Şimdi Ara

İzmit/Kocaeli Dershane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
2.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet acibadem tip icin:D gecen sene hangi dersanedeydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbabanindoktorkizi -- 15 Ağustos 2015; 20:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butik dersaneleri pek bilmiyorum.gumus vardi o da temel lise oldu.iyi hocalar illa merkezde olcak diye bisey yok ki :D kulture sakin gitme.onun iyi hocalarinin hepsi temel lisesine gecmis.haftasonu mezunlara acilacak grup icin yeni hocalar gelecekmis.ne kadar iyi olur bilmem.fen yapmiycam edebiyati da kendin halletcem diyosan ve eger ben tm olsaydim zamana kaydolurdum fenomenle anlasir denemelerine girerdim matematik geometriden ozel ders alirdim.sozel dersler ne biliyim yani hoca anlatsa da ayni sen evde okusan da.golcukte fen bilimleri vardi galiba?

• doktorbabanindoktorkizi kullanıcısına yanıt
    Ygs fen planım:
    Fem simetri Biyoloji
    Fem simetri Kimya
    +Karekök Branş Denemeleri yapıp noktalıyorum.
    Benim de kuzenim acıbadem tıpta.
    Zamana düzenli olarak giriyorum 2 yıldır bu yılda girerim.
    Gölcükte tüm dershaneler var birey uğur ve cağfen hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanyavuz -- 15 Ağustos 2015; 20:29:31 >
  • Fen planin iyi.simetriler yeterli olacaktir.denemelerde de ogrendiklerini not edersen baya yol kat etmis olursun :D
    Neeey acibadem mii ne guzel.tebrikler valla.hangi okuldan mezunsun?
    Golcukte o kadar cok dersane oldugunu bilmiyodum :D sahil femle ve fen bilimleriyle bi gorus derim.yolda da edebiyat ozeti falan okursun artik :D

Romanlarımı okumayı planlıyorum.Belki ayakta giderken soru bile çözerim artık bakacağım.Seninle konuştuğum için mutluyum.Final hakkında hiç bir şey demediğini farkettim bir şeyler demek ister misin?Sahil Fem şu an 1. önceliğim olacak Fen bilimlerini de MFlere endeksli olduğu için 2.plana koyuyorum yanılmıyorum değil mi?Femin hiçbir etkinliğine katılamadım 2 yıl boyunca ama bu yıl her şeye katılmayı planlıyorum eğer gidersem.
    Bireydeydim geçen sene memnun değildim ama.Sen ek tercihlerle yerlesebilirsin belki tıpa ama illede acıbadem istiyosan onun için 365 gün yeterli sana yaparsın :D

bir de okul puanın kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centaureea -- 15 Ağustos 2015; 20:49:29 >
  • Aynen dogru tercih kesinlikle.sahil fem bir fen bilimleri iki.sahil fem buranin en iyisidir.bence katil etkinliklerine.ben kocaeli anadoludaydim.son sene atafene gectim gerci.kocaeli anadoluda 3 sene yatip hic calismayanlar son sene feme gitti gece gunduz calisti su an hepsi tipta.bi tanesi dise gitti o da 16 binden.kapasitede varmis tabiki onlarda:D yani fem isini biliyor.fen bilimlerinde femdeki takibin binde birini bulamazsin.hoca dersi anlatir cikar.femde tablolari var fem dergi cozuldu mu femset bitti mi hepsini not aliyolar.finalden hic bahsetmedim cunku giden birkac arkadasim var.hocalarla ilgili cok bilgim yok.kalabalik bi dersane oldugunu etut almanin cok zor oldugunu biliyorum sadece

• Vaay nejdetle hakan hocanin dersanesi:D duzce tipta 1 kisilik yer var gozukuyor.ben basladim calismalara artik 2016ya insallah:D okul puanim 90.69.hangi okuldan mezunsun

Hocalar güzeldide işte sistem yoktu.Özcan kan aöl mezunuyum.Şimdilerde fen lisesi olmuş kendisi :D nerden başladın çalısmaya ?

• Aslina bakarsan tam olarak basladim sayilmaz.su aralar pek calisasim yok cunku.karekok ygs matla basladim.bilfenle birlikte goturmeyi planliyorum.biraz da cografya.bu aylik hedeflerim bu kadar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbabanindoktorkizi -- 15 Ağustos 2015; 21:00:59 >
  • Sen nerden mezunsun o okul puanıyla bana fen lisesi mezunuyum demede.
    Güzel yeterli bu ay için fazla kasmaya gerek yok bence başta.Bende temel bi kaç konuyu bitirdim şimdi 1 hafta tatil yapıp başlycam düzenli olarak.Dershanelerde belli olur o zaman kadar

• 3 sene kocaeli anadoludaydim.son sene atafene gectim.kocaeli anadoluda yazililar atafende son sene biraz daha toparladim gerci

• Tebrik ederim vallahi :D

• Tesekkurler:D senin kacti

• Çağatay bireyden ayşeyi tanıyor musun merak ettim.
  • soyismi neydi ?

• Erbay
  • kaanyavuz kullanıcısına yanıt
    Tanıyorum

Özel mesajın kapalı

• EDİT:Gölcük'te mezunlar için dershane kalmadığını belirteyim.Hiç memnun kalmadım.Sağlam öğrenci yoktu başarısız tipler vardı.

İzmit'te Fenomen adlı bir yere kayıt oldum şu an memnunum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.