Şimdi Ara

İzmirliler, Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    10 Şubat 2016 - 14 Şubat 2016 tarihleri arasında, İzmir'e gideceğim. İlk başta Şirince'de kalmak gibi bir planım vardı, ancak aracım yok, ve araç kiralayacak kadar tecrübem de yok. Bu sebeple Şirince biraz gözümü korkutuyor.

    Şirince, Efes gibi yerleri gezmeyi çok istiyorum, siz olsanız, nasıl bir rota çizerdiniz? Araç olmadan, taksi ya da diğer ulaşım araçlarıyla gidilebilecek türden bir rota olmalı.

    Acaba 4 gün boyunca Şirince'de konaklasak sıkılır mıyız? Efes'de kalıp, Şirince'ye günübirlik gitmek daha mı mantıklı olur?

    Önerilerinizi bekliyorum



  • Merhaba,sirincede 2. Gece kesinlikle sıkılırsanız Efes dediğiniz yer bir avuc yer,Efes Şirince meryem ana, yedi uyuyanlar bir gün içerisinde gezip bitirebileceginiz bir gezi olabilir dilerseniz kuşadası da konaklayabilir siniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İzmirde şöyle bi rota cizebilirsin .
    İlk gun indin mi havaalanina hemen kent kart al aşagida metro ile alsancaga in basmane taraflarinda ucuza konakliyabilirsin. Esyalarini atip oteline hemen atla vapura bi çayini iç güzelinden karsiyakaya geç çarşiyi bi dolan. Orada eshot sokaği var çevir birini sor orada kokorec ye muhakkak ( seviyorsan tabi) sonra çik oradan atla vapura konağa gel saat kulesinde selfie yap konaği gez kemeraltinda bi kaybol biraz telaşlan sakin ol ama çikarsin . yorulduysan ilk gun alkol varsa sahilde hafif soguktur ama al birani otur güzeldir. Eget alkol yoksa cay kahve dolaniyolar seyyar içersin çayini dert keder yaparsin sahilde. Sonraki gün asansore git konakta yuruyerek yarim saat 45 dkya gidebilirsin otobusle nasil gidilir bilmiyorum. Son iki gun cik otelinden otobusle kusadasina gec 40 liraya oteller var orada kalirsin sirince filan yaparsin efes yapilir. Kusadasindan havaş servisi bi de ozel firmalar var havaalank servisi 20 tl onlasrda gezin biter.
    Sormak istedigin bi sey olursa pmden salla yardimci olmaya çalisirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.