Şimdi Ara

İzmit Dil Okulları [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
4.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • öncelikle dil okulları kendi adıyla sıralandırıp hakkında bilgi aldıkça bu mesajda toplayacağım.eksik bilgi varsa sonradan ekleyeceğim.dil kurslarına giden arkadaşlar varsa olumlu olumsuz yorumlarını objektif şekilde yazabilirler.(konu oturdukça daha iyi hale gelecek)

    *İzmitte çok fazla dil kursu var ve beraberlerinde pek çok sorun yaşanıyor.bu konuda ince eleyip sık dokuyun gerekirse biraz daha fazla para verin iyisine gidin çünkü zaten büyük bir maddi külfete giriyorsunuz.

    *kur açılma süresi kurslar istediği kontenjana ulaşamadığı zaman kur açılma süresi 1-2 ay kadar bekleme olabiliyor o yüzden sınıf mevcudu az lakin popülasyon yüksek dil okullarına yönelin.

    American Life
    orada bahadır bey ile uzun uzun görüştüm sağolsun baya bir ilgilendiler.aklımda ki pek çok soruyu sordum sınıfları ortamı falan kontrol ettim kaliteli olduğu belliydi sanırım bu yüzden izmit'te ki diğer kurslara nazaran daha pahalıydı.giden arkadaşlarım sonucunda ben american life dil kursuna yazıldım.

    Aldığım bilgiler şunlar:

    American life'ta toplam kur sayısı 7 tane sırasıyla seviyeler şu şekilde starter-A1-A2-B1-B2-C1-C2 her kur 100 ders saati ortalama 2-3 ay civarı sürüyor ayrıca plus more dedikleri etüt tarzı listen-speak-reading-gramer yapacağınız kendi seviyenize göre sınflar var burada belirlenen gün ve saatlerde ücretsiz ve sınırsız katılım sağlıyorsunuz.yazılı ve diğer eğitim materyalleri de veriyorlar.kendi kitaplarını pek kullanmıyorlar.daha çok kaynak olması için öğretmenler kendi not ve materyallerini veriyorlar size verdikleri de sizin için tekrar mahiyetinde oluyor.

    bana önerdikleri 3+1 kur liste fiyatı=3750₺ idi (3 kur siz alıyorsun 1 tanesini hediye veriyorlar.sanırım amaç verilen kurdan hak talep etmemeniz) indirim falan olayına girince 3250 ₺ ye kadar fiyat düşüyor.şubat sonuna doğru kursa başladığımda olumlu olumsuz yorumları buraya yazacağım.umarım kötü bir sürpriz yaşamam kursta ileri ki aşamalarda özel sorularınız hariç sorularınız varsa pm yerine buradan sorun daha verimli bir konu olur.



    dil öğrenmede çok yardımcı olacak açılan başka konuları da buraya ekliyorum konu daha da faydalı olsun



    ★ MASRAFSIZ YABANCI DİL ÖĞRENME KAYNAKLARI ★


    ★DİL ÖĞRENME SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ★

    benim açtığım bir konu: yurtdışı dil okulu ve çalışma stratejisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 25 Ocak 2016; 16:58:53 >







  • nasıl hocam memnun musun
  • DanPat kullanıcısına yanıt
    Şimdilik bir problem yok 6 kişiyiz kursta hocalar ilgili ve öğretici ders işleyiş sistemi oturmuş. Americanlife bence en önemli handikapı ömür boyu ücretsiz plusmore sınıfı denilen haftasonları read, speak, gramer, listen yapılması çok faydalı oluyor. Diğer kurlarla ilgili olarak izlenim ve olumsuzlukları belirteceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlangıç seviyeniz neydi ? ve şu anda ne durumdasınız kurs nasıl ilerliyor ?
  • Merhaba,

    Ingilizce konusma pratigini gelistirmek isteyenler için cambly harika bir uygulama. Sisteme

    https://www.cambly.com/en/signup?lang=tr

    linkinden üye olup referans kodu kismina turkey2016 yazanlara ilk 15 dakika konusma süresi hediye ediliyor.
    Böylece siteyi test edebilirsiniz.

