Şimdi Ara

J O Riekerink üstünden kurulan hayaller... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hocam neyi öğrenecek ya ? Galatasaray öyle bir kulüp mü ? Ondan önce saçmalayanlar oldu diye yine mi aynılarını izleyeceğiz ?

    Yani güveniyorsun destekçisi olarak arkasındasın, ama bana gelin söyleyin bu adam bunun için çalışıyor ve amacı şu ?

    Ben hazırlık dönemindeki kadro değişimi dışında olumlu pozitif futbol göremedim, teknik direktörlük meziyeti yok...Adamın adın Riekerink değil Rıza olsa çoktan tepesine binmiştiniz.
  • Bakın bu konuda bana ateş püsküren ve gerçekçi bakış açısıyla değilde menajerlik oyunu oynuyor kafasıyla iş yapan taraftar yüzünden Galatasaray bu halde, yabancı yda yerli hayranlığı yapmayın Galatasaray hayranlığı yapıp gerçekçi düşünün...

    Yahu adamlara diyorum kötü futbol oynuyoruz antrenör etkisiz, bana gelip gelişecek sabır diyorlar... Koskoca Galatasaray yazı tura atacak seviyeye geldiyse yandık

    Yok antrenör maliyeti düşükmüş, sistem getiriyormuş, eee şimdi bu takımı ayağa kaldırmak için ne kadar para saçacağız ? Serdar Aziz e 4,5 m Euro veren takım antrenör parası mı bulamadı ?

    Jor skor alınca skor taraftarları adamı mourinho yaptı, ben ve Benim gibi düşünen insanları sindirdiniz alın gurur duyun bu futbolla, yabancı hayranlığı gözünüzü kör etti kör..

    Sene başında Td değiştiren ortasahasında ofansif adamı olmayan fb bizi geçti be, adamların en iyi 2 adamı yoktu bide :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zararın neresinden dönülse kardır; uzatmamak en doğrusu ama adama sövmek yerine onu getiren yönetime sövmek daha yerinde olur.
  • adam haftalardır ben acemiyim diye bas bas bağırıyor. gerçekten çok iyi niyetli, elinden geleni yapmaya çalışıyor fakat burası stajyerlik yapılacak kulüp değil. isterse 5 maçlık seri yakalasın uzun süre kalması tamamen vakit kaybı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mavizaman

    zararın neresinden dönülse kardır; uzatmamak en doğrusu ama adama sövmek yerine onu getiren yönetime sövmek daha yerinde olur.

    Keşke adam akıllı yönetim gelse, zaten bu mevzuları tartışmayız bile...

    Yönetimin şuan yapacağı td değişimi bütün suçu td ye yükleyecek ve kendilerini boşa çıkartacak, yönetim eskisi kadar hedef tahtasına oturtulmuyor.

    Td değişimi kesinlikle bütün sorunları çözmez fakat bazı sıkıntıları düzeltebilir, yönetim değişimi olsa bence daha etkili olabilir.
  • Riekerink konusunda yanıldığımı itiraf etmeliyim,zamanla kazanır dediğimiz hiçbir şeyi kazanmadığı gibi adaletinden ödün verdi,yani geriye gitti bayağı.Oyuna zaten müdahale etmiyor.Sınıfta kaldı diyebilirim kendi açımdan.4 kupa maçı,16 lig maçı,Süper Kupa maçını da say 21 maç oynadı bu adam,21 maçta zaman zaman 'iyi' bir şeyler gösterdik bunlar bana umut ışığı olmuştu ama bir yerden sonra hepten tökezledik.
  • Ya arkadaş ne taktınız 2 kupaya yahu... Bu kupalardan birinde yarı final maçında geldi, diğer zaten final ki GS zaten hangi finali kaybetmiş?

    3 maçta 2 kupa aldı adam, bi de ligin son haftası farklı yendi, GS taraftarı da fena gaza geldi.

    Savunan arkadaşlar eğer hala bu teknik direktörden medet umuyorsa tükürdüğünü yalamamak içindir.

    Takım kötü deyin, fikstür zor deyin, hakemler deyin, bunu gönderip kimi getircez deyin... Ne derseniz deyin de teknik direktörlüğün virajlı yollarına GS ile başlayan adama olacak demek nedir yaa?
  • Bende kendisinden çok umutlu olanlardandım hala az da olsa umudum var ama çokta meraklısı değilim. Ancak her ne olursa olsun ligi bitirmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı hayranlığı ve sadece yerli seviciler Galatasarayı ne hale getiriyor hepsini çok güzel tecrübe ettik, umarım bunlardan taraftar olarak ders çıkartırız. Riekerink adı Hasan Hüseyin olsa devre arasını göremezdi fakat bazıları daha 2 3 galibiyette bey dedi...



    Galatasaray'ı artık gerçekçi ve vizyon sahibi insanlar yönetmeli yoksa uçuruma gidiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi geçmiş olsun, bu konuyu son kez güncelliyor ve yönetimin bizim kadar Galatasaray'ı düşünmediğini söylüyorum.

    En az bizim kadar Galatasaray'ı seven adamlar bu kulübü yönetmediği sürece çok sıkıntılar yaşarız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.