar.anlamadim gitti.telefonu aldigim yerdeki calisan anten sorunu vardir dedi.cekim gucu ile ilgili.tek problemli cihazida ben almisim galiba:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esramoda

Hard format atsam garantiden cikarmi telefonum peki

Yok çıkmaz, ayarlara gir, yedekle ve sıfırla yerinde formatı çek.
  • İlk olarak cihazı kapatma tuşu ile kapatıyoruz.

Samsung Galaxy J7 Prime kapandığından emin olduğunuzda Ses Açma(+) ve Ana Ekran (Home) tuşlarına basarken Telefon Açma(Power) tuşuna da basılı tutarak telefonu açınız.

Samsung logosunu geldiğinde tuşları bırakınız.

Karşımıza gelen ekranda Ses Kısma (-) tuşu seçim yaparak Wipe Data/Factory Reset‘i seçip Telefonu Açma (Power) tuşuna basınız.

Açılan ekranda Ses Kısma(-) ile alta gelip Yes–delete all user data işaretli iken Telefonu Açma(Power) tuşuna basınız.

Son olarak Reboot System Now‘ı seçip Telefonu Açma (Power) tuşuna basınız.

Tebrikler. Bu işlemlerden sonra akıllı telefonunuz fabrika ayarlarına geri dönecektir. Daha sonraki işlemlerde telefonunuzu yeni satın almış gibi kurulum yapabilirsiniz....Burda yazani yapsam garantiden cikarmi.fabrika ayarina don degilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Burak ÖZER

Telefonum geldi garantiden
    Ekran değişimi yapılmış
    O birkac sayfa once öve öve bitiremediğiniz hem yazilim hemde TEKNIK SERVIS olarak kendini geliştiren SAMSUNG YETKILI SERVISI telefonun arka kapağını takamadigi ve cikinti bıraktığı icin gorunen o ki bir hafta daha telefonsuz geçecek

Iste ben bundan dolayi j7 2016 yi tercih ettim.Pili sökulemeyen telefonlarin tamiri sıkıntılı oluyor.Hele birde samsungun edge modelleri tam bir felaket.Çeşitli forumlarda bir cok insanin telefonlarının tamirattan sonra hasar yada bir yerlerinin duzgun takılmadığından sikayetci olduğunu okudum.Insanlar sadece tasarimina bakarak telefon aliyor.Tasariminin güzelliğine aldigin ürün sorunsuz çıkar 3/4 senede problem cikarmazsa sorun olmaz.Ama birde problem cikarda servise verirsen yandi gülüm keten helva.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut8888 -- 15 Aralık 2016; 16:51:34 >

• O kadar laf ettiniz ama iphone laf etmediniz. Nasıl bir telefon yapmışlar sa peynir ekmek gibi satıyor. Kimsede bataryaya laf etmiyor. yemeyin bizi be. bataryası çıkan lg g3 kullandım 2 yıla yakın. günde 3 kez şarj etmekten sinir krizi geçiriyordum. j7 2016 bu saatten sonra gelecegi olmaz bilmiş olun. 2 gb ramli telefon alınmaz bu saatten sonra
  • Konu sahibi arkadaş başlığı kısaltabilir mi ? Samsung Galaxy J7 Prime (Ana Konu) yazılması yeterlidir kanaatimce.
  • Esramoda E kullanıcısına yanıt
    selam farklı bir operatörün kartıyla denermisin lütfen
  • Esramoda E kullanıcısına yanıt
    Sizin sorunun sebebi büyük ihtimalle sim karttan kaynaklaniyor. Bende sim karti kestirmistim ve 1 hafta sonra internet cok yavaslamisti (3g) yeni sim kart cikarttim sorun kalmadi

• Ben yeni kart aldim onunlada ayni sorun devam ediyor ne yazikki:(

• Merhaba arkadaşlar. Benim şöyle bir sorunum oluştu dünden beri. Telefondan oldukça memnunum dün cihazımı şarj ettim ve şarj yüzde yüz olduktan sonra birkez cihazı kapattım. Sonra yeniden açtım buraya kadar herşey normal pin kodunu girdikten sonra arayüz geldi. Ama birkaç dakika sonra hani bildirim gelirken gelen ses var ya , mesela whatsapp tan bir bildirim yada sms bildirimi gelince yada mail geldiğinde çıkan sesden bahsediyorum. İşte bu ses her birbuçuk dakikada tekrarlamaya başladı. Tabi bende mesaj yada mail geldi deyip tele bakınca gelen hiçbirşey olmadığını farkettim. Sonra telefonu incelememde gelen bildirim sesinin sürekli olduğunu naparsam yapayım kesemediğimi farkettim. Şöyleki; datayı kapattım senkronizasyonu kapattım ama yinede o ses gelmeye devam etti. Birbuçuk dakika arayla sanki mesaj gelirmiş gibi yada bir bildirim gelirmiş gibi ses gelmeye devam etti. Bende en sonunda bildirim seslerini off yaptım. Bu geçici bir çözüm oldu. Tekrar ses tuşuna basıp ok işaretini tıklayınca gelen mesajlar ses sekmesini açtığımda yeniden bu sesi duymaya devam ettim. Anladığım kadarıyla sesi kısmam sadece sesinin gelmemesini sağlamış. Bugün Turkcell e uğrayıp bu sorun ubildirdim. Tabiki hiçbirşey anlamadılar öylece baktılar cihazı incelediler orasına burasına girip seslere tıkladılar. Ancak ses gelmeye devam etti. Bana cihaza yüklediğim mailleri hesapları hepsini sil sonra yeniden yükle dediler. Ancak mail den gelse mail kutuma mesaj düşerdi. Yada sms gelse görürdüm. Yada whatsapp tan gelse illaki görürdüm. Yapamayacaklarını anlayınca çıktım bu arada gerçekten bir mesaj geldi ve cihaz yine sesle bildirdi. O saatten beri sürekli gelen tekrarlaması olmadı. Ve bende artık hiç bir ayarına dokunmuyorum. Yine olursa sanırım bu sefer format çekeceğim. Başıma gelen bu ilginç durumu sizinle paylaşmak istedim....

• uruno kullanıcısına yanıt
    Baska bir hattim yokki.turkcell e avea ya ugrasam denemelik hat verirlermi acaba varmidir oyle bisey

• serdaruz kullanıcısına yanıt
    Su anda telefonum beceriksiz teknik serviste olmasa detayli yardimim olurdu fakat soyle anlatayim
    Bildirim hatırlatici gibi bir şey olmasi lazim yada bildirim tekrari
    Ayarlardan bulup kapatın

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Kardes j7 prime in konusunda niye iphone a laf edek ya neyin kafasini yasiyosunuz anlamiyorum ki
    He super telefon bizim telefonlar en iyisi aman bi yamugu varsa saklayalim bilinmesin

• serdaruz kullanıcısına yanıt
    Sorun devam ederse telefona Hard Reset atın
  • Sabah 8'den beri kullanıyorum. Bu saatte bu kadar şarj. Mükemmel performans sergiliyor.
    J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun kendi kendine kayboluyor. Sonra yeniden başlıyor. Tema yuklemistim kendi sitesinden , acaba dedim bundan mı diye tekrar default olan ilk temaya döndüm, şu an sesi kesildi... :)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.