Şimdi Ara

İzmit Outlet Center panayır günleri başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzmitteki outlet center panayır günleri 21 Nisan cuma günü yani dün başlamış,

Bünyesinde network/fabrika, mavi, beymen business, skechers, adidas, tommy hilfiger, toyzz shop, nike gibi mağazalar mevcut.

Yakında olup da giden olursa gözüne çarpan fiyatları paylaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kemal Tanca dan 3 tane ayakkabı aldık 378 TL tuttu. Bayan çizmeler 129 botlar 99 erkek ayakkabıları genelde 100-200 arası.

Tifanniyde 6 TL ye bayanlara göre t-shirtler vardı. Adidas eşofman üstleri 129 TL alt 69 TL den başlayan fiyatlarla. Nike dışarı tezgah kurmamış. Karaca kazaklar 39 dan başlayanlarla. Tommy kot pantolonlar 129 Vakko pantolonlar 129 sneakers ayakkabılarda güzel indirim vardı ama herkes ne var ne yok almış ben akşam 9 dan sonra gittiğim için pek model kalmamıştı.

• Mavi iki gomlek 39 dan aldim

İki kot 100 tane 60 yine mavi

Skechers fiyatları fena değildi ama pek cesit yoktu

Teknosada lisansli peluslarda yuzde 50 vardı hepsinde var mi bilmiyorum.

Nike ta içerde biraz ayakkabi baktim 190 a airmax vardi gozum kaldi açıkçası.

Gözüme takılanlar bu şekilde.

• İse yarar şey pek yok. Bir kısmı defolu. Oyuncakların ise neredeyse hepsi kırık

• Gelmeyin herşey çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camperz

Kemal Tanca dan 3 tane ayakkabı aldık 378 TL tuttu. Bayan çizmeler 129 botlar 99 erkek ayakkabıları genelde 100-200 arası.

Tifanniyde 6 TL ye bayanlara göre t-shirtler vardı. Adidas eşofman üstleri 129 TL alt 69 TL den başlayan fiyatlarla. Nike dışarı tezgah kurmamış. Karaca kazaklar 39 dan başlayanlarla. Tommy kot pantolonlar 129 Vakko pantolonlar 129 sneakers ayakkabılarda güzel indirim vardı ama herkes ne var ne yok almış ben akşam 9 dan sonra gittiğim için pek model kalmamıştı.

Zaten panayır ilk açıldığındada biçey olmuyor üzülmeyin

• Geçen panayır nikeda en pahalı ayakkabı 160-170di şuan almaya değer bir şey yok boşa gitmeyin.Krampon alcaklar gidebilir 140-150ye bilekli magista vardı satılmadıyda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.