Şimdi Ara

J&J ve Giysilerdeki Pamuk Oranları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün ankamallda gezerken jack&jones mağazasına girdim. polo ve t-shirtleri fiyatları 19,29 civarı. pamuk oranları da kimsinde %92 kimisinde %100. ayrıca made in turkey yazıyor.

duyduğum kadarıyla JJ cinlerde baya kaliteliymiş. peki polo, t-shirt ve gömlekleri nasıldır?

ayrıca kafama takılan bir soru var. giyisilerdeki bu pamuk olayı nedir? mesala rodi, levis, dockers, us polo, abercrombie markalarındaki ürünlerde pamuk oranı hep %100. mağazaya girip soruyorum pantalonun fiyatını. hemen bana misal fiyatı 150 TL ve %100 pamuk diyor. ben de diyorum 25 TL ye de %100 pamuk pantalon var. o zaman farkı ney?

pamuk ve kumaş arasındaki bağıntı nedir? anlamadım bir türlü bu işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar merhaba

bugün ankamallda gezerken jack&jones mağazasına girdim. polo ve t-shirtleri fiyatları 19,29 civarı. pamuk oranları da kimsinde %92 kimisinde %100. ayrıca made in turkey yazıyor.

duyduğum kadarıyla JJ cinlerde baya kaliteliymiş. peki polo, t-shirt ve gömlekleri nasıldır?

ayrıca kafama takılan bir soru var. giyisilerdeki bu pamuk olayı nedir? mesala rodi, levis, dockers, us polo, abercrombie markalarındaki ürünlerde pamuk oranı hep %100. mağazaya girip soruyorum pantalonun fiyatını. hemen bana misal fiyatı 150 TL ve %100 pamuk diyor. ben de diyorum 25 TL ye de %100 pamuk pantalon var. o zaman farkı ney?

lan oğlum bilerekmi yapıyonuz jean i adam gibi yazsana 3 gün evde teim aklıma geldi nasıl uyuyacam şimdi banım yeni açılmas basardım küfürü

• quote:

Orijinalden alıntı: durok

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar merhaba

lan oğlum bilerekmi yapıyonuz jean i adam gibi yazsana 3 gün evde teim aklıma geldi nasıl uyuyacam şimdi banım yeni açılmas basardım küfürü

bu yazdıklarını gençliğine veriyorum. nerede olursan ol saygıyı unutma. kocaman adam olmuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 1 Ağustos 2010; 3:00:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.