Şimdi Ara

J3 vs İ10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar, almak istediğim mp3 câların markası net olarak cowon. Ama nedendir bilmiyorum bu muhtesem aleti Türkiye'de bulamıyoruz biliyorsunuz.. Benim söyle bir ikilemim var: sahibinden.com'dan 350 tl ye ikinci el 16 gb j3 ile ebay'den 280tlye 8 gb i10 almak arasında kaldım. Ebayden almanın riski çok mu büyük sizce? Ya da j3 o paraya deger mı? Yardımlarınız bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Alma imkanın varsa kesinlikle j3 al. Ama o kadar para veremezsen i9 al, i10 tavsiye etmem. İmzamda kullanmakta olduğum cihazlar var, cowon hakkında bilgim tecrübeyle sabittir. Kaç yıllık cihaz olduğuna binaen 350 TLden daha az bir miktara alabilirsiniz.
  • Hocam zannediyorum 1 senelik falan. Amerika'dan gelmiş çizik falan da yok, temiz alet... Cowon kullanıcısı birini bulmak istiyordum cok iyi oldu bu:) j3 alacağım cok yüksek ihtimal, gümrük muhabbetlerini çekemiyorum o riske girmek gereksiz 50-60 tl oynuyor zaten ve biri 16 digeri 8 gb.. Hocam peki bozulma durumlarında nasıl olacak biliyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bozulma durumunda malesef burdan bişey beklememek lazım. Zaten çok dayanıklı ve sağlam cihazlar fiziksel ve yazılımsal olarak. Bozulma olayı sadece parçalanma, dağılma şeklinde olur bana göre. O zaman malesef yapacak bişey kalmaz. Ama ben güvendim 2 tane cowon cihazım var sıkıntı yaşamadım çok şükür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.