Bildirim
j3 pro yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Modeminizin frekans modu 5 GHz ise görünmemesi normal. 2.4 frekans modunu seçerseniz sorun düzelecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
başka telefonlar görüyor ama..quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Modeminizin frekans modu 5 GHz ise görünmemesi normal. 2.4 frekans modunu seçerseniz sorun düzelecektir.
nasıl yparım?_____________________________ -
O telefonlar AC destekliyor büyük ihtimalle o yüzden gözüküyor. Bu cihazda AC desteği yok. İşlemi modem arayüzünde "kablosuz" kısmından çalışma frekansı seçeneğinden yapmanız gerekmektedir. _____________________________
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
Baktım modemin frekansı 2.4 ayrıca yeğenimde aynı telefondan var o hemen buluyor wifi hwmde birsürü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon şarjda değilken şarj oluyor
- ekranda beyaz çizgi neden olur
- samsung yazılım güncellemesi nasıl kaldırılır
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor
- telefondan durduk yere bildirim sesi gelmesi
- fiyat performans telefon
- z flip 7 fiyat
- a101 redmi note 13 pro indirim
- samsung s25 ultra özellikleri
- s25 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X