    Üye olduktan sonra seçtiginiz konuya ve tercih ettiginiz zorluk derecesine göre görüntülü canli olarak bir egitmene baglanip hemen pratik yapmaya
    baslayabiliyorsunuz.
  • Knoxville kullanıcısına yanıt
    A1 den başladım gramerim yok gibi bişeydi. Şu an o oturdu sayılır yeni A2 ye başladım. Özellikle plus more iyi bir imkan onada gitmeye başlıyacağım tabi önce sizdeki disiplin ve azim gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Uzun süredir İzmit te yaşayan hatta izmitte okuyan biri olarak, dil okulları hakkında bildiğim bazı şeyleri paylaşmak istiyorum.

    Öncelikle dil okullarının bir çoğu Avrupa Dil Portfolyosu denilen bir sistem üzerinden eğtim veriyor. A1- A2-B1-B2-C1-C2 seviyelerde. A seviyeleri başlangıçtır, C2 en üst seviyedir.
    Dil okulunda bilgi veren arkadaşların bir çoğu bunu anlatır.

    Hemen hepsinde ders haricinde etüt benzeri dersler vardır. Kimi "plusmore" diyor, kimi "clup dersi" diyor, kimi "lifetime" diyor..

    Özetle hemen hepsi üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri anlatır.

    Bu noktada önemli olan referansın iyi olmasıdır. Giden kişiler buradan paylaşımlar yaparsa güzel olur. Çünkü eğitime başladıktan sonra kursun nasıl olduğu ortaya çıkıyor.

    Burada diğer bir önemli nokta da herkesin ihtiyacı ve beklentisi farklıdır ve X kurumdan bir kişi memmun kalmışsa o kurumdan herkes memnun olacak diye bir kural yok.
    Onun için gidip kişinin de eğitim alacağı yerleri araştırması ve görmesi gerekir.

    Eğitimin yanında öğrenciye verilen hizmette çok önemli hatta ayırt edici özellik bu olmalı. Hizmet için şu kriterlere dikkat edilebilir,

    - Öğrenci - kurum ilişkisi nasıl (görüşmeniz nasıl geçti)
    - Öğrenci bir sorun yaşadığında sorunun çözümü nasıl yapılıyor
    - Öğrenci memnuniyeti için neler yapılıyor
    - İptal şartları ne derece esnek (iptal edilebiliyor mu)-en çok yaşanan sorun bu oluyor çünkü-
    - Başka illerde şubeleri var mı?
    - Yurt dışı başlantısı var mı, dil okulu üniversite gibi vb gibi..


    İzmitte eğitiminin ve hizmetinin iyi olduğunu duyduğum bir kaç dil okulu var,

    Bunlardan biri American Time,

    Fiyatlar genel piyasaya göre biraz daha yüksek ama verdiğiniz parayı hakediyor. 10-15 derse geldikten sonra, kursu değerlendirip memnun kalmazsanız her şekilde sorunsuz iptaliniz yapılabiliyor.
    Belli aralıklarla kurstan sizi arıyorlar "eğitiminiz nasıl gidiyor" isteğiniz var mı vs gibi.

    Yine belli aralıklarla öğretmenler sizi arıyor ve telefonda sizi ingilizce konuşturuyor.

    10-12 kişilik çok şık sınıfları var, konuşma ağırlıklı bir eğitim veriliyor.

    Yurtdışı dil okulu ve üniversite bağlantıları var, ücretsiz sınıfları var gramer, konuşma, dinleme, okuma, yazma gibi.

    İzmitteki bazı büyük firmalara da, American Time eğitim veriyor. -goodyear, hayat kimya, hyundai gibi..

    Genelde dil okulları yeni cuma civarında, American Time da o civarda Leyla Atakan caddesinde, emniyet müdürlüğünün yanında ve altında da Çorbam diye bir yer var.

    Kursları dolaşırken uğrayıp görüşmenizi tavsiye ederim.




