Merhabalar, 1 hafta önce vodafone beni aradı ve 4 yıldır faturasız kullanıyorsunuz. Paket size yetiyor mu gibi sorular sordu. Daha ucuz ve daha çok özellik olan bir paket önerdi, Tamamdır ona geçelim dedim bende. Sonra fakat faturalı dedi bende düşünüp bildireceğimi söyledim. Herhangi bir onay vermedim. 1 hafta sonra telefona mesaj geldi şu pakete geçtiniz diye bir baktım faturalı olmuşum.
Rezillikten başka bir şey değil. Aradım vodafoneyi onay vermişsinizdir diyorlar. Ses kayıtlarını dinlemelerini istedim. Şikayet talebi oluşturacağız dinlerler dediler. Şimdi ben haklı çıkarsam tekrar iptal ediyorlar mı acaba ? Cayma bedeli çıkacak şimdi başımıza.
taahut verdıysen de cuzı 4 5 tl gıbı bırsey cıkar. operatörler artık faturalı musterı kapma derdınde. duzenlı her ay getırı ısteyen musterıler. en temızı fatura kesım tarıhıne 5 gun kala hattını tası dıger operatore. ardından gerı faturasız vodafone a gec.
Sözleşme biter kendi kedine sözleşme yapan vadafone faturasız dan faturalıya geçiren vodafone. Adam akıllı konuşmaya yapılmaz sürekli ses kesilir vadafone. Rezillikte üzerine yok halen insanlarda vodafone kullanma çabaları. üstteki arkadaşın dediği gibi yapabilirsin ama tekrar vodafone dönüş yapma.