Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorumum;
    Cihaz çift simli çıktı ben tek bekliyordum 16 gb bundan önce a7 2016 kulanıyordum aralarındaki tek fark bu tamamen metal a7 2016 arkası camdı aslında j7 çok daha iyi 2 gündür kullanıyorum tek söyleyeceğim alın aldırın mükemmel.Belki oyun falan yüklüyorsanız 16 gb değilde 32 tercih etmelisiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruno -- 14 Aralık 2016; 10:57:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. N11'den siyah renk 1100 liraya aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root yapmak isteyen varmı aranızda :D gerçi 6 yıldır android cihaz kullanıyorum bir sefer bile rootsuz telefonu kullanmadım İlk defa bu telefonda roota ihtiyaç duymadım... Sırf merakımdan uğraşıyorum roota
  • Buyrun
    J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede YayınlandıJ7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

• quote:

Orijinalden alıntı: uruno

Buyrun
    J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede YayınlandıJ7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

Maşallah

• dumur oldum bende

• Arkadaşlar j7 prime telefondaki oyunlarda anlamsız laglar ve kasılmalar var diye yazılmıştır daha önceki mesajlarda, sorunun nerde olduğunu bulmuş bulunmaktatım, bütün oyunları 1080p ve 60fps sabitlemiş öyle oynatıyor, haliyle işlemci 1.56 mhz olduğu için buna gücü yetmiyor ve oyunlarda kasılma meydana geliyor. Birazdan bir video çekeceğim o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız :) bekleyin. Tabi çözümüde anlatacağım
  • Herkese merhabalar,

Bugün itibariyle 32 GB Çift Sim model cihazım (SM-G610F) elime ulaştı. Paket içeriğinde bir adet şarj adaptörü, data kablosu, priz dönüştürücüsü, plastik bir kulaklık (Kulakiçi değil), sim iğnesi, kullanım kılavuzu, garanti belgesi var.

Cihazı ilk elinize aldığınızda telefonu komple saran bir ambalaj var ve üzerinde telefonun birtakım özellikleri yazmakta. Beni şaşırtan kısım o ambalajı çıkardıktan sonra telefonun üzerinde fabrika jelatininin olması açıkçası müşteri olarak memnun etti beni.

Telefonun Siyah(Black) rengi oldukça güzel. Metal kasa bu telefona çok iyi gitmiş. Elde duruşu çok rahat ve oval köşeleri telefonla çok uyumlu olmuş.

Benim aldığım model çift simlidir. Burada hoşuma giden kısım ise simlerin ayrı ayrı takılabilmesi ve sd kart için ayrı slotun bulunması. Gm 5 Plus kullanmıştım daha önce o da çift simliydi fakat çift simi kullanabilmek için sd kart slotunu feda etmek gerekiyordu. Gerçekten sinir bozucu bir durum.

Şu an telefonun dezavantajı olan iki durum var. Birincisi data kablosunun çok kısa olması. İkincisi ise telefonun kapasitif tuşlarında ışığın olmaması. Benim ablamda yıllar önce üretilen Galaxy Trend Plus var o ucuz telefonda bile bu ışığın olup da bu telefonda olmamasına gerçekten hayret ettim.

Sesi yeterli seviyede, ahize sesinde sıkıntı yok, kamera performansı gayet yeterli. Ekran soluk değil. Süper Amoled'li Note 4 ile aynı kalitede bir ekran var diyebilirim (Yaklaşık 2 hafta kullanma deneyimim oldu).

Gorilla Glass 4 bu telefona ayrı bir hava katmış. Önden de arkadan da baktığınızda gerçekten premium bir görünümü var.

• Oyunlardaki kasılma sorununu çözümü bu videoda, ilk mesaja eklenmiştir.

• Rootlamak isteyen olur diye videoyu şuraya bırakayım. Denedim, sorunsuz rootlandı cihaz.
    Tony Jaayoutube
    How to Install CWM Recovery + Root Samsung galaxy j7 prime ( SM-G610F + SM-G610M )
    https://www.youtube.com/watch?v=3uU2D4EkcL0

• Daha onceki yazdigim elestriler haricinde geri kalan 24 saatlik kullanima gore iyi yonleri hatta sasirtici yonleri sunlar

1-Bu zamana kadar kullandigim en iyi batarya Performansi (iddiali g7 den daha iyi)
    Soyle aciklayim. 1 gun 1 saattir cihaz pilde.Sirf mobil internet kullaniyorum. Ekran suresi 4 saat 10 dk pil %52 de halen.