  • Bilgilendirici mesajınız için teşekkürler. Americanlife izmit ta ben arkadaşımla birlikte yazılmıştık. O A1kursunu burada alıp diğerlerini düzcede alacağım dedi. Çünkü bizi bilgilendiren arkadaş düzcede americanlife şubesi var dedi. Arkadaş düzceye gittiğin orada şubelerinin olmadığını öğrendi. Buraya geldi durumu anlattı gamze hanıma neyse istanbuldan americanlife müdürü geldi ve düzcede en iyi kurs bilinen americantime dan 2 kur satın alıp sorunu halletmişler. Arkadaşım oradaki kursu ve hocayı buradakinden daha çok beğendiğini söyledi. İzmit şubeside belki öyledir fırsatım olursa bir gidip görmek isterim bende. Fakat şunu söyliyim kurs bir yere kadar herşey yine insanın kendisinde bitiyor. Uğraş ve düzenli çalışma olmadıktan sonra dil öğrenilmez. Sürekli bir ilişki istiyor yoksa tekme vurup kapının önüne atıveriyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 30 Temmuz 2016; 1:38:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    english time 3 kur 1500 tl iyi mi sizce izmitte
  • bagcesmeli41 B kullanıcısına yanıt
    Fiyat iyi sana tavsiye vereyim ingilizceye hiç ara verme sürekli bişeyler oku alıştırma çöz yoksa verdiğimiz paralar çöpe gidiyor. Bu arada kurs ile ilgili yorumlarını bu konuya yazarsan diğer arkadŞlar içinde bir rehber olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bagcesmeli41 B kullanıcısına yanıt
    merhaba, fiyat önemli ama sonuçta ne elde ettiğiniz daha önemli emeğinize zamanınıza yazık olmasın 300-500 tl kar edeceğim derken. iptal şartlarına dikkat edin, kolay iptal ediliyor mu. Uygun fiyata kaliteli bir hizmet yada ürün alındığına hiç denk gelmedim :-)
  • Yeni dönemle bende kayıt olcam.Şuan aklımda easy speak var ders saatlerini belirleme seçeneginden dolayı var mıdır başka tavsiye ?
  • Amerikan life başarısız olduğunuz kuru tekrar etme durumu nedir. Tekrardan ücret alıyorlarmı var mı bu konuda bilginiz.
  • M.Polat1905 kullanıcısına yanıt
    Devamsızlık yapmadığınız sürece (%10 devamsızlık) kalmama olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hergün gittiniz her derse gittiniz başarısız oldunuz. A2 den B1 e geçemiyorsunuz misal. A2 de kaldınız tekrar ücret mi alacaklar sizden A2 okutmak için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.Polat1905 kullanıcısına yanıt
    Hayır onu şu şekilde yapıyorlar kur tekraraeı yaomak istiyorum diyorsun ama varolan kurundan düşerler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Diğer kursularda başarısız olursan ücretsiz sınıf tekrarı yaptırıyorlar amerikan life başarı odaklı değilde sertifika odaklı bi kurs sanki. İnsan iyi öğrenemedikten sonra c2 ye geçse ne olur geçmese ne olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de gitmeyi düşünüyorum. mesajım bulunsun şimdilik.
  • Hocam 15 gun once American Life'in izmit subesine kayit oldum. 2 kur icin 1900 tl ödedim ancak ayin 9da sinif acilcak dediler ve telefonunuza mesaj gelecek dediler acilacagi zaman 2 gun sonra ayin 9u lakin hala hicbir mesaj gelmis degil. Ayrica ilk kurumu bitirdikten sonra diger kur icinde sinif acilmasini bekliyecezmi? Zamanim kisitli. Ayrica verilen egitimden memnun musun? Beni aydinlatmani bekliyorum.
  • trotskyyy T kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum en azında seviyesi iyi olmayan için bir intermediate taşıyorlar.eğer sende çalışırsan tabi.
    Kurs açılması maximum 2 hafta uzuyor. 5 kişi falan olduğunda kursa başlıyor. Kesin tarih verdilerse belli kişi sayısına ulaşıldığında açarlar. En azından diğer kurslara göre daha iyiler bu konuda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.