Şimdi Ara

izmit outlet center sineması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır sinemaya gitmemiştim.Sitesine bakayım dedim,sinema bölümü yok.Outlet center'da sinema kapandımı ne oldu ?Bilgisi olan var mı ?

• Hayır kapanmadı.Outleti kapatırlarsa yıkarlar heralde kenti.Dolphinle birlikte en çok sevilen yer.Ama nedense ben hiç sevmiyorum.
  • outlet ten mi bahsediyorsun sinemalarından mı ? =) ben outlet center'daki sinemayı sordum.Şuanda vizyonda film yok gözüküyor.daha doğrusu sinema bölümü yok sitede.
  • Kapandı malesef...
  • Sinemadan bahsetmiştim ama kapandı diyor arkadaş .Alla alla
  • Outlet Sinemaları kapandı, 1-2 ay oluyor. Severdim aslında orayı ama iyice eskimişti. Yeni bir sinema açılırsa iyi bir yatırım yapması gerekiyor oraya, keşke Cinebonus gelse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Outlet Sinemaları kapandı, 1-2 ay oluyor. Severdim aslında orayı ama iyice eskimişti. Yeni bir sinema açılırsa iyi bir yatırım yapması gerekiyor oraya, keşke Cinebonus gelse.

Dolphinle birlikte en sevilen yerdi orası aslında.Ama heralde Dolphine rakip olamadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • :( iyi kötü çok seviyordum orasını.En sevdiğim filmleri orda izlemiştim.Kötü olmuş,inşallah yeniden açılır.

Bu arada dolphin de 3d var değilmi :D resident evil için oraya gitmeyi düşünüyorum.İnş orda vizyona girer.
  • Ne zaman kapandı haberim yok benimde. Adam gibi bir Dolphin kaldı, Ncity'de çok kötü. Özellikle koltuk araları çok dar, rahat edemiyorsun.
  • kötü oldu outlet centerın sinemasının kapanması ama değişikliğe gidilmesi zorunluydu Gebze yede ekimde sinema geliyor
  • ne filmler izlemiştik bu sinemalarda ozamanlar yeni açılmıştı izmit in gözbebeği gibiydi , godzilla yı unutmam mesela , çıkıştada hemen burger king akardık ey gidi günler be
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

ne filmler izlemiştik bu sinemalarda ozamanlar yeni açılmıştı izmit in gözbebeği gibiydi , godzilla yı unutmam mesela , çıkıştada hemen burger king akardık ey gidi günler be

Outlet'in en güzel özelliği film aralarında dışarı çıkıp dumanlanmak, sinema çıkışında ise burger king'e gitmekti

quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

kötü oldu outlet centerın sinemasının kapanması ama değişikliğe gidilmesi zorunluydu Gebze yede ekimde sinema geliyor

Sanırım şu duraklarda reklamını gördüğüm yeni alışveriş merkezinde? Gebzede 3 yıl okudum bir sineması bile yoktu (aslında derme çatma bir sinema görmüşütm ama pekte hayırlı filmler oynattıklarını zannetmiyordum orada :D), umarım bu alışveriş merkeziyle biraz hareketlenir oralar. Okuldan çıkar çıkmaz İzmit'e dönerdim vakit geçirilcek biryer yoktu hiç.

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

:( iyi kötü çok seviyordum orasını.En sevdiğim filmleri orda izlemiştim.Kötü olmuş,inşallah yeniden açılır.

Bu arada dolphin de 3d var değilmi :D resident evil için oraya gitmeyi düşünüyorum.İnş orda vizyona girer.

Dolphinde 3D var ama MasterImage diye bir sistem. RealD kadar kaliteli değil. İki film izledim orda 3D olarak fena değildi. Ama Resident Evil için büyük ihtimalle Cumartesi günü Cinebonus'a gidicem Kadıköy'e :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XR9 -- 9 Eylül 2010; 23:59:38 >

• Baya izmitli varmış he .

quote:

Ne zaman kapandı haberim yok benimde. Adam gibi bir Dolphin kaldı, Ncity'de çok kötü. Özellikle koltuk araları çok dar, rahat edemiyorsun.

Ncityde ses çok kötü.Yan salondan sesler geliyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 10 Eylül 2010; 0:10:26 >
  • sefa sirmen zirve yaptırmıştı izmite be , çekti çevirdi , çokta kıyak adamdı cine 5 i çözer yayınlatırdı :)

outlet in kurulduğu o yerden önceden insan geçemezdi kokudan arabayla geçerken bile havalandırmaları kapatırdık
  • quote:

sefa sirmen zirve yaptırmıştı izmite be , çekti çevirdi , çokta kıyak adamdı cine 5 i çözer yayınlatırdı :)

outlet in kurulduğu o yerden önceden insan geçemezdi kokudan arabayla geçerken bile havalandırmaları kapatırdık

Olayı siyasete dökmek istemem ama Sefa Sirmenden sonra Kocaeli acayip büyüdü.Şehir güzel bir görünüm aldı.Carrefour çöplükken düzeldi ,doğu kışla içkici yuvasıyken güzel park oldu.Seka desen aynı şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

sefa sirmen zirve yaptırmıştı izmite be , çekti çevirdi , çokta kıyak adamdı cine 5 i çözer yayınlatırdı :)

Olayı siyasete dökmek istemem ama Sefa Sirmenden sonra Kocaeli acayip büyüdü.Şehir güzel bir görünüm aldı.Carrefour çöplükken düzeldi ,doğu kışla içkici yuvasıyken güzel park oldu.Seka desen aynı şekilde

sefa sirmeden önceki izmitten haberin varmı peki mesela 90 ların başındaki

en basitini söyledim zaten , biz kokulardan çoğu yerde sahile yanaşamazdık , alışveriş merkezleri , sinemalar , buz pateni , türkiyede ilk uydu yayınları , kocaeli spor un durumu , say say bitmez sefa sirmenin yaptıkları , adam kalsa yerinde sayacak değildi bugün yapılanların alasını oda yapardı

izmiti izmit yapan sefa sirmendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 10 Eylül 2010; 0:48:33 >

• quote:

Sanırım şu duraklarda reklamını gördüğüm yeni alışveriş merkezinde? Gebzede 3 yıl okudum bir sineması bile yoktu (aslında derme çatma bir sinema görmüşütm ama pekte hayırlı filmler oynattıklarını zannetmiyordum orada :D), umarım bu alışveriş merkeziyle biraz hareketlenir oralar. Okuldan çıkar çıkmaz İzmit'e dönerdim vakit geçirilcek biryer yoktu hiç.

Evet aynen orası zaten oraya cinebonus açılacak o sinema yanıp yerine dersane açıldı ayıp filmlerde oynamıyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.