Şimdi Ara

İzmirli Olanlar Bir Baksınlar - Dokuzçeşmeler kampüsü nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ctesi günü kpss sınavına gireceğim ve dokuzçeşmeler kampüsünün nerede olduğuna dair en ufak bir fikrim yok. kendim balçovada oturuyorum ve buca tarafına giden 270den başka otobüs yok.

balçovadan olmasa da konaktan çankayadan bir yerden dokuz çeşmelere nasıl gideceğimi tarif edebilir misiniz?

ek olarak sınav saat 9.30da, tarif edeceğiniz yerden en geç kaçta otobüse binmeliyim

teşekkürler

• dostum Allah yardımcın olsun...

du bakalım fazla çalışmadım ama ben de gircem.. c.tesi - pazar...
  • Dokuz Eylül Üniversitesi Dokuzçeşmeler Yerleşkesi, 24 Sok. No:2 35160 Buca / İZMİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Samuru -- 29 Haziran 2007; 0:58:05 >
  • 270 e binerken eski yol dan gitmesine dikkat etmen gerekir.Yani her 270 dokuzçeşmelerden geçmiyor.Konaktan bineyim diiyorsan hata edersin bence çünkü konaktan kalkan otobüsler dokuzçeşmenin tam önünden geçmez 500m ilerisinden geçer yürümen gerekir.O yüzden 270 eski yola binmen senin için daha hayırlıdır.Ama üçyoldan binersen 670 numaralı otobüs de senin işine yarar

Edit:otobüs şöforüne söylersen seni kampüs ün tam karşısında indirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzen® -- 29 Haziran 2007; 1:00:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.