Şimdi Ara

İzmirliler Şehit Polis Cihat Akkaya'nın cenaze töreni Yarın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İzmirliler Şehit Polis Cihat Akkaya'nın cenaze töreni Yarın!

Ahh Şehidim! Cihat Abim,
    Şehit arkadaşlarını almaya gitmiştin, yaralılara ise yardıma...
    Gider gitmez de moral dağıtmıştın hani.. iyiyiz dua edin bize diye de haber vermiştin dostlara..

Nerden bilecektin ki Kahpe kurşuna yenik düşeceğine..
    Hoş bilseydin de bir anlık da olsa tereddüt etmezdin ya..
    Hem de arkanda 12 yaşında küçücük bir kız ve Lösemi tedavisi gören bir yar bırakacağını bildiğin halde..
    Eminim ki ‘VATAN SAĞOLSUN’ derdin..
    VATAN bugün sağ abim..
    Yarın cenaze töreninde de diyeceğim yürekten..
    Abim sen rahat uyu, Eşin evladın bize emanet.. hepsinden önemlisi Vatan bize emanet!
    Sen rahat uyu..
    rahat uyu..

// Cudi’de nankör yoksunlara Verdiğimiz 6 candan biri de İzmirden! Cihat AKKAYA (33) Cenaza töreni Yarın Gaziemir Gülhane Camii’nde Cuma Namazından sonra yapılacak..
    ben ve Arkadaşlarım gideceğiz! Bizim için canlarını verirken biz o değerli (!) vaktimizden birazını Onu cennete uğurlamak için ayıralım

• Şu nevruz bahanesiyle ortalığı karıştıranları bir bir yakalayarak bir an önce idam etmek gerekiyor. Bunları ibreti alem olsun diye sallandıracaksın taksim meydanında. Ağzını açıp bu ülke aleyhine laf eden ve bölücülüğe hizmet edenleri ya sınır dışı edeceksin ya da idam. Yeter artık, bu millet bu oyları meseleler çözülsün. Gerekirse caydırıcı cezalar gelsin diye veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 22 Mart 2012; 18:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

Şu nevruz bahanesiyle ortalığı karıştıranları bir bir yakalayarak bir an önce idam etmek gerekiyor. Bunları ibreti alem olsun diye sallandıracaksın taksim meydanında. Ağzını açıp bu ülke aleyhine laf eden ve bölücülüğe hizmet edenleri ya sınır dışı edeceksin ya da idam. Yeter artık, bu millet bu oyları meseleler çözülsün. Gerekirse caydırıcı cezalar gelsin diye veriyor.

Çoğu çoluk çocuk.. 20 yaşını geçmemiş insanlara ben bunları diyemem,,
  • bir kez güncelliyorum//
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.