2- Tahminimden iyi kulaklik sesi

3-Ekran Parlakligi

4-Cok iyi mail senkronizasyonu (Pop3)

Tabi bu iyi ve şaşırtıcı özellikler Yüksek Vücut SAR degerini, Tuş ışıklarının, Otomatik ışık sensörünün olmamasını, Parmak izinin tutarsız çalışmasını gölgelemiyor kanaatimce.

Fiyat olarak en fazla 1000 TL'yi hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldsoundman -- 15 Aralık 2016; 11:14:18 >
  • 3 günlük kullanım sonrası 10 üzerinden 10 alır bi eksik bulamadım ekranla ilgili olumsuz yorumlara kanmayın ekran çok parlak yüzde yirmimi üstünü açamadım yüzde 50 bile çok ışıklı oluyor

• Arkadaşlar annemin Galaxy J7 telefonu arıza sonucu garantiye verdik ve değişim kararı çıktı.

Yeni Cihaz için bugün aramışlar gidip alacak yanlız J7 modeli yokmuş sıfır olarak o yüzden üst modeli diye J710 2016 Modeli veya J7 710 gibi bişey demişler.

Bu J7 Prime mı oluyor?

Eğer değilse alt modeli falan mı oluyor nasıldır? İnternetten baktım ama tam bir yanıt bulamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Arkadaşlar annemin Galaxy J7 telefonu arıza sonucu garantiye verdik ve değişim kararı çıktı.

Yeni Cihaz için bugün aramışlar gidip alacak yanlız J7 modeli yokmuş sıfır olarak o yüzden üst modeli diye J710 2016 Modeli veya J7 710 gibi bişey demişler.

Bu J7 Prime mı oluyor?

Eğer değilse alt modeli falan mı oluyor nasıldır? İnternetten baktım ama tam bir yanıt bulamadım..

Annenizin teli j7 2015 sürümü imiş. size j7 2016 sürümünü gönderecekler. oda j710 modelidir. j7 prime değil.

j7 prime model kodu g610f dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 15 Aralık 2016; 12:16:26 >

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam J710 modeli demişler o zaman Prime değil.
    Bilgi için teşekkürler..

• Düşük ışık Performansi Kamerada

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

• Arkadaslar merhaba bir sorum olacak.forumda ilk mesajim .bende vodafone kampanyasindan bu cihazi edindim.fakat aldigimdan bu zamana kadar araliklarla sebeke sorunu yasiyorum.musteri hizmetlerini aradim pek aydinlatici olmadilar.garantiye mi vermeliyim bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esramoda

Arkadaslar merhaba bir sorum olacak.forumda ilk mesajim .bende vodafone kampanyasindan bu cihazi edindim.fakat aldigimdan bu zamana kadar araliklarla sebeke sorunu yasiyorum.musteri hizmetlerini aradim pek aydinlatici olmadilar.garantiye mi vermeliyim bilemedim

Merhaba kardeşim ne gibi bir sorunun var.
  • 4.5 g de kullanamiyorum hic.arayanlar ulasamadik diyorlar.ve ekranda yalnizca acil aramalar yaziyor kapatip acinca duzeliyor biraz sonra tekrar ayni sorun.arama yaparkende bazen hat kopuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esramoda

4.5 g de kullanamiyorum hic.arayanlar ulasamadik diyorlar.ve ekranda yalnizca acil aramalar yaziyor kapatip acinca duzeliyor biraz sonra tekrar ayni sorun.arama yaparkende bazen hat kopuyor.

Kardeş hatın girdiği yeri kontrol et istersen, tam oturmasına dikkat et, nano sim olduğu için ufacık bişey, yuvaya yerleşmediği için çalışmayabilir belki, eğer olmazsa format atmanı öneririm, yine olmazsa sim kartı değiştir istersen, o zaman oda olmazsa, teli garantiye göndermekten başka yol gözükmüyor. Bütün çözümleri söyledim, artık bakacağız
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.